Izbori

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Juan je izgleda spreman.Mandanda #30 je napisao/la:I meni također djeluje da ćemo remizirat, volio bih da griješim![]()
Znači, bez Mirande opet, a Juan?
The coach is thinking about giving Kondogbia a rest and giving Brozovic or Gnoukouri a chance to play
Sve covjek odlicno rekao.Nekakvog plana igre nema ni u tragovima,ali ne smijes to spomenut jer ipak se 9 bodova ima nakon 3 kola.Najgroznija utakmica momentalno najgornijih klubova Europe, na razmeđi između nekadašnjeg sjaja i očekivanja, te surove stvarnosti nesuvislog građenja ekipe i nedovoljno dobrim trenerima. Interova postava Murillo, Jesus, Santon, Medel, Kondogbia, Guarin i Felipe Melo je prikladnija za MMA kavez ili cjepanje drva, ne za nogometni teren. Od 7 igrača iz srednje i zadnje linije, njih 5 nabija loptu bez imalo razmišljanja pod nečim što iole liči ka o presing, što je danas nogometna blasfemija i zapravo je nemoguće složiti smislenu igru s tim problemom.
I jedni i drugi su bili strahovito rigidni u posjedu, niti jedna ekipa nije imala vezni red aktivan u igri, tek bi prvi igrač (najbliži lopti) donekle radio na otrkivanju, a zbog takve proste igre i jedni i drugi su si svoj manevarski prostor u napadu jako smanjili, do neupotrebljivosti. Milan s Montolivom na zadnjem veznom nije defenzivno savršen i ostaje nejasno zašto Jovetić kao najproduktivniji inajopasniji domaći igrač nije postavljen u zonu blizu njega, čime bi opteretili Milan u najopasnijoj zoni. Zapravo, dio razloga vidi se i iz fakta da je u 87. minuti prvi put jedan od Interovih bekova primio loptu kao igrač viška kojim se ušlo u završnicu, što znači da Inter priprema završnicu s 5 igrača manje već od samog starta.
Ekip su se dosta razlikovale u pristupu u obrani (obje su igrale s uskom četvorkom u sredini defenzivno); na Milanove bekove izlazili bi Interovi veznjaci i otvarao se ogroman prostor između njih i Mela kao pivota, ali nesposobnost Honde da to uoči i kažnjava najveći je individualni podbačaj utakmice. Milan bi, s druge strane, pustio bekove da visoko preuzmu Interove bekove, a vezna linija bi se skupila i povukla čuvajući mu leđa.
Zapravo i nije bilo očitog uzorka u ovoj utakmici niti nečeg vrijednog pažnje gdje je bilo koja od ekipa sistemski tražila višak - Inter je gurao na Jovetića lopte, Milan je koristio dva špica za igru 2 vs 2 u polukontri koja je čak izgledala i polu-pristojno. Slabo, slabo, jako slabo.
Jedina lijepa akcija koja je krunisana golom u 21. stoljecu je onaj gol johnnia protiv rome u kupu kad smo prodali dvije pete i dva dupla pasa. A prije njega to je onaj gol zanettia u finalu kupa uefa i to bi otprilike bilo to sto se tice ljepote igre u interovoj historijiSampiJuve je napisao/la:Da je Kova tu, sada bi imali bod, ali bi decko imao par odlicnih prodora, sto do sada nismo vidjeli.Fali mi to...![]()
Maca, ti i taj decko sto je pisao clanak kao da niste svjesni za koga navijate, nikad, ponavljam nikad,od kada ja pratim inter, nismo igrali lijep fudbal. PA mi smo izmislili bunker i katanac, vazda vishe cijenili Viere od Pirla itd.
Za prvo samoSampiJuve je napisao/la:Da je Kova tu, sada bi imali bod, ali bi decko imao par odlicnih prodora, sto do sada nismo vidjeli.Fali mi to...![]()
Maca, ti i taj decko sto je pisao clanak kao da niste svjesni za koga navijate, nikad, ponavljam nikad,od kada ja pratim inter, nismo igrali lijep fudbal. PA mi smo izmislili bunker i katanac, vazda vishe cijenili Viere od Pirla itd.
