Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 17 sep 2015, 16:57

Pa da naravno inace sve se u fudbalu svodi da samo trebas platiti dobrog igraca 200 hiljada sedmicno i pustiti ga na teren da se poigra sa levatima? Hebo taktiku, formaciju, selekciju igraca, motivaciju to jel tako treba samo da dodje u tih 200 hiljada sedmicno, ne mogu da vjerujem sta pises...

Inace kad si vec se uhvatio cifri i voajer zaradjuje iste te pare sedmicno pa nisam vidio da ga prozivas za to, valjda bi za toliko novca koliko uzme trebao pobjediti Dinamo Zagreb i nadmudriti velikog trenerskog strucnjaka Zorana Mamica?

Zasto ej poredjenje smijenso i oni su placeni desetine miliona funti godisnje te bi poslije neuspjesne sezone trebali tvojom logikom da se prozivaju i odgovaraju? Ronaldo bi za 20 miliona eura koliko uzme svake godine od Reala trebao da osvoji puno vise od jedne titule u sedam godinan jel tako?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 17 sep 2015, 17:10

Taktika ista,formacija ista,okosnica timu tu....i uz sve to,treba ih još i motivisat da se krve sa močnim Dinamom :lol:

Profa je nadmudrivao sve stručnjake na dunjaluku.

Ronaldo ima nesreću da igra u istoj ligi sa Messiem. I uz sve to,uz Messia su bila dva svemirca. A pored toga se ne može više
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 sep 2015, 17:21

Taktika ista, formacija ista? hahahaha pa to je i problem propala taktika propalog strucnjaka koja nije donijela nikakve rezultate i tako vec vise od decenije. Ti pricas kao da je ovo taktika sa kojom je Arsenal pokorio svijet pa ono sad izgubio od Dinama pa igraci zakazali, ovo je taktika i formacija sa kojom svake godine grupe kao nosilac zavrsavas na drugom mjestu, taktika sa kojom svake godine ispadas u osmini, taktika sa kojom ispadas u oktobru iz trke za titulu. Prestani se praviti lud nije ovo prvi put da se Arsenal bruka protiv slabijih ekipa, prosle godine su priredili jos vecu ofirazu jer ovo je ista taktika kad su kuci od smijesnog Anderlehta prokockali 3-0 na 3-3 jos umalo izgubili pa bilo jos tu poraza rekordera u LP po broju poraza Arsena Wengera.

Koje je to strucnjake profa nadmudrio, pogotovo u zadnjih deset godina? nadmudrio ih je tako sto nije uzeo nijednu titulu a u duelima protiv najjacih ekipa ima ucinak slican kao Brendan Rodgers i on je nekoga nadmudrio, rekorder po broju poraza u LP :lol:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 sep 2015, 18:29

Ja nista slagao nisam. Sve su to cinjenice.
Naravno da se Arsenal ismijava, cak i kad je prvi na tabeli.. Sjeti se one slike sa slnom na grani.

Brukaju se svi, ne samo Arsenal ali Arsenal se ipak bruka vise. Nije nikakvo opravdanje sto neko svoje pare ne trosi a neko trosi. Zaboli mene neka stvar koliko je United potrosio kad je zabio 8 komada Arsenalu. Nikakvo je to meni opravdanje a ni olaksanje. taj isti Arsenal se hvalio da imaju pare da dovedu svakog igraca na svijetu (osim Messija i Ronalda). Zato i kazem da me zaboli za potrosnju jer Arsenal nije sirotinja.

Wenger je vec odavno zreo za penziju a Arsenal kao klub zreo za bojkot navijaca. Tako je vec godinama i govorio sam, neko je vec shvatio, neko ce da shvati danas sutra prekosutra.. a neko nazalost nece nikada. Ovaj Arsenal nema ambicije sa ovim ljudima u vrhu. Price d anema igraca da se otplacuje stadion da se ne mora trositi i tako to su samo pricice za malu djecu. Kod mene to ne pije vode. Nije ni prije.

