Svjesni su u Romi protiv koga igraju i da su morali biti svi kao jedan da izvuku povoljan rezultat, a ovaj remi je itekako povoljan. Edin je imao mnogo duela, veoma često je bio na svojoj polovini i obzirom na sve okolnosti i protivnika ovo je odličan rezultat za Romu, gdje se pojedinci ne mogu izdvajati već samo ekipa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
suhakrpa je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali je sasvim jasno da se Roma ovdje zestoko branila i da je Dzeko bio zaduzen da barem nekoliko njihovih ispucavanja smiri i ostavi u igri. Uspjeli su uzeti bod i vjerujem da su jako zadovoljni ovim rezultatom.
suhakrpa je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali je sasvim jasno da se Roma ovdje zestoko branila i da je Dzeko bio zaduzen da barem nekoliko njihovih ispucavanja smiri i ostavi u igri. Uspjeli su uzeti bod i vjerujem da su jako zadovoljni ovim rezultatom.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
nesto kao roma je bila kao zeljezo ,a dzeko kao celik... kaze nije bila utakmica za njega ,ali je svaku loptu primio i sacuvao, otvarao prostor drugima i borio se kao lav.
Utakmica sinoc nije odgovorala igracu tipa kao sto je Dzeko, ali i pored toga borio se kao lav za svaki centimentar terena i za svaku loptu. Roma je bila zeljezo, a Dzeko kao celik.
solinas je napisao/la:GRANDE DZEKO
znaju italijani cijeniti igracke,a bogami i ljudske kvalitete..
Upravu si,,, i njemci znaju cijeniti igrace,,,, zato mi je drago sto je presao u Romu. Sta mislite hoce li poceti sada u nedelju,,,igraju sada tri tekma u sedam dana u sariji A...
Svako zna cijeniti pravog igraca osim placenickih klubova poput Citya. Tu nema emocija, i neke specijalne vezanosti za klub, iako, mogu pricati sta hoce, ali kod velikog dijela Cityevih navijaca Edin je ostao jako omiljen i cijenjen sta je uradio.
A ovi Rimljani su pravi entuzijasti, ovo sto je on sada pokazao u Rimu nije ni 50% onoga sto on moze. Misljenja sam da se jos nije 100% uklopio u klub, i da partije nisu toliko famozne kao sto se predstavljaju, moze on jos mnogo bolje i hoce.
bulbasor je napisao/la:Jel neko primijetio kako mu se Busquets nekoliko puta dobro postavio u zracnom duelu. Busquets mi je jedan od najodvratnijih igraca ali mora se priznati da je jedan od rijetkih koji je Edina zaustavio u zracnim duelima.
Ja ne znam sta si ti gledao, Dzeko ih ubio u skok igri. Kad je lopta u zraku nema stopera da mu moze uzeti loptu!!
Goalgetter je napisao/la:Svako zna cijeniti pravog igraca osim placenickih klubova poput Citya. Tu nema emocija, i neke specijalne vezanosti za klub, iako, mogu pricati sta hoce, ali kod velikog dijela Cityevih navijaca Edin je ostao jako omiljen i cijenjen sta je uradio.
A ovi Rimljani su pravi entuzijasti, ovo sto je on sada pokazao u Rimu nije ni 50% onoga sto on moze. Misljenja sam da se jos nije 100% uklopio u klub, i da partije nisu toliko famozne kao sto se predstavljaju, moze on jos mnogo bolje i hoce.
Zamisli jos donese titulu u prvoj sezoni Kleli bi se u njega.
bulbasor je napisao/la:Jel neko primijetio kako mu se Busquets nekoliko puta dobro postavio u zracnom duelu. Busquets mi je jedan od najodvratnijih igraca ali mora se priznati da je jedan od rijetkih koji je Edina zaustavio u zracnim duelima.
Ja ne znam sta si ti gledao, Dzeko ih ubio u skok igri. Kad je lopta u zraku nema stopera da mu moze uzeti loptu!!
Pored Busquetsa (zadnji vezni) nije nijednom uspio skociti, zbog dobrog postavljanja prije skoka. S Piqueom se lakse nosio, mada nije ni tu dobio sve zracne duele. Treba nekad biti i objektivan malo.
Pored Busquetsa (zadnji vezni) nije nijednom uspio skociti, zbog dobrog postavljanja prije skoka. S Piqueom se lakse nosio, mada nije ni tu dobio sve zracne duele. Treba nekad biti i objektivan malo.
Objektivno dobio je 80% zracnih duela. No one wins them all.
ma nek je samoi otišao iz futavog sitija...jbte klub ima miliona ko drva a angažuje igrača koji se zove ko čokoladica - BONY
želim im da završe kao Brotnjo.
solinas je napisao/la:GRANDE DZEKO
znaju italijani cijeniti igracke,a bogami i ljudske kvalitete..
Upravu si,,, i njemci znaju cijeniti igrace,,,, zato mi je drago sto je presao u Romu. Sta mislite hoce li poceti sada u nedelju,,,igraju sada tri tekma u sedam dana u sariji A...
Ma hoće što neće, sigurno je željan utakmica a ovo do sada nije neki pakleni ritam što je odigrao.