HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la nerminh74 » 08 maj 2010, 13:40

neno#4 je napisao/la:vjerovatno je mislio na velimira gasica.....
pokusajte vi tipkat dok vam 20 mjesecna kcerka sjedi u krilu pa da vidimo bili barem natuknuli tri slova imena :D

vidite da pisem ili weekend-om ujutru ili navecer radnim danima
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 maj 2010, 13:47

nerminh74 je napisao/la:
pokusajte vi tipkat dok vam 20 mjesecna kcerka sjedi u krilu pa da vidimo bili barem natuknuli tri slova imena :D

ah neki su jos premladi da bi imali tih problema :D :D :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 09 maj 2010, 10:18

nerminh74 je napisao/la:

A šta ako je jednom 9 drugom 24 a trećem 48 mjeseci :D , pola mi tipki fali :mrgreen:
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 10 maj 2010, 11:44

kksiroki je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:

A šta ako je jednom 9 drugom 24 a trećem 48 mjeseci :D , pola mi tipki fali :mrgreen:
Mašala, svala čast majstore.Zašto li te zovu Radiša? :lol:
Da se u mene gospoja hoće složit za treće, pa nek razbiju i komp. :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 maj 2010, 12:32

kksiroki je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:

uh prijatelju pa ti si onda pravi MUSKARAC :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 10 maj 2010, 13:55

ŠIROKI BRIJEG- Danas je povodom finalne utakmice za prvaka BiH, u prostorijama košarkaškog kluba Široki TT Kabeli održana tiskovna konferencija. Okupljenim novinarima obratio se Predrag Mikulić (sp.dir.) kluba, rekavši da je sve spremno za prvu finalnu utakmicu. Posebno je uputio poziv gledateljima iz cijele Hercegovine da dođu podržat Široki u ovoj vrlo važnoj utakmici.
- Utakmica počinje u 7 i 30 a osiguran je i TV prijenos za gledatelje širom BH. Sve je spremno u organizacijskom dijelu- rekao je Mikulić, a na pitanje novinara da li dolaze gostujući navijači, odgovorio je da nema takvih najava. Otkrio je kako će biti organizirana i nagradna igra za gledatelje.
Kapetan Špralja, te igrači Planinić, Štemberger i Puljko s u također bili prisutni na današnjoj tiskovnoj te su se složili da utakmice neće biti nimalo lake, te da slijedi teška borba za naslov. Ipak svi su oni optimistični te vjeruju da su jača i bolja ekipa i da će naslov prvaka biti obranjen.
- Trebamo biti zaista oprezni, jer mediji nam već vješaju medalje oko vrata a posao nismo još ni počeli. Igokea igra odličnu košarku i neće biti lak plijen, predstoji veliki posao koji moramo završiti obranom titule. Sigurno je da smo mi bolja momčad od njih ali to treba pokazati na parketu. Očekujem punu dvoranu i veliku podršku s tribina- rekao je prvotimac Širokog Siniša Štemberger.

Što se tiče zdravstvenog stanja momčadi svi igrači su potpuno spremni i zdravi uključujući Masona i Grgata koji su imali ozljede tokom Lige 6.

Idemo to lagano osvojit :)

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 10 maj 2010, 15:16

nek vam je sretno i hajirli :)
I feel devotion!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 maj 2010, 00:45

Et ipsa mozes naici vidjeti buduceg prvaka na djelu. :)

/

Onaj jumbo plakat Naletilica na zaobilaznici - moc, perverzija, savrseno uhvacena esencija u izrazu lica i svemu. :D :D :D
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 maj 2010, 08:52

ŠB_Fidelis je napisao/la:Et ipsa mozes naici vidjeti buduceg prvaka na djelu. :)

/

Onaj jumbo plakat Naletilica na zaobilaznici - moc, perverzija, savrseno uhvacena esencija u izrazu lica i svemu. :D :D :D
čuo sam za te neke jumbo plakate, ali nisam vidio ni jedan..

navodno je Grgat u Knešpolju (selo na putu Široki - Mostar) 8-) 8-)

još nam fali spot i na kraj uda ispušimo finale :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 11 maj 2010, 09:01

Poderite ih. Od srca Vam želim skor 3/0, a znam da to i možete.
Zaslužili ste.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 maj 2010, 16:46

Kevin je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Et ipsa mozes naici vidjeti buduceg prvaka na djelu. :)

/

To i meni pade na pamet, valjda nismo toliki baksuzi. :lol: Medjutim, ajde, nek se veseli narod, lijepo za vidjeti, da je onako za svaki klub, to bi cudo bilo. Vidi se koliko drugaciju politiku i brigu vodi KK, marketinski je iznad, i jebga. Al ono, ono moram uslikati, stanem drugi put ispred plakata i hocu da me uslika netko pored back-up MVP-a. :D
...Život za Široki...

