EDIT: Preduhitri me gamad.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Teško da je najbolji. Trudi se ali jalovo.Policeman je napisao/la:Januzaj najbolji
Trudi se ali kao što si rekao jalovo pokušava kroz igrača proći.Desperado09 je napisao/la:Teško da je najbolji. Trudi se ali jalovo.
Ako si ti zadovoljan vecerašnjom igrom i jja sam .edobvb je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Frank Ribery
edo zvani ombudsmen za ljudska pravaedobvb je napisao/la:Zao mi je Castra..bilo mu obecano da ce biti zamjena za onog kasup Gundu.
Lik ocito izradjen grije klupu ni kriv ni duzan.
Aferim BVB
Vazno je da odmah padobranci dolaze. Samo se ovom padobran nije otvorio, pa tresnu o zemlju ko kruskaFRANK RIBERY je napisao/la:Tromo, bezidejno i umorno je izgledala Borussija, na kome se gube bodovi.
Ima dobra ucinak za sada, daje golove i sve to, ali meni se nekako ne snalazi na tom beku. Valjda navikli na Pisonju, on odmah protrcava i ubacuje, a ovaj previse melja loptu. Vidi se da mu to nije primarna pozicijaDesperado09 je napisao/la:Po učinku Ginter je igrač utakmice s golom i asistencijom . Zasad sezona iz snova za njega.
kraljttbvb je napisao/la:edo zvani ombudsmen za ljudska pravaedobvb je napisao/la:Zao mi je Castra..bilo mu obecano da ce biti zamjena za onog kasup Gundu.
Aferim BVB![]()
Vazno je da odmah padobranci dolaze. Samo se ovom padobran nije otvorio, pa tresnu o zemlju ko kruskaFRANK RIBERY je napisao/la:Tromo, bezidejno i umorno je izgledala Borussija, na kome se gube bodovi.![]()
Ima dobra ucinak za sada, daje golove i sve to, ali meni se nekako ne snalazi na tom beku. Valjda navikli na Pisonju, on odmah protrcava i ubacuje, a ovaj previse melja loptu. Vidi se da mu to nije primarna pozicijaDesperado09 je napisao/la:Po učinku Ginter je igrač utakmice s golom i asistencijom . Zasad sezona iz snova za njega.
Poselami ko uspitaFRANK RIBERY je napisao/la:kraljttbvb je napisao/la:edo zvani ombudsmen za ljudska pravaedobvb je napisao/la:Zao mi je Castra..bilo mu obecano da ce biti zamjena za onog kasup Gundu.
Aferim BVB![]()
Vazno je da odmah padobranci dolaze. Samo se ovom padobran nije otvorio, pa tresnu o zemlju ko kruskaFRANK RIBERY je napisao/la:Tromo, bezidejno i umorno je izgledala Borussija, na kome se gube bodovi.![]()
Dosao maksuz, sletio samo zbog tebe srce. KAd pčelica pobjegne iz košnice, pa jadnica se pali na svaki post.
a Park asistencija i gol za pobjedu, igrač utakmice iako je i Ginter zaslužio tu titulu ali Park u euro debiju razvali barem po učinkuDesperado09 je napisao/la:
Po učinku Ginter je igrač utakmice s golom i asistencijom . Zasad sezona iz snova za njega.
nećemo izgubiti, X ko kućaadnan24 je napisao/la:Bezveze utakmica,los pristup losa igra...i ocekivano u ovakvoj grupi.Krasnodar je vjerovatno i najozbiljniji protivnik.Ginter od tragicara do heroja...
P.S. Gubimo od Leverkusena
Ja sam se sinoć nadao nepobjedi jer ovaj niz mora puknuti.adnan24 je napisao/la: P.S. Gubimo od Leverkusena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.