opaaaaaaaaa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
prezadovoljni su.suhakrpa je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali je sasvim jasno da se Roma ovdje zestoko branila i da je Dzeko bio zaduzen da barem nekoliko njihovih ispucavanja smiri i ostavi u igri. Uspjeli su uzeti bod i vjerujem da su jako zadovoljni ovim rezultatom.
fixator je napisao/la:prezadovoljni su.suhakrpa je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali je sasvim jasno da se Roma ovdje zestoko branila i da je Dzeko bio zaduzen da barem nekoliko njihovih ispucavanja smiri i ostavi u igri. Uspjeli su uzeti bod i vjerujem da su jako zadovoljni ovim rezultatom.
http://www.corrieredellosport.it/news/c ... okieAccept
nesto kao roma je bila kao zeljezo ,a dzeko kao celik... kaze nije bila utakmica za njega ,ali je svaku loptu primio i sacuvao, otvarao prostor drugima i borio se kao lav.sanji je napisao/la:fixator je napisao/la:prezadovoljni su.suhakrpa je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali je sasvim jasno da se Roma ovdje zestoko branila i da je Dzeko bio zaduzen da barem nekoliko njihovih ispucavanja smiri i ostavi u igri. Uspjeli su uzeti bod i vjerujem da su jako zadovoljni ovim rezultatom.
http://www.corrieredellosport.it/news/c ... okieAccept
Pa prevedi nam,.....
solinas je napisao/la:GRANDE DZEKO![]()
![]()
![]()
znaju italijani cijeniti igracke,a bogami i ljudske kvalitete..
Ja ne znam sta si ti gledao, Dzeko ih ubio u skok igri. Kad je lopta u zraku nema stopera da mu moze uzeti loptu!!bulbasor je napisao/la:Jel neko primijetio kako mu se Busquets nekoliko puta dobro postavio u zracnom duelu. Busquets mi je jedan od najodvratnijih igraca ali mora se priznati da je jedan od rijetkih koji je Edina zaustavio u zracnim duelima.
Zamisli jos donese titulu u prvoj sezoniGoalgetter je napisao/la:Svako zna cijeniti pravog igraca osim placenickih klubova poput Citya. Tu nema emocija, i neke specijalne vezanosti za klub, iako, mogu pricati sta hoce, ali kod velikog dijela Cityevih navijaca Edin je ostao jako omiljen i cijenjen sta je uradio.
A ovi Rimljani su pravi entuzijasti, ovo sto je on sada pokazao u Rimu nije ni 50% onoga sto on moze. Misljenja sam da se jos nije 100% uklopio u klub, i da partije nisu toliko famozne kao sto se predstavljaju, moze on jos mnogo bolje i hoce.
Pored Busquetsa (zadnji vezni) nije nijednom uspio skociti, zbog dobrog postavljanja prije skoka. S Piqueom se lakse nosio, mada nije ni tu dobio sve zracne duele. Treba nekad biti i objektivan malo.EmirTM87 je napisao/la:Ja ne znam sta si ti gledao, Dzeko ih ubio u skok igri. Kad je lopta u zraku nema stopera da mu moze uzeti loptu!!bulbasor je napisao/la:Jel neko primijetio kako mu se Busquets nekoliko puta dobro postavio u zracnom duelu. Busquets mi je jedan od najodvratnijih igraca ali mora se priznati da je jedan od rijetkih koji je Edina zaustavio u zracnim duelima.
Objektivno dobio je 80% zracnih duela. No one wins them all.bulbasor je napisao/la:Pored Busquetsa (zadnji vezni) nije nijednom uspio skociti, zbog dobrog postavljanja prije skoka. S Piqueom se lakse nosio, mada nije ni tu dobio sve zracne duele. Treba nekad biti i objektivan malo.EmirTM87 je napisao/la:Ja ne znam sta si ti gledao, Dzeko ih ubio u skok igri. Kad je lopta u zraku nema stopera da mu moze uzeti loptu!!bulbasor je napisao/la:Jel neko primijetio kako mu se Busquets nekoliko puta dobro postavio u zracnom duelu. Busquets mi je jedan od najodvratnijih igraca ali mora se priznati da je jedan od rijetkih koji je Edina zaustavio u zracnim duelima.
Ma hoće što neće, sigurno je željan utakmica a ovo do sada nije neki pakleni ritam što je odigrao.sanji je napisao/la:solinas je napisao/la:GRANDE DZEKO![]()
![]()
![]()
znaju italijani cijeniti igracke,a bogami i ljudske kvalitete..
Upravu si,,, i njemci znaju cijeniti igrace,,,, zato mi je drago sto je presao u Romu. Sta mislite hoce li poceti sada u nedelju,,,igraju sada tri tekma u sedam dana u sariji A...
Trenutno korisnika/ca: 231983, prisonbreak i 47 gostiju.