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 11 maj 2010, 17:05

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

/

To i meni pade na pamet, valjda nismo toliki baksuzi. :lol: Medjutim, ajde, nek se veseli narod, lijepo za vidjeti, da je onako za svaki klub, to bi cudo bilo. Vidi se koliko drugaciju politiku i brigu vodi KK, marketinski je iznad, i jebga. Al ono, ono moram uslikati, stanem drugi put ispred plakata i hocu da me uslika netko pored back-up MVP-a. :D
Gje je tocno taj plakat postavljen?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 maj 2010, 17:11

Zaobilaznica, ulaz u grad, zadnja krivina pred pp.
...Život za Široki...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 11 maj 2010, 18:58

Ma jumbo plakati su poljepljeni od mostara ,gruda,posušja i naravno šb , i na njima se ništa ne slavi niti veliča osim što se poziva na tekmu ( za razlku od nekih koji su prvaci po tv špicama bili već u jedanaestom mjesecu :shock: i ne samo ove godine ) .
Ja kad pogledam na ovom panou kod mene je Mason .
Nadam se dobroj tekmi i našoj pobjedi , svi su spremni ali baš svi i Siriščević bi mogao dati ruke da treba .
Također se nadam barem 2500 duša da će nazočiti ovoj prvoj finalnoj tekmi , termin je ok (samo da nije subota , svatovi sjebu sve od reda) jer 19.30 je mislim idealno vrijeme za radni dan .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 11 maj 2010, 21:47

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

/

sta ti imas protiv naletilica ccc :mrgreen: :mrgreen:
eo da i ja malo zasaram iako mi je pc u kvaru teskom ili mozda i nije u kvaru mozda je i gotov zauvijek :D :D
kratko jasno 3:1 za nas
pozz svima... mah mah :D :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 maj 2010, 22:38

kksiroki je napisao/la:Ma jumbo plakati su poljepljeni od mostara ,gruda,posušja i naravno šb , i na njima se ništa ne slavi niti veliča osim što se poziva na tekmu ( za razlku od nekih koji su prvaci po tv špicama bili već u jedanaestom mjesecu :shock: i ne samo ove godine ) .
Nadam se dobroj tekmi i našoj pobjedi , svi su spremni ali baš svi i Siriščević bi mogao dati ruke da treba .
Također se nadam barem 2500 duša da će nazočiti ovoj prvoj finalnoj tekmi , termin je ok (samo da nije subota , svatovi sjebu sve od reda) jer 19.30 je mislim idealno vrijeme za radni dan .
ja od tebe ovo nisam ocekivao...pokusavas stalno bosnu da "potkacis", sto stvarno postaje degutantno...ako ne onda bar makar malo smanji, zbog nas ovih "realnih" navijaca bosne koji su uvijek tu da cestitaju....u 11. mjesecu sada ga ti bas pretjera...radilo se tada i ne samo ove godine, sta Boze moj, nije se uspjelo isto kao ni vi kada ste izgubili od igokee u polufinalu, ili kada ste izgubili dva puta zaredom od nas....

Ostalo je samo ime.....

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 12 maj 2010, 08:15

nesto mi se kk siroki kofrci opasno u zadnje vrijeme....ko bi rek'o onako fin djeluje :mrgreen:
I feel devotion!!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 12 maj 2010, 09:20

neno#4 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Ma jumbo plakati su poljepljeni od mostara ,gruda,posušja i naravno šb , i na njima se ništa ne slavi niti veliča osim što se poziva na tekmu ( za razlku od nekih koji su prvaci po tv špicama bili već u jedanaestom mjesecu :shock: i ne samo ove godine ) .
ja od tebe ovo nisam ocekivao...pokusavas stalno bosnu da "potkacis", sto stvarno postaje degutantno...ako ne onda bar makar malo smanji, zbog nas ovih "realnih" navijaca bosne koji su uvijek tu da cestitaju....u 11. mjesecu sada ga ti bas pretjera...radilo se tada i ne samo ove godine, sta Boze moj, nije se uspjelo isto kao ni vi kada ste izgubili od igokee u polufinalu, ili kada ste izgubili dva puta zaredom od nas....
Ma to sam se osvrnuo na postove ovih svojih što su napisali da nam se nebi obilo o glavu kao vama pa sam samo pojasnio šta se pokušalo s ovim jumbo plakatima , a sam znaš da ja ne bi previše protiv vas ako ništa zbog tebe i ipse ali je....biga tko će odolim pa ponekad malo ne pecnut u ranu .

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 12 maj 2010, 09:23

ipsa je napisao/la:nesto mi se kk siroki kofrci opasno u zadnje vrijeme....ko bi rek'o onako fin djeluje :mrgreen:
Još da me vidiš kako sam uživo ne fin nego djelujem fin ali svi smo mi dr.Jekyll i mr.Hayd ponekad :D

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 12 maj 2010, 10:45

kksiroki je napisao/la:
ipsa je napisao/la:nesto mi se kk siroki kofrci opasno u zadnje vrijeme....ko bi rek'o onako fin djeluje :mrgreen:
Još da me vidiš kako sam uživo ne fin nego djelujem fin ali svi smo mi dr.Jekyll i mr.Hayd ponekad :D
sta cu ja kad neces da zoves na tu capricosu :)
I feel devotion!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.