Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Denvald
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Denvald » 17 sep 2015, 16:30

Eki ti nešto znaš :urnebes:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 sep 2015, 16:54

Ok, halali, nemoj samo jos obrve da repetiras ziv bio. Haj samo ako ti nije mrsko, sta je s ovim "c", jel do engleza? I kad ne "navijas" nego navijas kako to cinis, sa C ili K?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 17 sep 2015, 17:22

pasica je napisao/la:Ok, halali, nemoj samo jos obrve da repetiras ziv bio. Haj samo ako ti nije mrsko, sta je s ovim "c", jel do engleza? I kad ne "navijas" nego navijas kako to cinis, sa C ili K?
Sad ce ti odgovorit da ti je post prijavljen :urnebes: :urnebes:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 17 sep 2015, 17:27

uNbx je napisao/la:
Zip je napisao/la:Sto ne mogu ove sto potenciraju pricu ko je odakle.
Kao da je onaj koji dolazi iz manje sredine manje vrijedan od sarajlije.
Po 100-ti put.
Tu priču, u tom kontekstu, nikad nećeš čuti od pravog Sarajlije. Prave Sarajlije nikad nisu patile od kompleksa više vrijednosti. Zbog padobranaca koji su okupirali glavni grad iza rata (čast onima koji su se asimilirali kako Bog zapovijeda) i potiče toliki animozitet prema Sarajevu kao glavnom gradu od strane većine ostalih gradova.
:clap: samo papci mogu to poredit,jer imaju kompleks nize vrijednosti.On rodjen u Sarajevu!!!!A gdje su pradjedovi rodjeni,jazavac ne zna koliko koljena unazad ide da se zna da si iz tog grada.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 sep 2015, 18:19

Mancini je napisao/la:
Signore je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Vidim počeli sa uvredama. Zna se ko. Sve što kažem to je uglavnom tako. Živim u glavnom gradu od rođenja i znam ko se sve naselio u njega. A ovi iz Tuzle su na svim pdf-ima. I svima pametuju. Onaj iz Žepča neki dan napisa kako bi Olimpic trebao ići u Ilijaš. I onda kada im odgovoriš počnu sa uvredama. Daleko vam kuća.
Zasto lazes sam sebe? Onaj iz Zepca je rekao da je steta sto vlasnik Olimpica nije uzeo neki drugi klub i uveo ga u PL i naveo Ilijas kao primjer da bi imao bolju posjetu od Olimpica. Ti slobodno nadji neki post od tog iz Zepca gdje s namjerom vrijedja Olimpic i taj iz Zepca ce iduce kolo doc u Sarajevo sa zelenim salom i cijelu utakmicu navijat za Olimpic, jer taj iz Zepca zna da nikad nigdje nije vrijedjao Olimpica. Postuje ga kao klub koji ulaze u infrastrukturu, igracki kadar itd., i to sve unatoc jako losoj zainteresiranosti javnosti za kojom i taj iz Zepca zali i volio bi da je klub bolje popracen jer je zasluzio to.

To sto ti i tvoj kolega u svakom spominjanju Olimpica vidite vrijedjanje i sto se stalno palite dok vidite veliko O, to je vas problem.

A to sto sudis o nekome po geografskom polozaju dovoljno govori o tebi. Razmisli malo, klub bi je umalo zavrsio u jednoj ruralnoj sredini i to ponajvise zbog cinjenice da bi u toj ruralnoj sredini imao puno bolju zainteresiranost javnosti nego u glavnom gradu.
Nisi ti ništa bolji od njega.
:lol: :lol: :tokralju: :tokralju:

Kralju, care :lol: Pa ja sam on, pisao sam o sebi u trecem licu jednine :lol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 sep 2015, 18:22

:rol: :rol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 17 sep 2015, 18:28

Hahahahah
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 17 sep 2015, 18:36

hahahahahahhahahaha

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 17 sep 2015, 18:37

Pobjeda. :tokralju:

