Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
hajde uredu sto lazes nas nego i sam sebe kako je bio 1 kad u sve tri tekme bio xdobricina je napisao/la:A jakog Liverpula, Everton ga razvalio i spustio na zemlju, ulozio sam 150 eura na everton i dobio 410 eura, svaka cast evertonu, ma bio mi siguran par Everton 1, i danas cu odigrati na Porsmuta 1 i opet dignuti lovu, jak liverpul, necete vi izboriti ni ligu prvaka a o naslovu da i nepricam, igrate na silu a jos vam nema onog supka dzerarda i bit ce te jos slabiji. PORSMUT KECINA
mene bi bilo stid navijati za liverpul![]()
![]()
nisam siguran poslije danasnje tekme mozda je presao na cityhammers je napisao/la:Navija za smrdljivi Chelsea
Ma jock necu ni da pomisljam na poraz kad smo prosle i predprosle god mogli pobijediti pred svojim navijacima zasto ne i ove...Jeste da je man u odlicnoj formi ali i mi smo u 8 tekmi ne porazeni..:Vjerujem da ce kljuc pobijede biti nasi navijaci koji ce nas bodriti svih 90 min...Moja prognoza 1-0 ili 0-0YNWA je napisao/la:nisam siguran poslije danasnje tekme mozda je presao na cityhammers je napisao/la:Navija za smrdljivi Chelsea
hammers nemoj da bi sutra izgubili
hammers je napisao/la:Ma jock necu ni da pomisljam na poraz kad smo prosle i predprosle god mogli pobijediti pred svojim navijacima zasto ne i ove...Jeste da je man u odlicnoj formi ali i mi smo u 8 tekmi ne porazeni..:Vjerujem da ce kljuc pobijede biti nasi navijaci koji ce nas bodriti svih 90 min...Moja prognoza 1-0 ili 0-0YNWA je napisao/la:nisam siguran poslije danasnje tekme mozda je presao na cityhammers je napisao/la:Navija za smrdljivi Chelsea
hammers nemoj da bi sutra izgubili
WEST HAM TILL & DIE
lezi vam man utdhammers je napisao/la:Ma jock necu ni da pomisljam na poraz kad smo prosle i predprosle god mogli pobijediti pred svojim navijacima zasto ne i ove...Jeste da je man u odlicnoj formi ali i mi smo u 8 tekmi ne porazeni..:Vjerujem da ce kljuc pobijede biti nasi navijaci koji ce nas bodriti svih 90 min...Moja prognoza 1-0 ili 0-0
WEST HAM TILL & DIE
Eh ovako, ja sam gledao zadnjih 20 minuta prvog poluvremena i cijelo drugo poluvrijeme, znaci vecinu utakmice. Portsmouth je pokusavao da napada ali su Carra, Škrtel i posebice Agger bili isuvise dobri. Ngog i Babel su imali nekoliko dobrih prodora ali nisu uspjeli da ozbiljnije ugroze Jamesa.reds_forever je napisao/la:@YNWA : E ako si gledao utakmicu,majke ti reci mi kako su igrali,jel nam se igra popravila ili je veci dio utakmice bio bunker![]()
e bas ti hvalaTheScouser je napisao/la:Eh ovako, ja sam gledao zadnjih 20 minuta prvog poluvremena i cijelo drugo poluvrijeme, znaci vecinu utakmice. Portsmouth je pokusavao da napada ali su Carra, Škrtel i posebice Agger bili isuvise dobri. Ngog i Babel su imali nekoliko dobrih prodora ali nisu uspjeli da ozbiljnije ugroze Jamesa.reds_forever je napisao/la:@YNWA : E ako si gledao utakmicu,majke ti reci mi kako su igrali,jel nam se igra popravila ili je veci dio utakmice bio bunker![]()
Onda dolazi drugo poluvrijeme u kojem se Portsmouth branio, i onda nevjerovatna greska pomocnog suca koji nije signalizirao ofsajd kad je Nugent zabio za 1-0. Nakon toga sveopci pritisak i sto se i na kraju isplacuje kada Benayoun "ganja" Croucha koji je izigravao lijevog beka i vraca loptu Jamesu, koji onako na svojstven nacin grijesi i igra rukom u sesnaestercu pokusavajuci sprijeciti loptu da dodje do Kuyta i to je indirektan udarac iz kojeg Aurelio zabija za 1-1.
Rafa uvodi Alonsa i Kuyta umjesto Dossene i Ngoga, otprilike nekih 15-ak minuta pad u igri i onda ponovo greska sudije, navodno Agger pravi faul i na centarsut Belhadja iskosa Hreidarsson puca glavom i to je 2-1. Ne zelim ni spominjati reakciju Reine, mada ga donekle "moze" i opravdati los teren.
