AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Isao je zaustavit napad Barce i namjerno faulirao Rafinhu. Nije ga htio povrijedit, ali je lik propuh u glavi, ne moras polomit igraca da ga zaustavis jbte.
Mislim, nije mu Rafinha prvi, i to nesto kaze.
Mislim, nije mu Rafinha prvi, i to nesto kaze.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Daj ba nemoj zayebavati. Postoje mnogo "sigurniji" načini za pravljenje prekršaja inače bi svaku utakmicu gledali slične povrede, a Rafinha uopće nije bio u izglednoj situaciji. Jednostavno ne možeš onakvim intenzitetom uletiti klizeći igraču s leđa po stajnoj nozi.Denno je napisao/la:Pa brate jel išao sad da ga slomi ili ne. Kao da imaš neka šizofrenična cijepanja, jedan dio tebe jedno govori a drugi drugo ( šalim se samo, bez ljutnje). **** fudbal je takva igra, kao i većina sportova nosi svoje rizike, šteta zbog momka. Rađa jeste žestok, pravi ratnik, al msm da nije išao da polomi momka nego samo zaustavi napad. Suki je već bez potrebe uvalio krampone Šćešnom.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ne znam, ja sam pristrasan. Meni je faul bio razumljiv, bez namjere da se protivnik povrijedi. Sačekajte odgovor Evila, on realno kaže uvijek.
Branim i razumijem svoje uvijek, samo ne kad pljuju i kad ne misle na tim.
Branim i razumijem svoje uvijek, samo ne kad pljuju i kad ne misle na tim.

embrace the chaos
Roma ako ne pobijedi BATE-a slijedecu utakmicu upropastit ce ovaj bod koji su osvojili vs.Barcelone...za prolaz dalje im od 5 utakmica preostalih trebaju 3 pobjede, dvije protiv BATE-a, i jedna protiv Leverkusena (koji se poprilicno pojacao i igra s dosta brzom postavom...)...bit ce jako tesko, mada ja ocekujem trijumf u narednoj utakmici, i remi u 3.kolu protiv Bayera u Leverkusenu.
Radja - treba nesto uciniti po pitanju onakvih startova prilikom kojih se protivnicki igrac priklijesti izmedju dvije noge igraca koji uklizava, nerijetko sam vidio da bas poslije takvih startova igraci moraju da odsustvuju s terena po par mjeseci...znaci - crveni karton pa makar bilo na centru u bezopasnoj sitaciji...nikad mi nisu bili jasni startovi direktno u tijelo igraca...
Radja - treba nesto uciniti po pitanju onakvih startova prilikom kojih se protivnicki igrac priklijesti izmedju dvije noge igraca koji uklizava, nerijetko sam vidio da bas poslije takvih startova igraci moraju da odsustvuju s terena po par mjeseci...znaci - crveni karton pa makar bilo na centru u bezopasnoj sitaciji...nikad mi nisu bili jasni startovi direktno u tijelo igraca...
-
je li namjeran faul? mislim da jeste. radjin covjek je prosao, napravio visak i ovaj je to morao sasjeci sto prije.Denno je napisao/la:A realno brate da li je po tvom mišljenju Rađa trebao onako da startuje? Misliš da je bilo namjere da povrijedi Rafinhu i igrača u Italiji prošle sezone? Da je Roy Keane vol2 ili samo preborben?
je li isao sa namjerom da povrijedi covjeka? to zapravo samo on zna, ali ako smijem biti iskren cisto sumnjam da mu je to bilo na umu. znam, ovi se pozivaju na cinjenicu da mu ovo nije prva slicna situacija, ali u toj prosloj je isao i cak dosao do lopte sto se lijepo vidi na snimku, medjutim, spletom nesretnih okolnosti malac je zavrsio sa prelomom noge. ovdje je isao na rusenje rafinhe, ali daleko od toga da mu je htio zavrsiti utakmicu, sezonu ili ne daj boze karijeru. pa nije monstrum majku mu.
meni je iskreno zao momka i apsolutno razumijem rekaciju fanova barcelone (i onih neutralnih), ali sudija je tu da procjeni ozbiljnost starta i tezinu prekrsaja, a UEFA je tu da naknadno djeluje jer hvala bogu zivimo u vremenu kada je svaki pedalj stadiona pod video nadzorom, tako da je svaka rasprava na ovu temu totalno nepotrebna jer svako na situaciju gleda iz svog subjektivnog ugla.
eto woj je povrijedjen na 6 sedmica. sta mi sad trebamo raditi? otici na pdf barcelone, kopati video zapise o suarezovim anegdotama i pisati o njemu stvari koje oni pisu o radji?
to je to. zlata vrijedan bod koji se jednostavno mora ovjeriti pobjedom u bjelorusiji. idealan scenarij bi bio tri pobjede i remi do kraja, ali bice tu svega.hurem je napisao/la:Roma ako ne pobijedi BATE-a slijedecu utakmicu upropastit ce ovaj bod koji su osvojili vs.Barcelone...za prolaz dalje im od 5 utakmica preostalih trebaju 3 pobjede, dvije protiv BATE-a, i jedna protiv Leverkusena (koji se poprilicno pojacao i igra s dosta brzom postavom...)...bit ce jako tesko, mada ja ocekujem trijumf u narednoj utakmici, i remi u 3.kolu protiv Bayera u Leverkusenu.
Znaci bez Poljaka smo vise od mjesec dana.E ne mozes vise vjerovati.Stalno imamo problema sa povredama.Protiv Sassuola De Sanctis ce da brani.Valjda ne ucini glupost ko prosle sezone
.Kako ce to biti teska tekma.Nikako nam ne leze.
Sta reci za sliku osim da je vrhunska

