GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Insect_terminator
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Insect_terminator » 18 sep 2015, 00:39

Ovaj Molde izgleda da nije bas ribarski klub kada mogu dobiti Fenera u Turskoj.
Ovih dana je bas dobro biti navijac modrih, gustamo ko prasci dok traje :thumbup:

Inace treba pohvaliti i Mamica mladjeg, ipak Dinamo nikada ne igra defanzivan nogomet u HNL-u niti EL, a ovaj je to uspio solidno posloziti, cak i kod pogotka Arsenala ostali su sabrani. Pivaric ove zadnje europske utakmice igra kao da je na dopingu :lol:

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 18 sep 2015, 08:18

spajk je napisao/la:Ja ne dođem ovdje na forum da me se vrijeđa, nego da konstruktivno raspravljam o nogometu, nešto što ovdje skoro i ne postoji. Napravio si im i posebnu temu koju jedino oni i posjećuju, a oni se tebi smiju u facu i pišu što hoće i gdje hoće, samo da bi isprovocirali druge iako se tema jasno zove 'GNK Dinamo Zagreb', a ne 'Zdravko Mamić' ili 'Futsal'. A tebi ako ovo tehniciranje sa 'Četnikom' i 'pušenjem kurca' nije psovanje i nacionalizam, ja ću odmah napustiti ovaj forum. Sramota za forum i instituciju kakva je sportsport.ba. Živio rođo.
:kafa:

Dubrava je očito neadekvatan za moderiranje i ne znam zašto se ne makne kad nije u stanju održati red. Kad uhvatim vremena poquotam svu količinu uvreda i objeda koju 2 lika ovdje drobe protiv svakoga tko ne misli kao oni. Meni je Siamo bio ok forumaš, ali ovo što on radi ovdje u zadnje vrijeme je prešlo svaku granicu zdravog razuma i dobrog ukusa. A najjače je ako stvarno prijavljuje (ko UDBA) za trolanje a sam je istrolao cijelu temu. :rol: Ako neki baš imaju toliku potrebu pisati konstantno o Mamićima imaju i temu "Zdravko Mamić."
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2015, 11:12

Slobodno usput "poquotaj" i spominjanje SDPa onima koji u životu nisu izašli na izbore slika
majestic24 je napisao/la:Ja samo neznam zbog cega navijaci bojkotuju mamica.
artemis77 je napisao/la:Btw. Koja će to bitna razlika biti u Dinamu ako ode Maminjo, osim povratka navijača (čisto sumnjam)?
Klub je registriran kao udruga građana,a zakon o udrugama kaže da članovi udruge imaju pravo na demokratskim izborima izabrati vodstvo kluba i da klub mora poslovati transparentno...prikazivati svoja financijska izvješća članovima kluba i slično.Dok je sad situacija da se članovi nemaju nikakvo pravo glasa i nikakvi se podaci o poslovanju kluba članovima koji zatraže ne daju na uvid nego ih klub (Mamić) strogo čuvaju kao da je klub u njihovom vlasništu,privatiziran,što nije...Klub je gradski,financira se novcem poreznih obveznika grada Zagreba i po zakonu se financijska izvjesca MORAJU dati na uvid,članovi MORAJU imati pravo izabrati upravu kojoj daju povjerenje i koja klub vodi u određenom razdoblju (dvije,tri,četiri...godine ) do novih izbora (ukoliko nakon nekog vremena određen postotak članova ne bude zadovoljan radom mogu se zatražiti prijevremeni izbori naravno).
Dakle sad je situacija da je Mamić "gazda" Dinama bez vlasničkog lista...oteo gradski klub,ulaze gradski novac i sl.Znači mlati tuđim novcem,a ponaša se kao da je klub njegov.
Jel sad jasnije?
Lex je napisao/la:Navijaci ne bojkotiraju, huligani bojkotiraju.
Jbg, od 300 do 500 kuna za ovo vrijeme nisu mali novci a i navijaci zaziru od dolaska jer se vec jako dugo sa tribina cuje samo vrijedjanje ispranih mozgova koji na utakmice ne dolaze podrzati svoj klub nego vrijedjati i raditi sranja.
Polako, sa dobrim rezultatima i normalni ljudi ce se vratiti na tribine.
"Huligana" vec duze nema na stadionu...gdje su tocno sad ti navijaci kojima smeta vrijeđanje?Uslo se u LP,a na HNL došlo ni 500 ljudi proslavit ulazak i podržat ekipu.Da ne pričamo kakva je mizerna posjeta bila sve ove godina kada su "huligani" bili u bojkotu...gdje su tada te obitelji s djecom na stadionu? slika

Izbori :kafa:

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 18 sep 2015, 13:03

@SiamoNoi znači kad ode Mamić očekuješ još jači DInamo, kako sam ja skonto ?
Walk on, with hope in your hearts.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 sep 2015, 13:09

artemis77 je napisao/la:@SiamoNoi znači kad ode Mamić očekuješ još jači DInamo, kako sam ja skonto ?
Koga boli q oce bit jaci ili slabiji.