Meni je cesto zao Girouda, osjecam i neku krivicu sto ga kritikujem, ali ne zato sto nema mjesta za kritiku nego se pomalo kajem zato sto decko daje sve od sebe ali jednostavno ne zna vise i bolje. Zato mi bude zao jer momak se trudi i nije kriv sto igra u Arsenalu. Igrao bi i ja makar me cijeli stadion pljuvao i ismijavao.

Vjeruj mi, danas sutra da eksplodira neki igrac u Arsenalu, oni ce ga prodati ako ko ponudi cifru. To je politika ovog Arsenala. Price kako vise ne prodaju igrace su smijesne jer nisu ni primili neke vece ponude za bilo koga.
Ambicije ovog Arsenala su pare a ne titule. Oni su zaboravili da igraju i za navijace, koji im i daju te pare. Steta. Mogli su imati i jare i pare.
Od navijaca i igraca ocekuju vjernosta klubu ali tim istim navijacima i igracima ne daju dovoljno. Sramota d aimaju obraza toliko traziti, cak i najskuplje karte na dunjaluku ima Arsenal. Ne znam nijedan fudbalski klub da je skuplji? Eto ako neko zna nek kaze. Ja jos nisam cuo da postoji klub koji gledanje na stadionu naplacuje vise nego Arsenal.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 sep 2015, 21:27

Znači po rambovoj logici ako igrač prima platu od 200 k njemu ne treba menadžer, ustvari po toj logici većini top timova uopšte i ne treba menadžer. Ko uopšte izmisli menadžera. Ako je do selekcije igrača, pa možemo i mi sa foruma javljati koju ćemo formaciju igrati po principu demokratskog glasanja tipa anketa
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 17 sep 2015, 22:04

topnik1 je napisao/la:Znači po rambovoj logici ako igrač prima platu od 200 k njemu ne treba menadžer, ustvari po toj logici većini top timova uopšte i ne treba menadžer. Ko uopšte izmisli menadžera. Ako je do selekcije igrača, pa možemo i mi sa foruma javljati koju ćemo formaciju igrati po principu demokratskog glasanja tipa anketa
ne moramo ni to samo ih sve platis 200k i oni se sami dogovore ko ce koju poziciju igrat jos i ono standardno pik zadnji branim :mrgreen:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 17 sep 2015, 22:06

:facepalm:

Ma ya,upravo sam tako mislio. . .
A.F.C. Bournemouth!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 17 sep 2015, 22:17

QUARTERBACK je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Znači po rambovoj logici ako igrač prima platu od 200 k njemu ne treba menadžer, ustvari po toj logici većini top timova uopšte i ne treba menadžer. Ko uopšte izmisli menadžera. Ako je do selekcije igrača, pa možemo i mi sa foruma javljati koju ćemo formaciju igrati po principu demokratskog glasanja tipa anketa
ne moramo ni to samo ih sve platis 200k i oni se sami dogovore ko ce koju poziciju igrat jos i ono standardno pik zadnji branim :mrgreen:
I opet bi trebali dobiti Dinamo Zagreba.
Pld W D L
38 26 12 0

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la Derdiyok » 17 sep 2015, 22:32

anell je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:
I opet bi trebali dobiti Dinamo Zagreba.
Ne mora znaciti, mozda bi Dinamo imao stalnog golmana dok bi se kod njih mijenjali nalon svalog primljenog xD

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 sep 2015, 23:15

Mislim sta da pises dalje kad je ovo mislim jedino mjesto gdje se nakon blamaze protiv visestruko slabije ekipe krivica potencira na igrace (koji dijelom jesu krivi) a skida se sa primarnog krivca a to je menadzer.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 17 sep 2015, 23:20

Pola-pola. I u pobjedi i u porazu!
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 sep 2015, 23:25

Netacno, u neuspjesima Arsenala sta je jedino zajednicko i konstantno svih ovih godina? Svi znamo to je Arsene Wenger, dakle danas je tu Ozil, juce je bio RVP, prekjuce Fabregas niko nema neki uspjeh (izuzev individualnog) mijenjali su se samo je voajer konstantno tu. Dakle problem je lagano detektovati.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 17 sep 2015, 23:30

RVP je morao sam.