AdnanRZ
Kontakt:

Post Postao/la AdnanRZ » 17 sep 2015, 18:37

Nego sta vi meni mislite narode ovo sto uefa hoce uvest novo takmicenje,ko ispadne iz EL moci ce se tu takmiciti.U pitanju je slicno kao Intertoto kup sto je bio.Al kad ce to biti Bog zna.I mislim da ce to dobro doc za nase klubove.Misljena?!
Celik Zenica 1945
Robijasi Zenica 1988

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 17 sep 2015, 18:44

sranje...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 17 sep 2015, 18:45

Mancini na braniku Olimpica.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 17 sep 2015, 18:48

AdnanRZ je napisao/la:Nego sta vi meni mislite narode ovo sto uefa hoce uvest novo takmicenje,ko ispadne iz EL moci ce se tu takmiciti.U pitanju je slicno kao Intertoto kup sto je bio.Al kad ce to biti Bog zna.I mislim da ce to dobro doc za nase klubove.Misljena?!
Uvešće ga vjerovatno, ali je pitanje pod kakvim uslovima, i sa kakvim nagradama. Ako bude neka sića koja će donositi smješnu lovu nedovoljnu ni da se pokrije trošak nastupa, i neki mizeran koeficijent onda nam i ne treba.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 sep 2015, 18:58

AdnanRZ je napisao/la:Nego sta vi meni mislite narode ovo sto uefa hoce uvest novo takmicenje,ko ispadne iz EL moci ce se tu takmiciti.U pitanju je slicno kao Intertoto kup sto je bio.Al kad ce to biti Bog zna.I mislim da ce to dobro doc za nase klubove.Misljena?!
mislim da bi to bio dobar potez, barem sa navijačke strane, jer sjećam se kad je Sloboda igrala Intertoto kup, da je Tušanj bio pun protiv nekakvog Akureyrija sa Islanda (ako se ne varam), te protiv Liersa .. znači, nije bitan ni protivnik, samo daj da se igraju evropska takmičenja, raja će doći da pogleda! realno, znamo koja su to četiri kluba koja stalno igraju evropu, ako se nekad neko ubaci tu, to je kratkotrajno izlet u evropu, nema tu plana ni programa da taj klub postane redovan učesnik tih takmičenja ;) zbog toga, to novo takmičenje bi predstavljalo neki užitak za druge, slabije ekipe i njihove navijače od gore spomenutih, a sad koliko bi to finansijski bilo isplativo (rashodi, prihodi), ne bih znao

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 sep 2015, 19:12

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 sep 2015, 20:14

Moglo bi biti zanimljivo, ali ovisi o mnogo cemu. Europa Liga je nezanimljivo takmicenje cak i za mnoge koji nisu sposobni da se plasiraju u njega. Kome ce onda biti zanimljivo to trece takmicenje??? Dobro, EL je zanimljiva onim koji ju igraju i to takmicenje uglavnom i prate navijaci ciji klub igra isto. Ja ga evo sad pratim samo povrsno, a kad igra Dinamo pratim vise nego LP. Isto tako bi to bilo zanimljivo navijacima klubova ciji klubovi igraju to trece takmicenje, ali primjera radi, Tottenhamu nije zanimljiva ni EL, a da bude ovo.

Mislim da trebaju u EL dignuti nagradni fond, ucinit to takmicenje zanimljivim, a nakon toga uvesti trece u kojem ce nagrade biti dovoljne da se pokriju svi troskovi i da se jos solidno zaradi. To takmicenje bi bilo zanimljivo nasim klubovima i klubovima sa istoka Europe. Klubovi iz lige petice bi vjerojatno igrali s ciljem da cim prije ispadnu, al jbg.

Receno je da bi to takmicenje zavrsavalo vec na zimu, tj. da se nebi igralo u dva dijela pa pretpostavljam da bi to bio neki kup sistem sto bi apsolutno podrzao.