Vazno je da bude NAŠ ;)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 18 sep 2015, 13:20

Lillard je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:@SiamoNoi znači kad ode Mamić očekuješ još jači DInamo, kako sam ja skonto ?

Vazno je da bude NAŠ ;)
znači to nije akcija "želimo bolje Dinamu" nego "Skinimo Mamića"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 sep 2015, 13:35

artemis77 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:

Vazno je da bude NAŠ ;)
znači to nije akcija "želimo bolje Dinamu" nego "Skinimo Mamića"
:facepalm:

Bolje Dinamu znaci skinut Mamica.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 sep 2015, 13:44

Lillard je napisao/la:

Vazno je da bude NAŠ ;)
Nikad nece biti vas jer u Evropi nema klubova kojima upravljaju krezubi huligani koji stand na pijaci ne mogu voditi a kamoli klub koji igra evropska takmicenja svake godine.

Mislis bolje krezubim huliganima znaci skinut Mamica?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 sep 2015, 13:47

Stvarno je taj Mamic pokvarena hinja kad se sjetimo lijepih vremena dok su ti profinjeni rusioci Mamica harali Evropom i Dinamu i Hrvatskoj skupljali kazni i kazni sad ih na granicama zaustavljaju i sprijecavaju ih da ponosno sire slavu Dinama i Hrvatske.

Lova uvijek stoji iza ovih nekih bojkota pa tako i u ovom slucaju ovi BBB su se okrenuli protiv Mamica onda kad im je zavrnuo pipu za gostovanja gdje su lezihljebovici na tudji racun razbijali evropske gradove sad se lafo bore za nekakav zakon :lol:

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 18 sep 2015, 13:52

Lillard je napisao/la:
10 titula lige zaredom je malo, kad skinete Mamića sezona će biti završena sa 36 pobjeda i barem polufinalom lige prvaka, a vezni red će činiti Modrić i Rakitić.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 sep 2015, 16:06

artemis77 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
10 titula lige zaredom je malo, kad skinete Mamića sezona će biti završena sa 36 pobjeda i barem polufinalom lige prvaka, a vezni red će činiti Modrić i Rakitić.
Opet masis poentu :facepalm:

Koga boli q za rezultate? U milijunskoj gradu GNK gleda 3 tisuce ljudi prosjecno. 15 tisuca na Arsenalu. nek narednih 10 godina ne osvojimo nista, samo da nasmirkani zavrsi u zatvoru.

E i @Paju samo ignorirajte, neka trubi koliko zeli.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 sep 2015, 16:58

Jedini koje treba ignorisati su polupismeni zadrugasi cuj kaze koga boli q za rezultate? hahaha pa zbog cega se igra fudbal nego zbog rezultata? Kreze su previse sebi uzeli da su bitni ne igra se fudbal da bi huligani isli putovati po evropi i razbijati ulice i kafice niste vi jedina publika. Polako se publika vraca na Maksimir a rezultat protiv Arsenala jos vec vise povecati to, siguran sam da ce na Olimpijakosu i Bayernu biti jos vise navijaca. Da nije skupih ulaznica koje je nametnula uefa siguran sam bi i protiv Arsenala stadion bio krcat.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 18 sep 2015, 17:06

Djelimo isto misljenje sto se tice posjete, inace, Dinamo najuspjesni klub poslije raspada Juge sa ovih prostora definitivno, odkad je Mamić tu, klub je inkasirao milione, postao popularniji, poznatiji, a eto ti hardcore BBB valjda znaju sto ga ne vole. Meni licno drago zbog Dinama, svaka ima cast na dosadasnjem radu i uspjehu. Dinamo je postao izlaz skoro svim igračima sa ovih prostora na Euro scenu :salut:

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 18 sep 2015, 17:18

Lillard je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Opet masis poentu :facepalm:

Koga boli q za rezultate? U milijunskoj gradu GNK gleda 3 tisuce ljudi prosjecno. 15 tisuca na Arsenalu. nek narednih 10 godina ne osvojimo nista, samo da nasmirkani zavrsi u zatvoru.

