Antologija.CoDe je napisao/la:Ma pojma vi nemaTe RibeRy kad hoce da igra bolji je od RoBBena tmao nekog Xavi koji nabije loptu i et ga asistencija.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Antologija.CoDe je napisao/la:Ma pojma vi nemaTe RibeRy kad hoce da igra bolji je od RoBBena tmao nekog Xavi koji nabije loptu i et ga asistencija.
EmirTM87 je napisao/la:NoName je napisao/la:Nisi ni Ivo Andrić pa si ovdje napisao preko 8000 komentara.Neutral je napisao/la:Dobra tema, ali nisam trener BiH, niti sam plaćen za to. Safter prima pare, neka on odluči i neka ne pogriješi.
Cartman je napisao/la:Pa ovaj je poznat po tome. On u zivotu utakmice nije pogledo, a sve vidi i sve zna.Isnar je napisao/la:Pregledaj golove, pa onda komentarisi...harishp je napisao/la:Nisu onda golmana ni trebali stavljati,ako je po tvom.
Mozda bi manje primili
Komentar o utakmici Cibona - Partizan.cikular je napisao/la:Rutinska pobjeda Partizana, koji je jos jednom pokazao da Hrvati nisu za sporta, te im je bolje da love
ribu, a i to im Slovenci otimaju.
ja se nadam da se i onaj ljubav zajebavao, inace covjek ima ozbiljnih psiholoskih problemaCartman je napisao/la:Ma onaj Boske je imo najjace postove. Evo imate na prvoj stranici ove teme, najbolji je onaj o falsifikovanju karata.Ali taj je se zayebavo, bio je i onaj ljubav sto je bio mrtav ozbiljan a valjo nevidjene gluposti.
I ja sam u toj dilemi bio,al' mislim da je ono zaebancija,lik namjerno ide u kontru svima,ono nemoguce da je ozbiljno.calcio je napisao/la:ja se nadam da se i onaj ljubav zajebavao, inace covjek ima ozbiljnih psiholoskih problemaCartman je napisao/la:Ma onaj Boske je imo najjace postove. Evo imate na prvoj stranici ove teme, najbolji je onaj o falsifikovanju karata.Ali taj je se zayebavo, bio je i onaj ljubav sto je bio mrtav ozbiljan a valjo nevidjene gluposti.
hahahhahahahahhahahahahhahahahasecer je napisao/la:Lako im je kad odu u Afriku,,iskopaju rupu na po puta,stave korpu voca i sakriju se iza drveta i onda oni nigeri polete i tako ih dovedu u London (phill jackson o wengerovom skautingu))
ne sjecam se da me je neki post nasmijao kao ovaj
ljubav je napisao/la:cimpanza? hmmmmm?lejla je napisao/la:Prvo moras navest argumente pa da ti kazem kontraargumentelejla je napisao/la:Ko ne voli Arsenal, ne treba da zivi!
Arsenal je najbolji klub u univerzumu!
Njemacka liga je u rangu ukrajinske!
Ko voli Real Madrid, voli i fekalije!
Hvala!![]()
Prve dvije izjave sam argumentovao na svojoj kolumni koju su izbrisali "sijaci neistine".
Igracki Svabe i jesu u rangu sa Ukrajincima, a najbolji timovi Ukrajine(op. Sahtar i Dinamo) su svakako
jaci od slabasnih timova Njemacke.
Naravno, Njemacka liga je dosta zanimljivija jer je koncentracija kvalitete(koja nije nesto) ravnomjerno
rasporedena, dok je vamo ista koncentrisana u jacim timovima.
Znaci, kod Svaba su svi podjednako losi pa je to zanimljivo.
Oko reala?!Matematika!
Real Madrid= vrsta fekalija
Iz ovoga slijedi da ko voli Madrid, voli i fekalije.
Takoder je zanimljiva cinjenica da ja nisam cuo za Muskarca koji navija za Real.
Ako ima kakav, nek me ispravi.
@KDN
Nisam nikad pobjegao sa teme i to dobro znas.
samo zapadni "susjedi" bjeze.
Wert je napisao/la:Ovo je sa jednog drugog foruma![]()
![]()
![]()
Drugari, moze li neko da mi preporuci tim za koji bih mogao da navijam
Kristal Palas
E hvala ti drugar, navijacu za njih
koji su na tabeli? jesu li prvi
To bas i nije smijesno misljenja sam da je Chiellini jedan od najbolji stopera na svijetu!Monolog je napisao/la:"Chiellini je najbolji stoper na svijetu" - @Daffy
ja kreten sto postavi ovaj sajt ko nezna nece se znati kotarisati ovog s ranja You are idiot!johnnyHZ je napisao/la:neko_iz_mase je napisao/la:
Evo ga,i definitivno.
Džeko potpisao predugovor s Milanom![]()
http://raffa991.ra.funpic.de/lol
Potpisem ti ugovor sa mamom
KOJI LUDJAKhahaahaha
![]()
![]()
![]()
evo me, stojim iza svog komentara.. ajde neka me neko demantuje.. sad ce reci Vidic ili Pique.. da, da.. kako bi taj Vidicic i Piquetcic igrali sami u odbrani kao sto to igra Chiellini citave sezone?Monolog je napisao/la:"Chiellini je najbolji stoper na svijetu" - @Daffy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 80 gostiju.