FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
28.kolo
sarajevo-ŽELJO 1-1
velež-borac 2-0
titula se ovjerava protiv laktaša, pred 15.000 manijaka
sarajevo-ŽELJO 1-1
velež-borac 2-0
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
@davno sam ja to napisao Crespo hehe. Da ispratimo Dodikove u drugu ligu gdje im je i mjesto ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
sve ide po planucrespo je napisao/la:26.kolo dobijamo veleža i idemo na +3
27.kolo ostaje +3
28.kolo.borac gubi u vrapčićima mi uzimamo bod +4
29.kolo proslava titule protiv laktaša,kako javlja naš reporter grbavica je večeras bila mala da primi sve navijače tima sa grbavice,oko 2500 navijaca je ostalo van stadiona jer ih policija nije pustila iz bezbjedonosnih razloga.Kolega dalije završena utakmica na grbavic."BAŠ U OVOM TRENUTKU GLAVNI SUDIJA JE ODSVIRO KRAJ,ŠTA REČI ŽELJO JE NOVI PRVAK,NAVIJAČI SU USLI NA TEREN I NA RUKAMA NOSE IGRAČE A GLAVNA PROSLAVA ČE SE ORGANIZOVATI ISPRED VJEČNE VATRE.KOLEGA ZAISTA VAS SLABO ČUJEMO IDEMO SA MUZIKOM IZ STUDIJA I IDE PJESMA TIFA-GRBAVICA.
Necemo je vala imati ni dok DRŽAVNA HIMNA u svakom gradu ne bude dočekana sa aplauzom i oduševljenjem a ne zvižducimaLesinar1987 je napisao/la:Vidis koji si ti kompleksas i nemoj da mjesas rat i sport rat je davno zavrsen samo zatucani ljudi kao ti ga jos uvjek spominju i zbog takvih kao ti nikada necemo ni imati zajednicku nam drzavu

crespo je napisao/la:28.kolo
sarajevo-ŽELJO 1-1
velež-borac 2-0
Haj' to sve, nego sto ce im i Olimpik izvuci barem bod u BL.
Svaka cast.... :==crespo je napisao/la:sve ide po planucrespo je napisao/la:26.kolo dobijamo veleža i idemo na +3
27.kolo ostaje +3
28.kolo.borac gubi u vrapčićima mi uzimamo bod +4
29.kolo proslava titule protiv laktaša,kako javlja naš reporter grbavica je večeras bila mala da primi sve navijače tima sa grbavice,oko 2500 navijaca je ostalo van stadiona jer ih policija nije pustila iz bezbjedonosnih razloga.Kolega dalije završena utakmica na grbavic."BAŠ U OVOM TRENUTKU GLAVNI SUDIJA JE ODSVIRO KRAJ,ŠTA REČI ŽELJO JE NOVI PRVAK,NAVIJAČI SU USLI NA TEREN I NA RUKAMA NOSE IGRAČE A GLAVNA PROSLAVA ČE SE ORGANIZOVATI ISPRED VJEČNE VATRE.KOLEGA ZAISTA VAS SLABO ČUJEMO IDEMO SA MUZIKOM IZ STUDIJA I IDE PJESMA TIFA-GRBAVICA.
-
- Kontakt:
crespo je napisao/la:28.kolo
sarajevo-ŽELJO 1-1
velež-borac 2-0
Samo ti sanjaj
sarajevo-zeljo 3-1
velez-borac 1-2
Zatim dolazimo kod vas na grbavicu i pred vama dizemo titulu kupa!!!
BORAC UZIMA DUPLU KRUNU!!!
AJ BORAC!!
opet jauces...prokleti taj borac stalno vam ga zabijaBanjalucki lesinar je napisao/la: AJ BORAC!!

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ako se to desi, ja cu gol prohodati kroz olomouc od zeljeznicke stanice do neredina (to je skoro 5 kilometara)Banjalucki lesinar je napisao/la:BORAC UZIMA DUPLU KRUNU!!!

znaci, nema teorije da se to desi

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
- Kontakt:
tm84 je napisao/la:ako se to desi, ja cu gol prohodati kroz olomouc od zeljeznicke stanice do neredina (to je skoro 5 kilometara)Banjalucki lesinar je napisao/la:BORAC UZIMA DUPLU KRUNU!!!![]()
Hahahha vidjeces!!!!Sta ce zeljo kupuje sve utakmice i onda vamo kao favorit protiv koga god da je igro niko nije vise u finansijskoj krizi!!!
a jesi pravi lesinarBanjalucki lesinar je napisao/la:tm84 je napisao/la:ako se to desi, ja cu gol prohodati kroz olomouc od zeljeznicke stanice do neredina (to je skoro 5 kilometara)Banjalucki lesinar je napisao/la:BORAC UZIMA DUPLU KRUNU!!!![]()
Hahahha vidjeces!!!!Sta ce zeljo kupuje sve utakmice i onda vamo kao favorit protiv koga god da je igro niko nije vise u finansijskoj krizi!!!
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Evo sreco moja himna za tebe i tvoje istomisljenikeBanjalucki lesinar je napisao/la: Hahahha vidjeces!!!!Sta ce zeljo kupuje sve utakmice i onda vamo kao favorit protiv koga god da je igro niko nije vise u finansijskoj krizi!!!
[youtube][/youtube]
u PMBanjalucki lesinar je napisao/la:
AJ BORAC!!

-
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Evo sreco moja himna za tebe i tvoje istomisljenikeBanjalucki lesinar je napisao/la: Hahahha vidjeces!!!!Sta ce zeljo kupuje sve utakmice i onda vamo kao favorit protiv koga god da je igro niko nije vise u finansijskoj krizi!!!
[youtube][/youtube]
Ajde bolan ti seljo_tm sta ti znas!!!Sta ce zeljo 80 posto vas spasava vas golman!!!Da nemate njega sad bi ispadali iz prve lige federacije!!!
haj ti nama jaukni jednom 

sto vi nemate takvog golmana?Banjalucki lesinar je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Evo sreco moja himna za tebe i tvoje istomisljenikeBanjalucki lesinar je napisao/la: Hahahha vidjeces!!!!Sta ce zeljo kupuje sve utakmice i onda vamo kao favorit protiv koga god da je igro niko nije vise u finansijskoj krizi!!!
[youtube][/youtube]
Ajde bolan ti seljo_tm sta ti znas!!!Sta ce zeljo 80 posto vas spasava vas golman!!!Da nemate njega sad bi ispadali iz prve lige federacije!!!
sada sami sebe pobijate o zeljinom namjestanju utakmica hahahaha

Zadnja izmjena: blablabla, dana/u 11 maj 2010, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
hoćemo jauk, hoćemo jauk ! ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
-
- Kontakt:
Ajde bolan ti seljo_tm sta ti znas!!!Sta ce zeljo 80 posto vas spasava vas golman!!!Da nemate njega sad bi ispadali iz prve lige federacije!!![/quote]
sto vi nemate takvog golmana?[/quote]
Nama su nasi susac i milinovic dovoljni a vama nek se povrijedi onaj cini mi se sehic morao bi osim stajati na golu jer ne zna niko drugi da brani!!!
sto vi nemate takvog golmana?[/quote]
Nama su nasi susac i milinovic dovoljni a vama nek se povrijedi onaj cini mi se sehic morao bi osim stajati na golu jer ne zna niko drugi da brani!!!
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Želji i ne treba golman, ionako niko ne može prići golu : )
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Paromlinac, riki46 i 34 gosta.