Sta reci za sliku osim da je vrhunska

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
ma kakva teksa tekma, sta vam je ljudi, 3-0 zivi bili pa vidjeli. Pojeli Juveta, protiv Barce prestavili svijetu kako treba igrati protiv njih, i sad **** Sassuola da se plasimo, nema smisla. Stavrnoo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
problem je u tome sto vec par sezona sassuolo svijetu predstavlja kako treba igrati protiv nas na olimpicumacahz je napisao/la:protiv Barce prestavili svijetu kako treba igrati protiv njih

florenzijev intervju dan poslije zlocina nad ter stegenom
[youtube][/youtube]
@maca
Ma svakog protivnika trebamo poštovati, Sassuola još nismo dobili u Rimu i trebamo ih uzeti za ozb. U Italiji ove godine nema za nas lake utakmice, unaprijed dobijene.
@Evile
Pa eto, reče ti sve što i ja u vezi Rađe, samo malo drugačije. Slika je strašna, kralj
Curva bojkotuje tekme zbog murije, imali su spor. Glupost neka, nije bilo nereda. Navijat će ispred.
Ne znam, i razumijem ih i ne. Bez one ograde i murije je atmosfera bila dosta bolja, al klub sad treba podršku ko nikad.
Ma svakog protivnika trebamo poštovati, Sassuola još nismo dobili u Rimu i trebamo ih uzeti za ozb. U Italiji ove godine nema za nas lake utakmice, unaprijed dobijene.
@Evile
Pa eto, reče ti sve što i ja u vezi Rađe, samo malo drugačije. Slika je strašna, kralj

