Neki poseban razlog ili onako?pile87 je napisao/la:Nek prouci neko nesto danas ako zna!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Sutra ćemo o upravi, danas svi zajedno slavimo, svi koje nas spaja plava boja.delinjo je napisao/la:necu drug samo mi palo na pamet ,malo mastam halaliKLIS je napisao/la:@delinjo, znamo tvoje stavove, ali nemoj danas, molim te.![]()

Allah te nagradioBLU SKY je napisao/la:Ja prouciopile87 je napisao/la:Nek prouci neko nesto danas ako zna!!!

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma ako nas 2000 bude ja zadovoljan..Kad cemo u subotu jednom igrati na Grbavici..shzna je napisao/la:Braćo ludnica u nedjelju, svi na JUG!
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Vala može i ovaj portal izbaciti jedan kvalitetan tekst o najvećem klubu u BiH, povodom godišnjice osnivanja kluba.
E moj portalu....nije Ferenc, nije Standard da smo stavljeni na ignore, samo jedan fin članak sa kojom slikom i to je to.
E moj portalu....nije Ferenc, nije Standard da smo stavljeni na ignore, samo jedan fin članak sa kojom slikom i to je to.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
blue sky je napisao/la:Neki poseban razlog ili onako?pile87 je napisao/la:Nek prouci neko nesto danas ako zna!!!
Ima, nikava janjad i to nego ovo nije dugo cekat ako bude nesto od ovoga to je pocetak naredne sedmice.pinki je napisao/la:blue sky je napisao/la:Neki poseban razlog ili onako?pile87 je napisao/la:Nek prouci neko nesto danas ako zna!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A najavljuju i kišu u nedjelju...Okolele je napisao/la:Ma ako nas 2000 bude ja zadovoljan..Kad cemo u subotu jednom igrati na Grbavici..shzna je napisao/la:Braćo ludnica u nedjelju, svi na JUG!
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Ok tnx. Nadam se da je pozitivno pa sta god...pile87 je napisao/la:Ima, nikava janjad i to nego ovo nije dugo cekat ako bude nesto od ovoga to je pocetak naredne sedmice.pinki je napisao/la:blue sky je napisao/la: Neki poseban razlog ili onako?
Okrecu se janjad za Zeljinu godisnjicu
shzna je napisao/la:Braćo ludnica u nedjelju, svi na JUG!
Jedva cekam nedelju na jugu i pjesmu podrske za naseg Zelju, da cestitamo klubu rodjendan.. svi na jug za rodjendansko slavlje..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Proučio više puta, ti samo javi jel sve prošlo kako trebapile87 je napisao/la:Nek prouci neko nesto danas ako zna!!!

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ja u džamiju na ikindiju otišopile87 je napisao/la:Allah te nagradioBLU SKY je napisao/la:Ja prouciopile87 je napisao/la:Nek prouci neko nesto danas ako zna!!!

Nakon dugo vremena na Jugu dosta starih i dobro poznatih faca. Hairli bilo...
DRUG NEBI TI PUNCA
Jug jug jug, jug je samo jedan..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
pile brate reci ako treba musaf u ruke i ne silazim sa serdžadepile87 je napisao/la:Nek prouci neko nesto danas ako zna!!!
Da nije Stepanov? Vidim trazio raskid sa komsinicama.pile87 je napisao/la:Nek prouci neko nesto danas ako zna!!!

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Amin!pile87 je napisao/la:Allah te nagradioBLU SKY je napisao/la:Ja prouciopile87 je napisao/la:Nek prouci neko nesto danas ako zna!!!
Jel moze i meni na pvt, provjeren sam? 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.