To bi morali igrati klubovi koji su ispali u play offu EL (22 kluba) i falilo bi jos 10. 17 ih ispada u drugom pretkolu LP. Da npr. od svih sto su ispali u prva tri pretkola EL i u prvom pretkolu LP izvuku tri lucky losera i onda ta tri i 17 iz drugog pretkola LP igraju pretkolo ovog treceg takmicenja i 10 ih ide dalje na 22 kluba iz play offa EL. Umjesto tri lucky losera mogu igrat tri fair play kluba. Mislim da bi se svakako dalo nesto iskombinirati.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 17 sep 2015, 20:33

Lako vam je mancini-a rendat :mrgreen: . Ja ga evo rendam haman cijelu godinu, ali džaba ne možeš ga promjenit :lol:
SRETAN BROJ - 1725

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 17 sep 2015, 21:14

pitic je napisao/la:Lako vam je mancini-a rendat :mrgreen: . Ja ga evo rendam haman cijelu godinu, ali džaba ne možeš ga promjenit :lol:

Bio je jedno vrijeme korektan forumas,ali se pohasioo malo :urnebes:

Znas onu "Vuk dlaku mijenja,ali cud nikada!" :D

Imao sam i jednu bolju,ali s obzirom da je on Vuk s Otoke,ova mu bolje stoji. :mrgreen:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

AdnanRZ
Kontakt:

Post Postao/la AdnanRZ » 17 sep 2015, 22:00

Signore je napisao/la:
Moglo bi biti zanimljivo, ali ovisi o mnogo cemu. Europa Liga je nezanimljivo takmicenje cak i za mnoge koji nisu sposobni da se plasiraju u njega. Kome ce onda biti zanimljivo to trece takmicenje??? Dobro, EL je zanimljiva onim koji ju igraju i to takmicenje uglavnom i prate navijaci ciji klub igra isto. Ja ga evo sad pratim samo povrsno, a kad igra Dinamo pratim vise nego LP. Isto tako bi to bilo zanimljivo navijacima klubova ciji klubovi igraju to trece takmicenje, ali primjera radi, Tottenhamu nije zanimljiva ni EL, a da bude ovo.

Mislim da trebaju u EL dignuti nagradni fond, ucinit to takmicenje zanimljivim, a nakon toga uvesti trece u kojem ce nagrade biti dovoljne da se pokriju svi troskovi i da se jos solidno zaradi. To takmicenje bi bilo zanimljivo nasim klubovima i klubovima sa istoka Europe. Klubovi iz lige petice bi vjerojatno igrali s ciljem da cim prije ispadnu, al jbg.

Receno je da bi to takmicenje zavrsavalo vec na zimu, tj. da se nebi igralo u dva dijela pa pretpostavljam da bi to bio neki kup sistem sto bi apsolutno podrzao.

To bi morali igrati klubovi koji su ispali u play offu EL (22 kluba) i falilo bi jos 10. 17 ih ispada u drugom pretkolu LP. Da npr. od svih sto su ispali u prva tri pretkola EL i u prvom pretkolu LP izvuku tri lucky losera i onda ta tri i 17 iz drugog pretkola LP igraju pretkolo ovog treceg takmicenja i 10 ih ide dalje na 22 kluba iz play offa EL. Umjesto tri lucky losera mogu igrat tri fair play kluba. Mislim da bi se svakako dalo nesto iskombinirati.
Fino ti to objasni,svaka cast.Slazem se s tobom za sve napisano.
Celik Zenica 1945
Robijasi Zenica 1988

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 sep 2015, 22:04

Za nas BI to takmicenje bilo dobro kakvo god je.
Bilo bi i tu dobrih utakmica,kakvo da je,pod okriljem je UEFA i sigurno bi bilo odredjen izlog za nase igrace da koga prodamo,i pokusamo zaradimo nesto,ako se desi da neki igrac bljesne,i da zapaze menadjeri.
Nismo bas u mogucnosti da biramo...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.