Curva bojkotuje tekme zbog murije, imali su spor. Glupost neka, nije bilo nereda. Navijat će ispred.
Ne znam, i razumijem ih i ne. Bez one ograde i murije je atmosfera bila dosta bolja, al klub sad treba podršku ko nikad.
embrace the chaos
-
ma ne sumnjam ja da cemo se mi romanisti sloziti oko radje, ali bezveze mi raspravljati o tome kada oni dolaze sa namjerom da napadaju igraca koga cemo mi braniti i tako u krug. no, srecom na tu temu smo zavrsili i neka ostane tako
sto se tice curve nisam fan ovoga sto rade bas zbog cinjenice da su ovo momenti kada je timu potrebna ogromna podrska, pogotovo onih najvatrenijih, ali isto tako kako razumijem njihov protest (jer smatraju da se ovim direktno napada sam indentitet i kredbilitet curve) razumijem i gazdu i njegovo razmisljanje. covjek jednostavno ne zeli probleme odnosno zeli taj neki americki smek navijanja gdje mozes dovesti dijete ili unuka na utakmicu u jednoj sigurnoj atmosferi bez rasistickih i nacionalistickih ispada i transparenata, sumnjivih tipova sa nozevima u nogavici, vandalizma i primitivizma. stoga i ta barijera tj ograda oko 'problematicne' grupe, radzvajanje i murija.
prava pobjeda ce biti ako/kada nadju zajednicki jezik.

sto se tice curve nisam fan ovoga sto rade bas zbog cinjenice da su ovo momenti kada je timu potrebna ogromna podrska, pogotovo onih najvatrenijih, ali isto tako kako razumijem njihov protest (jer smatraju da se ovim direktno napada sam indentitet i kredbilitet curve) razumijem i gazdu i njegovo razmisljanje. covjek jednostavno ne zeli probleme odnosno zeli taj neki americki smek navijanja gdje mozes dovesti dijete ili unuka na utakmicu u jednoj sigurnoj atmosferi bez rasistickih i nacionalistickih ispada i transparenata, sumnjivih tipova sa nozevima u nogavici, vandalizma i primitivizma. stoga i ta barijera tj ograda oko 'problematicne' grupe, radzvajanje i murija.
prava pobjeda ce biti ako/kada nadju zajednicki jezik.
Nevjerovatno mi je da ne mogu naci zajednicki jezik uprava i curva...ja da sam dio te vatrene grupe jednostavno ne bih mogao izdrzati a da ne dajem podrsku svome timu bas u ovom trenutku, kada su napokon stvorili tim koji moze nesto napraviti...
...halo bolan, ne bih mogao sebi dopustiti da zbog jednog takvog razloga (koji je opravdan u odredjenom smislu, ali podrska igracima je iznad toga...postoje i drugi nacini da se protestuje) propustim uzivo gledati tako velike promjene u igrackom kadru, vece ambicije kluba, pohod na scudetto i 1/8 finala LP...i mozda najvaznije - dati podrsku novim igracima poput Dzeke, Salaha, Dignea, Falkea, Ščešnog, Rudigera...a tu su od ranije Pjane, Radja, D.Rossi...
Ne znam...
...halo bolan, ne bih mogao sebi dopustiti da zbog jednog takvog razloga (koji je opravdan u odredjenom smislu, ali podrska igracima je iznad toga...postoje i drugi nacini da se protestuje) propustim uzivo gledati tako velike promjene u igrackom kadru, vece ambicije kluba, pohod na scudetto i 1/8 finala LP...i mozda najvaznije - dati podrsku novim igracima poput Dzeke, Salaha, Dignea, Falkea, Ščešnog, Rudigera...a tu su od ranije Pjane, Radja, D.Rossi...
Ne znam...
-
ma dobro, ima tu svega jer nije ovo jedini problem koji curva ima sa gazdom. prosle godine je grupu koja je napravila jedan skandalozan transparent nazvao idiotima pa su ovi to okarakterisali kao napad na cijelu tribinu i od tad otprilike i traje ovaj beef. mada, kako ti rece ja da sam tamo, pogotovo sada u ovoj atmosferi, nema sanse da bi propustao utakmice.

