Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Pa ako za 2 dana ne uđu u ligi ona se briše sama...Rok im je 2 dana...nedžad je napisao/la:ovi momci koji nisu jos napravi li ekipu da li imaju neki odredeni rok ili ce mo ih morati cekati malo duze
Hajde Seltike Seltikesuarez7 je napisao/la:ceka se jos gojzerica,pegi i celticjopaa7 je napisao/la:Prva liga skoro puna
ako se ne jave do veceras ubaci rezervu i gotovo necemo nikog cekat...GracanicaAA je napisao/la:Forza_Zeljo i Dado otpadaju !! Cekamo 2 dana i pravim ligu od 12 igraca...Idu na blacklistu da se zna.
I vi ovo zovete aktivnost ?? Ubacit cu ovog Fejkera i treba jos jedan...
Kad dadnes otkaz, ali teskojasmeeN je napisao/la:Da li bih mogao ja ?
To mrzim ebote ledsuarez7 je napisao/la:drug nas je zayebo i usao na neki drugi fantasy, gracanica ubaci ga na bl...
Koga sad ubacit u prvu ligu ?
To Celtic ?suarez7 je napisao/la:drug nas je zayebo i usao na neki drugi fantasy, gracanica ubaci ga na bl...
Koga sad ubacit u prvu ligu ?
Frajer se javio da ce igrat i kad mu posaljem poziv udje u drugu ligu ...GracanicaAA je napisao/la:To mrzim ebote ledsuarez7 je napisao/la:drug nas je zayebo i usao na neki drugi fantasy, gracanica ubaci ga na bl...
Koga sad ubacit u prvu ligu ?Jer kad se sastavjlalo tko ce igrati svi su tu bolan....Kad treba da krene liga svi su tu samo nekoliko njih nema primejr ovih...I sad mi moramo trazit tko ce igrati ili ponove pravit ligu od.....
A sta sam ja rekao ligu od 12 ?? Niko nije slusao eto sad...
Ma brate sve je ok....Samo pitanje je da li cemo mi u drugoj ligi popunit ovih dva mjesta.....arelinho je napisao/la:@suarez7
odmah ga na black listu i to boldirati da ne postoji ni 1 posto za drugu sansu. Ako fali igrac mogu pitati jednog momka sa ovog foruma koji je igrao prije osm,a ako vi nemate zamjene.
pa nemam svi koji su igrali prosle sezone su vec usli u drugu ligu...arelinho je napisao/la:@suarez7
odmah ga na black listu i to boldirati da ne postoji ni 1 posto za drugu sansu. Ako fali igrac mogu pitati jednog momka sa ovog foruma koji je igrao prije osm,a ako vi nemate zamjene.
suarez7 je napisao/la:pa nemam svi koji su igrali prosle sezone su vec usli u drugu ligu...arelinho je napisao/la:@suarez7
jedino nije daado al nema ni njega
pa znam al je jedini koji je igrao prosle sezone a nije jos usao u drugu ligu...GracanicaAA je napisao/la:suarez7 je napisao/la:pa nemam svi koji su igrali prosle sezone su vec usli u drugu ligu...arelinho je napisao/la:@suarez7
jedino nije daado al nema ni njega
Pa on ide u drugu ligu Dado
To ja najvise mrzim kod ljudih...Obecaju ti da ce igrati ili sta ja znam onda kasnije te izrade. Sta ces tako je kod nas Bosnjakasuarez7 je napisao/la: pa znam al je jedini koji je igrao prosle sezone a nije jos usao u drugu ligu...
Ja mogu pitati @KK_Bosna s foruma. To je taj momak sto sam ga spomenuo gore. On je prije igrao osm.GracanicaAA je napisao/la:To ja najvise mrzim kod ljudih...Obecaju ti da ce igrati ili sta ja znam onda kasnije te izrade. Sta ces tako je kod nas Bosnjakasuarez7 je napisao/la: pa znam al je jedini koji je igrao prosle sezone a nije jos usao u drugu ligu...
ak ovako ostane znaci prva 14....naci cemo jednog da ga j...es i 12 druga...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.