E i @Paju samo ignorirajte, neka trubi koliko zeli.
Potvrđuješ moju tezu da ovo nije "za Dinamo" već "protiv Mamića". Čuj kog boli q za rezultate, jesil ti svjestan šta govoriš? Da Mamić radi dobro za klub potvrđuju trofeji, kao i treća liga prvaka u pet godina, a što se tiče korupcije ima USKOK da se time bavi, a ne uplakani navijači.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2015, 18:22

10 naslova prvaka u dokazano neregularnoj (suci koji su primali mito za "pošteno suđenje" iz afere Offside sude i danas,utvrđeno da je gnk=lokomotiva---dvije ekipe jednog kluba nemaju sta radit u istoj ligi) ligi teško da potvrđuju išta osim u kakvoj banana državi živimo gdje obicni građani moraju reagirati da bi se neke stvari pocele rješavati.Treca LP od Platinijeve reforme gdje je u to natjecanje nikad lakše uć,a GNK zbog potpunog monopola u HNLu (gdje preko 50 posto lige ovisi o njegovim novcima) svake godine ima priliku za to također teško da išta potvrđuju.
Sam odlazak čovjeka koji je iz kluba isisao preko 100m kn i kojem je isisavanje novca prvo na listi prioriteta,a Dinamo na dnu znaci jaci klub.Očekujem za početak da se članovima vrati klub i da se on vodi transparentno kako stoji u zakonu o udrugama.Da se ne vrši sustavno uništavanje navijackog pokreta u gradu nego da se radi s navijačima i članovima,da se stvara kultura dolaska na utakmice i proširuje članstvo na brojke kakve su bile nekad.Ovo očekujem:
"Dinamu je od početka devedesetih do danas napravljena nemjerljiva šteta. Kako to popraviti? Bit će teško i ne postoji čarobni štapić, ali ljudi moraju osjetiti da je taj klub ponovo njihov – da nisu samo kulise od kojih se očekuje da mašu i plješću kad im se tako kaže, nego da su doista željeni i da njihov glas nešto znači. Da tu pripadaju..."
"Notorna je činjenica da BBB daju Dinamu nenadoknadivu energiju i lud bio klub koji bi se toga odrekao. No jako je bitno da se počne raditi s navijačima, ne samo s Bad Blue Boysima. Da se pametni ljudi postave na pametna mjesta, da se razradi strategija kojom će se privući ljude na Istok i Zapad, a Sjever će se već popuniti sam po sebi. Da se legende kluba angažiraju i prestanu izbjegavati Maksimir... Da dođu na stadion – ali ne samo u ložu, nego i na tribine i popričaju s ljudima; da nam se dogodi sinergija i da svi opet postanemo jedno... I zajedno radimo za Dinamo"
Naravno da samim odlaskom nelegalne uprave nece odmah sve biti bajno pun stadion i prolazak skupina LP/EL svake godine.To apsolutno nikad nitko nije tvrdio.Za sve ovo će trebati godine i godine,desetljeće...mozda period jednak onome koliko je klub bio unistavan jer kako za mjesec dana popraviti ono što se rušilo godinama?

Mamić je,osim što će ga povijest pamtiti kao najgoreg "gazdu" (zapravo vlasnika bez vlasničkog lista) nekog nogometnog kluba ikad igdje,nebitan lik.Bitno je da se krene sa provođenjem zakona o udrugama i novog zakona o sportu.Nakon GNK pada i mafija iz HNSa (koji vode ljudi koji su priznali kupovanje sudaca i političari koji prema zakonu o sportu nemaju šta radit u nacionalnom savezu.Ili ljudi pravomocno osuđeni za određena nedjela koji također prema zakonu nemaju šta raditi tamo.Ili pak ljudi koji nakon afere Offside nisu apsolutno ništa napravili da se pronađu suci koji su primali i mito pa tako,opet,ti likovi i danas sude po HNLu) i uspostavlja se regularno natjecanje.