Ezel ne mora i opet ne može
Šta bi bilo da je jedina zvijezda u timu? Borili bi se za opstanak sa Rusima :lol:
A.F.C. Bournemouth!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 17 sep 2015, 23:37

Rambo kakav je tvoj argument " i ostali se blamiraju"

Sto mene boli **** za ostale?
Zanima me moja ekipa i nase stanje, jel to pokazujes ambicije ko Voajer i njegova uprava jel?

Mi kao tim smo izgubili ambicije, nema ko da ovu ekipu drzi, Wenger vise nije trener dobar, a nema kapitena u ekipi, ne znam fakat koje su ambicije i navijača kad misle da ce nam Giroud donijeti titulu, da gledamo kako se ostali blamiraju, pa hayd da mi budemo **** onda pa da koristimo sto se drugi blamiraju, znas kolko mene zaboli sto drugi kiksaju..

I ja ba e cuj igraci sami ono znas, ma ya ybo menadzera ta je uloga rad fazona :lol:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 17 sep 2015, 23:49

:facepalm:

Ma ništa buraz.
Uživaj i dalje u predstavama svojih čarobnjaka i kad god podbace ili ih neki anonimusi pobacaju na usta,ti traži krivce u nekom drugom.
A.F.C. Bournemouth!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 sep 2015, 00:09

Pa burazeru nisam ja reko da oni nisu krivi, oni igraju ali reci da nije Voajer kriv a jeste možda on skroz jer precesto se desava da ovako izgubimo..

Nema smisla raspravljat se, treba gledat da dobijemo Chelsea ybt i probat vratit se u normalu

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 sep 2015, 00:18

Njima je voda u usima. Panika. Imaju vec tri poraza nakon pet kola a prosle sezone imali cetiri poraza.
Ovo je dobra prilika, mozda ponajbolja u posljednjih nekoliko sezona jer Chelsea u formi je tesko dobiti. Ne samo Arsenal, nego niko ih lahko nece dobiti kad su u formi.

Mozda je ovo prvo kolo Lige Prvaka njih malo mentalno popravilo a Arsenal poremetilo, ali EPL je drugo takmicenje.
Nadam se da ova blamaza iz Zagreba nece ostaviti traga...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 18 sep 2015, 10:46

pa ova blamaza treba da im bude samo pokazatelj da se manekenstvom i smrdarenjem po terenu ne moze nista postici vec da se mora trcat i boriti i treba da im bude samo extra motiv pa i nek izgube sutra al ako vidis da se bore i trce i daju sve od sebe nece im niko nista zamjerit

i valjda je sad i wengeru jasno da arteta nema sta trazit u ovoj ekipi jednostavno nije vise dovoljno dobar a bgm i gibbs je grohnuo opasno al on se i nekako moze vratiti

cazorla na cm bez coquelina je pogubno i protiv vrbanjuse a kamoli protiv ozbiljnih klubova

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 sep 2015, 12:25

rambo16 je napisao/la::facepalm:

Ma ništa buraz.
Uživaj i dalje u predstavama svojih čarobnjaka i kad god podbace ili ih neki anonimusi pobacaju na usta,ti traži krivce u nekom drugom.
Uzivaj i ti u fenomenalnim taktickim rijesenjima, selekciji igraca i formacijama voajera kao i pozicijama koje oni igraju i trazi krivica u igracima a ne manadzeru. JEr inace poznato je u svijetu kad ekipa ne funkcionise i podbacuje smijenjuju se igraci i to uglavnom oni najskuplji dok se menadzer ne dira...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 sep 2015, 12:29

Chelsea koliko god da je u losoj formi ovaj Arsenal nije u nista boljoj, pa ovi voajerovi levati su imali problema da stvore sanse protiv Newcastla sa desetoricom igraca a i onu bijedu sto su stvorili su promasili (sreca pa je own goal tu) dakle protiv Chelsea iako odavno nisu bili u losijoj formi ne ocekujem pobjedu.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.