FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Joj i ovaj solinas je vise... covjek koji najvise pametuje na forumu kaze nekome da pametuje. Jbg druze, ne ide to tako. 

-
- Kontakt:
Ovo definitivno uzimam kao za***ancijuChinaglia je napisao/la:momak, još si zelen, Ahmetović je ok, nije loš, al' nije ni bogotac, ako me razumiješZaBoljuSlobodu je napisao/la: Ahmetović OUT?? Hajd' ne šali se sa time...
da se ja pitam, Killer bi igrao, Husref je možda trener, al' glumi tu nešto, drži bogaotaca na klupi, glumi Mourinha

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
I ja bi Efendića zacementriao na desnom beku
jesam li upravu Chinaglia 

Sasvim uredna.staragarda je napisao/la:kakva je situacija sa Morankicem
Ja volim FK Tuzla City
Kostić je trenirao u utorak i srijedu sasvim normalno.SVE JE U REDU.staragarda je napisao/la:moze neko upuceniji izbacit kako bi to trebalo izgledat na terenu u nedelju....jel se moze racunat na Kostica zbog ledza
Ja volim FK Tuzla City
Kaže predsjednik, nema limita na pojačanja. Znači bit' će svega do kraja sezone pa ko koga...

naljutili su ga i hvala im na tome 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta kaze Husic....KADA JE U PITANJU IGRACKI KADAR NECEMO IMATI LIMITA...ahahahah
...a fino im je receno...nemojte se ba z a j e b a v at sa covjekom

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Hvala Bogu stanje ekipe je na najvišem nivou od prozivke.Profesionalci.Tehničko taktički dostigli su zavidnu razinu , kao kolektiv i pojedinci. Atmosfera ili" borbena gotovost" na visokom nivou.Sad je milina gledati i treninge a narednu utakmicu jedva čekam.Halal vjera Presjedniku Husiću , Šefu Musemiću i igračima.U srijedu i jučer "upekla zvijezda"35 celzija,ali radi se i to uz smijeh. Husref nasmijan , vidi da igrači izvršavaju njegove zamisli. Kiso je dostigao formu od proljeća , pa čak i više. Pršeš vidno napredovao .Ne gnjavi loptu i ne stoji ukopan nego trči ko šilo, postavlja se i proigrava a i zabija golove. Ordagić je normalno obavio trening do kraja, nije se žalio na bolove.Ne znam poslije treninga. U srijedu je bio i Govedarica.
Hvala Bogu na nogama, nosi patike, otok se povlači. Uskoro počinje sa fizikalnom terapijom.Posebno je nasmijan Škahić, ko malo dijete. Od 24. juna redovno trenira , od početka prvenstva već osam kola sa tribina gleda utakmice i čeka "presude".Sad je dočekao, konačno. Čudim se ovom Sekretaru da na službenoj stranici nije rekao, učinit ćemo sve da Odluku nadležne komisije N/F Škahić dobije što prije kako bi ga registrovali za Slobodu. Nego stara dobra floskula " Za Škahića se čeka pismena potvrda Odluke".Samo čekaj, načekaćeš se. Zbog njega i njegove demagogije umalo ne ostadosmo bez Kostića. Škaha potjeraj ti to, ovi u administraciji teško miču stražnjicu. Ali na TV BIH 10 minuta pametovanja (prije utakmice protiv Veleža).
Hvala Bogu na nogama, nosi patike, otok se povlači. Uskoro počinje sa fizikalnom terapijom.Posebno je nasmijan Škahić, ko malo dijete. Od 24. juna redovno trenira , od početka prvenstva već osam kola sa tribina gleda utakmice i čeka "presude".Sad je dočekao, konačno. Čudim se ovom Sekretaru da na službenoj stranici nije rekao, učinit ćemo sve da Odluku nadležne komisije N/F Škahić dobije što prije kako bi ga registrovali za Slobodu. Nego stara dobra floskula " Za Škahića se čeka pismena potvrda Odluke".Samo čekaj, načekaćeš se. Zbog njega i njegove demagogije umalo ne ostadosmo bez Kostića. Škaha potjeraj ti to, ovi u administraciji teško miču stražnjicu. Ali na TV BIH 10 minuta pametovanja (prije utakmice protiv Veleža).
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 10 sep 2016, 08:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Ovaj nalet Slobode treba sto vise iskoristiti i pokusati ostati medju 3 prve ekipe do pauze ne bil se apetit predsjednika jos vise otvorio a nama je da to pratimo sa dolaskom po mogucnosti i gostovanju. Mene su ljudi vec poceli izbjegavati koliko pricam o Slobodi 

samo Sloboda
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma Sloboda i ako bude u top 5 sa ne bas velikim zaostatkom za vodecim ce isto ulagati kao i da je medju prve dvije ekipe.
Jednostavno se vec sad nazire realna mogucnost da se borimo za Europu a siguran sam da od Veleza ekipa ide jos jace.
Jednostavno se vec sad nazire realna mogucnost da se borimo za Europu a siguran sam da od Veleza ekipa ide jos jace.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma nije stvar da l' ćemo biti 2 ili 5 na polusezoni, nego da budemo u tom društvu, da ne bude veći zaostatak za prve tri pozicije, to jeste da bude u najgorem slučaju neki nadoknadiv zaostatak do 5-6 bodova recimo
Svi po bypass na kraju sezonemerak je napisao/la:A sta cemo ako budemo prvi

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pokusat zacementiratmerak je napisao/la:A sta cemo ako budemo prvi

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ujjj ljudi kakav video ..ima li ovo gdje na youtube 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Budući da igraju na domaćem terenu klub iz Kaknja ne smije razmišljati o novom prosipanju, koji bi ih ostavio u donjem dijelu tabele, tako da su uvjereni da mogu ponoviti sjajnu utakmicu protiv Željezničara i slaviti protiv sjajne ekipe iz Tuzle. Otežavajuća okolnost za stručni štab jeste izostanak dvojice standardnih igrača Kovača i Karahmeta, koji će utakmicu protiv kluba s Tušnja propustiti zbog povreda. Mladost je danas trenirala na Kamberovića polju u Zenici, a do nedjelje boravit će u karantinu u hotelu "Zenica", koji se nalazi odmah pored stadiona.
S vremenom sam izgradio svoj still ljubavi prema Slobodi, ali je cinjenica da smo svi na neki nacin ucili od njega. On nas je ucio kako se voli Sloboda.SaltCityAttack je napisao/la:ujjj ljudi kakav video ..ima li ovo gdje na youtube
Pozdrav Sale, brate nas.
tuzlanska Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
naravno jedan je Sale Vilenjakzlajci je napisao/la:S vremenom sam izgradio svoj still ljubavi prema Slobodi, ali je cinjenica da smo svi na neki nacin ucili od njega. On nas je ucio kako se voli Sloboda.SaltCityAttack je napisao/la:ujjj ljudi kakav video ..ima li ovo gdje na youtube
Pozdrav Sale, brate nas.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Interni moderator
- Kontakt:
na zalost milicija nam je ogranicila broj na 180..moglo bi bit nekih cirkusa i naguravanja jer ovo nije tekma visokog rizika..j e b o majku pa uhljupi ne mogu jednu utakmicu miki maus lige izorganizovat...puuuuu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.