Sve u svemu, ne bas lijep trenutak i onda Rafa vadi Babela iz igre i ubacuje Torresa. Pod malim pritiskom odbrana Pompeya opet popusta kada grijesi Belhadj ne uspijevsi presjeci loptu koju je poslao Benayoun prema Torresu, on se izvlaci na stranu i vraca loptu u peterac gdje Distina takodjer zezne los teren i Kuyt to zakucava na prvu stativu, James nemocan i rezultat je 2-2.
Taman sam pomislio evo jos jednog prokletog remija kada u prvom minutu "injury time-a" Aurelio ponovo centrira na prvu stativu, tu je Torres koji onako bez skoka, iz mjesta trza glavom i prekrasan gol, 2-3. Dok su Kuyt, Arbeloa, Alonso i ekipa "na" Torresu i dok navijaci divljaju Mascherano, onako k'o da ga je ko ofurio vrelom vodom trci po terenu i raduje se![]()
Rafa odmah smiruje igrace i to je to, nova 3 boda su upisana!
P.S. Moram priznati da nije bilo neke lijepe igre, u odnosu na los teren Frattona Parka kao i cinjenicu da je Mascherano bio glavni organizator igre, medjutim sve je dobro ispalo. Nadam se da ce West Ham sutra makar otkinuti bod Unitedu, ukoliko ne budu imali srece onoliko koliko smo je mi imali nocas, sto njima nikada nije bio problem
hammers je napisao/la:@ YNWA
Zasto hvala Crouch???
aha thx....YNWA je napisao/la:hammers je napisao/la:@ YNWA
Zasto hvala Crouch???
on vratio loptu golmanu kad je bio indirektan udarac, i lopta je njemu prosla kroz noge kod gola pslije indirekta
YNWA je napisao/la:hammers je napisao/la:@ YNWA
Zasto hvala Crouch???
on vratio loptu golmanu kad je bio indirektan udarac, i lopta je njemu prosla kroz noge kod gola pslije indirekta
do dvadeste minute smo imali nekoliko prilikaTheScouser je napisao/la:
Eh ovako, ja sam gledao zadnjih 20 minuta prvog poluvremena i cijelo drugo poluvrijeme, znaci vecinu utakmice. Portsmouth je pokusavao da napada ali su Carra, Škrtel i posebice Agger bili isuvise dobri. Ngog i Babel su imali nekoliko dobrih prodora ali nisu uspjeli da ozbiljnije ugroze Jamesa.
Onda dolazi drugo poluvrijeme u kojem se Portsmouth branio, i onda nevjerovatna greska pomocnog suca koji nije signalizirao ofsajd kad je Nugent zabio za 1-0. Nakon toga sveopci pritisak i sto se i na kraju isplacuje kada Benayoun "ganja" Croucha koji je izigravao lijevog beka i vraca loptu Jamesu, koji onako na svojstven nacin grijesi i igra rukom u sesnaestercu pokusavajuci sprijeciti loptu da dodje do Kuyta i to je indirektan udarac iz kojeg Aurelio zabija za 1-1.
Rafa uvodi Alonsa i Kuyta umjesto Dossene i Ngoga, otprilike nekih 15-ak minuta pad u igri i onda ponovo greska sudije, navodno Agger pravi faul i na centarsut Belhadja iskosa Hreidarsson puca glavom i to je 2-1. Ne zelim ni spominjati reakciju Reine, mada ga donekle "moze" i opravdati los teren.
Sve u svemu, ne bas lijep trenutak i onda Rafa vadi Babela iz igre i ubacuje Torresa. Pod malim pritiskom odbrana Pompeya opet popusta kada grijesi Belhadj ne uspijevsi presjeci loptu koju je poslao Benayoun prema Torresu, on se izvlaci na stranu i vraca loptu u peterac gdje Distina takodjer zezne los teren i Kuyt to zakucava na prvu stativu, James nemocan i rezultat je 2-2.
Taman sam pomislio evo jos jednog prokletog remija kada u prvom minutu "injury time-a" Aurelio ponovo centrira na prvu stativu, tu je Torres koji onako bez skoka, iz mjesta trza glavom i prekrasan gol, 2-3. Dok su Kuyt, Arbeloa, Alonso i ekipa "na" Torresu i dok navijaci divljaju Mascherano, onako k'o da ga je ko ofurio vrelom vodom trci po terenu i raduje se![]()
Rafa odmah smiruje igrace i to je to, nova 3 boda su upisana!
P.S. Moram priznati da nije bilo neke lijepe igre, u odnosu na los teren Frattona Parka kao i cinjenicu da je Mascherano bio glavni organizator igre, medjutim sve je dobro ispalo. Nadam se da ce West Ham sutra makar otkinuti bod Unitedu, ukoliko ne budu imali srece onoliko koliko smo je mi imali nocas, sto njima nikada nije bio problem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.