Puzi - Bekićkinosvra je napisao/la:Delac, Baric, Puzi, Tatko, Kova, Rustem, Samir, Dulja, Amer, Krste i Benko.
Sastav sutra.

Kova - Step

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Puzi - Bekićkinosvra je napisao/la:Delac, Baric, Puzi, Tatko, Kova, Rustem, Samir, Dulja, Amer, Krste i Benko.
Sastav sutra.
Stepanov izgleda nije ni otputovaoBitiSrcemVezan je napisao/la:Drago mi je što igra Amer ali nije mi jasno šta će mu Puzi pored Al. Bekića koji je bio najbolji na terenu protiv Borca, i šta je sa Stepanovom i Barbarićem?
jurisicduska je napisao/la:Upitno je hoće li Stepanov ikad više igrati za Sarajevo. A Barby ima tri žuta.
Nije nikakva mahalaska vuče se njegov problem sa trojcem koji je preostao od idiota u klubu, na prvom mjestu džemalom, pa Ivanom i Bojanom. Neće da igra s njima nit da trenira, zbog sabotiranja i okretanja ekipe protiv njega počevši od utakmice u Travniku, i nije nikakva tajna to više. Neće čovjek da učestvuje u tom. Ja ga podržavam. Draži mi je on od sve ove trojice skupa.FrancescoTotti je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Upitno je hoće li Stepanov ikad više igrati za Sarajevo. A Barby ima tri žuta.![]()
![]()
Vala dugo mu je trebalo da ih upozna.jurisicduska je napisao/la:Nije nikakva mahalaska vuče se njegov problem sa trojcem koji je preostao od idiota u klubu, na prvom mjestu džemalom, pa Ivanom i Bojanom. Neće da igra s njima nit da trenira, zbog sabotiranja i okretanja ekipe protiv njega počevši od utakmice u Travniku, i nije nikakva tajna to više. Neće čovjek da učestvuje u tom. Ja ga podržavam. Draži mi je on od sve ove trojice skupa.FrancescoTotti je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Upitno je hoće li Stepanov ikad više igrati za Sarajevo. A Barby ima tri žuta.![]()
![]()
A brate vidjelo se već odavno da nešto nije u redu.jurisicduska je napisao/la:Nije nikakva mahalaska vuče se njegov problem sa trojcem koji je preostao od idiota u klubu, na prvom mjestu džemalom, pa Ivanom i Bojanom. Neće da igra s njima nit da trenira, zbog sabotiranja i okretanja ekipe protiv njega počevši od utakmice u Travniku, i nije nikakva tajna to više. Neće čovjek da učestvuje u tom. Ja ga podržavam. Draži mi je on od sve ove trojice skupa.FrancescoTotti je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Upitno je hoće li Stepanov ikad više igrati za Sarajevo. A Barby ima tri žuta.![]()
![]()
Tražio je raskid ugovora na svoju štetu.
Šteta.Vredniji je od sve trojice skupa.Treba sve učiniti da Stepanov ostane.jurisicduska je napisao/la:Nije nikakva mahalaska vuče se njegov problem sa trojcem koji je preostao od idiota u klubu, na prvom mjestu džemalom, pa Ivanom i Bojanom. Neće da igra s njima nit da trenira, zbog sabotiranja i okretanja ekipe protiv njega počevši od utakmice u Travniku, i nije nikakva tajna to više. Neće čovjek da učestvuje u tom. Ja ga podržavam. Draži mi je on od sve ove trojice skupa.FrancescoTotti je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Upitno je hoće li Stepanov ikad više igrati za Sarajevo. A Barby ima tri žuta.![]()
![]()
Tražio je raskid ugovora na svoju štetu.
Almir povrijedio aduktor, Barba 3 zuta, Stepanov nije ni otputovao, Okic bolestan.BitiSrcemVezan je napisao/la:Drago mi je što igra Amer ali nije mi jasno šta će mu Puzi pored Al. Bekića koji je bio najbolji na terenu protiv Borca, i šta je sa Stepanovom i Barbarićem?
Zašto? Šta misliš ko je otjerao Jarnija, Kodru i 2 puta Dzenu ?moj uzor-S.G je napisao/la:Ma daj ne vjerujem.. Ako je tako, poslat ih s noge na nogu u 3 pm!