A Pajo jadan čim uđe na ovu temu zaboravi da je ikad čuo za njemački model vođenja nogometnih klubova,Benficu,Porto,Sporting,Rapid,Aris,švedske klubove,Fenerbahce,Galatasaray,juznoamerikance,Bilbao gdje članovi biraju vodstvo kluba koje će ga voditi u naredne 2,3,4,5 godina.Misli da su oni ti koji samostalno upravljaju klubom.
sonik24 je napisao/la:odkad je Mamić tu, klub je inkasirao milione, postao popularniji,
Koje to milijone je klub inkasirao kada je vecina zavrsila u dzepovima obitelji Mamic sto vise ne spori ni sam Mamic ni njegovi odvjetnici?Uostalom jesi li ti vidio financijska izvjesca koja klub prema zakonu MORA prikazati,a ne prikazuje pa znas da se radi o pustim milijonima?
Kako je postao popularniji ako ima nikad manje članova,nikad manje prodatih dresova,ulaznica,suvenira itd.?Gdje to postao popularniji...na facebooku?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2015, 18:34

BigBigBang je napisao/la:Jedini koje treba ignorisati su polupismeni zadrugasi cuj kaze koga boli q za rezultate? hahaha pa zbog cega se igra fudbal nego zbog rezultata? Kreze su previse sebi uzeli da su bitni ne igra se fudbal da bi huligani isli putovati po evropi i razbijati ulice i kafice niste vi jedina publika. Polako se publika vraca na Maksimir a rezultat protiv Arsenala jos vec vise povecati to, siguran sam da ce na Olimpijakosu i Bayernu biti jos vise navijaca. Da nije skupih ulaznica koje je nametnula uefa siguran sam bi i protiv Arsenala stadion bio krcat.
Koja se to publika vraća?Da to nije ona koja je nakon GNKovog ulaska u LP na iduću HNL utakmicu došla u respektabilnoj brojci od 500 ljudi i time pozdravila ulazak u najelitnije nogometno natjecanje?Ili ona koja ne moze pokupovati ni 5000 ulaznica za 1.kolo LP pa je preko 10 000 karata podijeljeno po cijeloj Hrvatskoj?

Skupe ulaznice kuknjava Nisu bile skupe prije 9 godina kada je tog istog Arsenala u kvalifikacijama dočekao pun stadion?

Nego,o kakvim huliganima opet pričamo?Da nisu oni koji bi "samo navijali",a onda po Europi putuju sa sjekirama? :hmmmmm: Inače isti oni kojima je GNK prošle godine donio skoro 1m kn uz ostale povlastice.

Ovo je već i za tvoje niske kriterije prejadno trolanje tako da najbolje da nista ne pises dok ne smislis nesto bolje.

EDIT:
slika
Vracanje publike na Maksimir :rol:

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 19 sep 2015, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 19 sep 2015, 12:35

Uopste ne volim pisati na ovoj temi, jer redovito poslije dobijam pp prijeteceg sadrzaja ili ban. Dinamo je institucija i niko nije veci od kluba. Treba li Zdravku dati mjesto dozivotnog predsjednika? Pa jbt, ko Castro, Tito i ini. A takve smo nazivali diktatorima. Jedan forumas, mrsko mi se vracati da provjerim koji, napisa da se fudbal igra zbog rezultata. Mozda je mislio na trofeje i novac. To, međutim, nije tacno. Fudbal se igra zbog navijaca. Ako je u milionskom gradu prosjek 3000 gledatelja, onda nesto ne stima. Covjek stekne utisak da Dinamo ima vise navijača u Sarajevu negoli u Zagrebu. Cilj posta je pruzanje podrske navijačima koji se bore za to da im se vrati klub, koji im po statutu u stvari i pripada. I nemojte odmah paljbu po njima, sve revolucije su u pocetku izgledale lose...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 19 sep 2015, 13:07

SiamoNoi je napisao/la:Treca LP od Platinijeve reforme gdje je u to natjecanje nikad lakše uć
Ne vidim Partizan u toj LP, ne vidim ni da je neki naš predstavnik prešo drugo pretkolo. Razumijem ja da tebi sve moguće smeta, jer Dinamo nije "vaš", al budi malo realan. 3 od 5 puta u ligi prvaka je uspjeh, 10 titula lige je uspjeh (koliko god ti pričo o namještanjima), imati u klubu reprezentativce Hrvatske, Alžira, Portugala, Čilea, Makedonije je uspjeh.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2015, 13:54