capitano futuro lagano vraca formu i onu zvijer kakva dugo nije bio. usao je solidno u sezonu, a protiv barce je bio maestralan. za bilo kakav trofej treba nam DDR u formi pa se nadam da ce istu uspjeti odrzati dobar dio sezone
pozvani za sassuolo: Lobont, Rudiger, Digne, Nainggolan, Castan, Iturbe, Dzeko, Totti, Salah, Maicon, Falque, Pjanic, De Rossi, Ponce, Keita, Vainqueur, Gyomber, Florenzi, De Sanctis, Gervinho, Torosidis, Manolas, Ucan.
ja bih to rotirao sto vise jer nekima treba odmor, drugi su potrebniji u narednim utakmicama i tako to.

capitano futuro lagano vraca formu i onu zvijer kakva dugo nije bio. usao je solidno u sezonu, a protiv barce je bio maestralan. za bilo kakav trofej treba nam DDR u formi pa se nadam da ce istu uspjeti odrzati dobar dio sezone

pozvani za sassuolo: Lobont, Rudiger, Digne, Nainggolan, Castan, Iturbe, Dzeko, Totti, Salah, Maicon, Falque, Pjanic, De Rossi, Ponce, Keita, Vainqueur, Gyomber, Florenzi, De Sanctis, Gervinho, Torosidis, Manolas, Ucan.
ja bih to rotirao sto vise jer nekima treba odmor, drugi su potrebniji u narednim utakmicama i tako to.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta kaze Flo: "da sam u tom momentu razmisljao kako da proslavim gol sigurno bi otrcao cetiri kruga oko olimpica"
Kako mi je drag igrac ne mogu vam opisat

Kako mi je drag igrac ne mogu vam opisat

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma Florenci je tip igraca kojeg ne mozes mrziti, radi za svoj tim i suti, sve je podredio fudbalu, tako se barem cini, kao sto bi rekli puno daje a malo trazi. I onaj gol je dosao kao nagradaza to, nema sumnje da ce biti veoma kvalitetan fubaler.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Florenci vrijedi za dvojicu.Gdje ga god stave on to maksimalno ispostuje i svaka mu cast.Ocekujem uskoro da zaigraju Ponce i Vainqueur mozda cak i sutra da dobiju pola sata ako rijesimo tekmu u prvom poluvremenu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
-
mislim da nema potrebe da komentarisem florenzija. ovi koji su pratili temu malo duze znaju koliko gotivim tog frajera 

vincenzo sa sinom alessiom koji je jucer usao u drugom poluvremenu i zabio gol protiv frosinonea. malci su dobili 3:1 i to im je druga pobjeda u dvije utakmice.
kad smo vec kod mladih igraca, paredes je jucer zabio gol za empoli i odigrao odlicnu tekmu nakon ulaska s klupe. obzirom da ucan ide na kraju sezone, on bi trebao preuzeti ulogu vjecne zamjene pjanica koja ce teren vidjeti jednom u 20 utakmica, ali o tom potom

vincenzo sa sinom alessiom koji je jucer usao u drugom poluvremenu i zabio gol protiv frosinonea. malci su dobili 3:1 i to im je druga pobjeda u dvije utakmice.
kad smo vec kod mladih igraca, paredes je jucer zabio gol za empoli i odigrao odlicnu tekmu nakon ulaska s klupe. obzirom da ucan ide na kraju sezone, on bi trebao preuzeti ulogu vjecne zamjene pjanica koja ce teren vidjeti jednom u 20 utakmica, ali o tom potom

-
hajde posalji mi detalje u inbox. planiram ici sa djevojkom ako sve bude po planu pa nek znas da ima dvoje zainteresovanih 

- JohnCleese
- Kontakt:
Mire spreman, ali nece ga valjda stavit Rudy da igra od prve min. u tekmi gdje su gotovo pa sigurno upisani bodovi. Voli bih da ne ulazi nikako nek povreda upotpunosti zacijeli. U sljedecim tekmama ce bit mnogo potrebniji a bit ce i full fit
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.