Upravo!suptilnirocker21 je napisao/la:
Jedina lijepa akcija koja je krunisana golom u 21. stoljecu je onaj gol johnnia protiv rome u kupu kad smo prodali dvije pete i dva dupla pasa. A prije njega to je onaj gol zanettia u finalu kupa uefa i to bi otprilike bilo to sto se tice ljepote igre u interovoj historiji![]()
Gdje nalazish ove internet ronjese i znalce?SiamoNoi je napisao/la:Za prvo samoSampiJuve je napisao/la:Da je Kova tu, sada bi imali bod, ali bi decko imao par odlicnih prodora, sto do sada nismo vidjeli.Fali mi to...![]()
Maca, ti i taj decko sto je pisao clanak kao da niste svjesni za koga navijate, nikad, ponavljam nikad,od kada ja pratim inter, nismo igrali lijep fudbal. PA mi smo izmislili bunker i katanac, vazda vishe cijenili Viere od Pirla itd.![]()
A što se tiče drugog taj koji je pisao nema veze s Interom.Ali zanimljivo kako je odmah na prvo gledanje (Carpi...pa onda i na drugo-Milan) ustanovio sve ono što ja tvrdim već odavno.I kakav lijep nogometTko traži lijep nogomet?Traži se da ekipa ima neku ideju u igri,nešto,a ne da se sve gotovo svodi na individualne bljeskove kao zadnjih sezona.Ovdje za sada nema apsolutno ničeg takvog i mozemo se lupat nogom u guzicu što se do 9 bodova došlo.Već sam pisao da je ok kada uzmes tri boda,a nema igre samo što je problem što tako ne ide vjecno.Pogledaj npr.Tuchela i Borussiju kako izgledaju,a preuzeo ih čovjek tek ovo ljeto pa onda pogledaj Mancinija i Inter na šta to liči iako će za koji mjesec godina njegovog boravka ovdje.On i dalje ne zna kako želi da mu ekipa igra dok na jedno gledanje Borussije ti je sve jasno.S obzirom kako su za sada jednako jadni i jos se uvijek traze i ovi konkurenti za mjesta u LP mozda se i plasira u to natjecanje,ali to će više reći o slabosti protivnika nego o nekom Mancinijevom odličnom poslu ako će i na taj dan situacija biti ista ovoj kakva je danas.
Izbori
Dobro je što taj čovjek nije gledao prošlosezonske nastupe InteraSiamoNoi je napisao/la:Sve covjek odlicno rekao.Nekakvog plana igre nema ni u tragovima,ali ne smijes to spomenut jer ipak se 9 bodova ima nakon 3 kola.Najgroznija utakmica momentalno najgornijih klubova Europe, na razmeđi između nekadašnjeg sjaja i očekivanja, te surove stvarnosti nesuvislog građenja ekipe i nedovoljno dobrim trenerima. Interova postava Murillo, Jesus, Santon, Medel, Kondogbia, Guarin i Felipe Melo je prikladnija za MMA kavez ili cjepanje drva, ne za nogometni teren. Od 7 igrača iz srednje i zadnje linije, njih 5 nabija loptu bez imalo razmišljanja pod nečim što iole liči ka o presing, što je danas nogometna blasfemija i zapravo je nemoguće složiti smislenu igru s tim problemom.
I jedni i drugi su bili strahovito rigidni u posjedu, niti jedna ekipa nije imala vezni red aktivan u igri, tek bi prvi igrač (najbliži lopti) donekle radio na otrkivanju, a zbog takve proste igre i jedni i drugi su si svoj manevarski prostor u napadu jako smanjili, do neupotrebljivosti. Milan s Montolivom na zadnjem veznom nije defenzivno savršen i ostaje nejasno zašto Jovetić kao najproduktivniji inajopasniji domaći igrač nije postavljen u zonu blizu njega, čime bi opteretili Milan u najopasnijoj zoni. Zapravo, dio razloga vidi se i iz fakta da je u 87. minuti prvi put jedan od Interovih bekova primio loptu kao igrač viška kojim se ušlo u završnicu, što znači da Inter priprema završnicu s 5 igrača manje već od samog starta.
Ekip su se dosta razlikovale u pristupu u obrani (obje su igrale s uskom četvorkom u sredini defenzivno); na Milanove bekove izlazili bi Interovi veznjaci i otvarao se ogroman prostor između njih i Mela kao pivota, ali nesposobnost Honde da to uoči i kažnjava najveći je individualni podbačaj utakmice. Milan bi, s druge strane, pustio bekove da visoko preuzmu Interove bekove, a vezna linija bi se skupila i povukla čuvajući mu leđa.
Zapravo i nije bilo očitog uzorka u ovoj utakmici niti nečeg vrijednog pažnje gdje je bilo koja od ekipa sistemski tražila višak - Inter je gurao na Jovetića lopte, Milan je koristio dva špica za igru 2 vs 2 u polukontri koja je čak izgledala i polu-pristojno. Slabo, slabo, jako slabo.
Izbori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.