To je Partizanov problem i problem tih ostalih klubova.Neka oni vide gdje zapinje ako zapinje i naprave nesto da dođu do boljih rezultata.Uostalom oni nemaju monopol u ligi gdje pola lige ovisi o njihovom novcu i nemaju svoju drugu ekipu u ligu.Time dalje nemaju svake godine (mozda Partizan ima,ne pratim ligu pa ne znam da li je itko drugi nedavno osvajao naslov) priliku da kroz kval. dođu do LP (a u toj situaciji sam zaključi koje se dalje pogodnosti rađaju i tako 10 godina).A od toliko prilika i uzevsi u obzir Platinijeve reforme moras biti stvarno ultra nesposoban da u tu LP ne ulazis redovno.GNK je i tu uspio zabrljati i ispadati od klubova "nizeg ranga",manjeg budzeta.Ok ako se desi jednom-dvaput jer ne prolazi uvijek bogatiji,ali GNKu se malo prečesto dešava da ga tamburaju takvi klubovi.Aalborg,Austria Beč,ekipa iz EL tipa Černomorec...

Uglavnom,poanta je da to nisu uspjesi koje neke druge uprave u istoj situaciji ne bi bile sposobne ostavariti,a ovdje se to predstavlja kao neki "megauspjeh najsposobnijeg menadzera na Balkanu".Dinamo je i prije osvajao naslove,Dinamo je i prije igrao LP i to dok je do nje bilo puno teze doci i Dinamo se prije nije sramotio u tim natjecanjima i nije skidao gace cim se izađe na teren.Eto sad imaju tu pobjedu protiv Arsenala...jedna od rijetkih predstava dostojna ovog kluba u zadnjih ohoho godina pa mogu narednih 5 godina trubit kako oni pruzaju dostojan otpor najboljim klubovima danasnjice.

Kako god,ovo sve je nebitna stvar i bili uspjesi ili ne zakon o udrugama čl. 6. st.1., 3 kaže kako "unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog očitovanja volje članova“:http://www.scribd.com/doc/211162461/Rje ... -MZO%C5%A0 i nelegalna uprava koja trenutno drma klubom nema šta raditi ovdje,a izbori se moraju raspisati i raspisat će se prije ili kasnije ma što god trubili svi ovi pobornici "Mamicevog Dinama" koji su u cijeloj prici nebitni posto niti 10 posto njih nisu članovi kluba i njih se nista ne pita ni u praksi ni u teoriji.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 sep 2015, 14:11

SiamoNoi je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Jedini koje treba ignorisati su polupismeni zadrugasi cuj kaze koga boli q za rezultate? hahaha pa zbog cega se igra fudbal nego zbog rezultata? Kreze su previse sebi uzeli da su bitni ne igra se fudbal da bi huligani isli putovati po evropi i razbijati ulice i kafice niste vi jedina publika. Polako se publika vraca na Maksimir a rezultat protiv Arsenala jos vec vise povecati to, siguran sam da ce na Olimpijakosu i Bayernu biti jos vise navijaca. Da nije skupih ulaznica koje je nametnula uefa siguran sam bi i protiv Arsenala stadion bio krcat.
Koja se to publika vraća?Da to nije ona koja je nakon GNKovog ulaska u LP na iduću HNL utakmicu došla u respektabilnoj brojci od 500 ljudi i time pozdravila ulazak u najelitnije nogometno natjecanje?Ili ona koja ne moze pokupovati ni 5000 ulaznica za 1.kolo LP pa je preko 10 000 karata podijeljeno po cijeloj Hrvatskoj?

Skupe ulaznice kuknjava Nisu bile skupe prije 9 godina kada je tog istog Arsenala u kvalifikacijama dočekao pun stadion,a cijene samo 50ak kn niže nego danas?

Nego,o kakvim huliganima opet pričamo?Da nisu oni koji bi "samo navijali",a onda po Europi putuju sa sjekirama? :hmmmmm: Inače isti oni kojima je GNK prošle godine donio skoro 1m kn uz ostale povlastice.

Ovo je već i za tvoje niske kriterije prejadno trolanje tako da najbolje da nista ne pises dok ne smislis nesto bolje.

EDIT:
slika
Vracanje publike na Maksimir :rol:

Prestani lagati lazove, prije 9 godine su protiv Arsenala igrali u kvalifikacijama gdje klub odredjuje cijenu karata. Jos jednom si uhvacen u muckoj lazi. Prosla su vremena kad su krezubi na tudji racun razbijali ulice evropskih gradova, sad ne mozete ni granicu preci.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.