Jel' to sto si rekao vazi i za Nijaza Gracica? Prijavljen ti je post Gracicu! Ne omalovazavaj nikoga, ma odakle god bio.Mancini je napisao/la:Kada počnu ovi iz ruralnih sredina da pametuju nekome iz glavnog grada onda čovjek ne zna da li bi plakao ili smijao se.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sto ne mogu ove sto potenciraju pricu ko je odakle.
Kao da je onaj koji dolazi iz manje sredine manje vrijedan od sarajlije.
Po 100-ti put.
Po 100-ti put.
Tu priču, u tom kontekstu, nikad nećeš čuti od pravog Sarajlije. Prave Sarajlije nikad nisu patile od kompleksa više vrijednosti. Zbog padobranaca koji su okupirali glavni grad iza rata (čast onima koji su se asimilirali kako Bog zapovijeda) i potiče toliki animozitet prema Sarajevu kao glavnom gradu od strane većine ostalih gradova.Zip je napisao/la:Sto ne mogu ove sto potenciraju pricu ko je odakle.
Po 100-ti put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Evolve
- Kontakt:
Mancini je napisao/la:Kada počnu ovi iz ruralnih sredina da pametuju nekome iz glavnog grada onda čovjek ne zna da li bi plakao ili smijao se.
Jao lika i izjave. Smijesno dijete.. tj nadam se da si dijete, jer ako imas preko 18 sa tim razmisljanjem neces daleko dogurat sinko...
NK Široki Brijeg
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro definisano. I sto se tice asimiacije novopridoslih i starih "pravih" sarajlija. Ima ih koji su se odlicno asimilirali, znam dosta focaka, gorazdana...bez mane, a ima onih koji bi da asimiliraju sarajevo i podrede ga svom nacinu razmisljanja. Jednostavno Sarajevo, mislim da se ima snage oduprijeti prekomponovanju u "novokomponovane". Nije to samo slucaj sa Sarajevom. Banjaluka, Tuzla, Zenica... u svim ovim gradovima je tiha borba za ocuvanje starih vrijednosti njihovih starosjedilaca.uNbx je napisao/la:Tu priču, u tom kontekstu, nikad nećeš čuti od pravog Sarajlije. Prave Sarajlije nikad nisu patile od kompleksa više vrijednosti. Zbog padobranaca koji su okupirali glavni grad iza rata (čast onima koji su se asimilirali kako Bog zapovijeda) i potiče toliki animozitet prema Sarajevu kao glavnom gradu od strane većine ostalih gradova.Zip je napisao/la:Sto ne mogu ove sto potenciraju pricu ko je odakle.
Po 100-ti put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Zna li neko jel ima kod nekog naseg kluba da je u upravni odbor izabran jedan od navijaca koji prati klub redovno,ali da nije politicki orijetnisan niti da ima kakvu veliku firmu ili nesto slicno ?
#musvdg
Koliko ima snage, najbolje će se vidjet za nekih pet do deset godina. Ovo su sad babine muke, ali eto nek ide sve svojim tokom. Da ne idemo u off bezveze.Probisvjet je napisao/la:Dobro definisano. I sto se tice asimiacije novopridoslih i starih "pravih" sarajlija. Ima ih koji su se odlicno asimilirali, znam dosta focaka, gorazdana...bez mane, a ima onih koji bi da asimiliraju sarajevo i podrede ga svom nacinu razmisljanja. Jednostavno Sarajevo, mislim da se ima snage oduprijeti prekomponovanju u "novokomponovane". Nije to samo slucaj sa Sarajevom. Banjaluka, Tuzla, Zenica... u svim ovim gradovima je tiha borba za ocuvanje starih vrijednosti njihovih starosjedilaca.uNbx je napisao/la:Tu priču, u tom kontekstu, nikad nećeš čuti od pravog Sarajlije. Prave Sarajlije nikad nisu patile od kompleksa više vrijednosti. Zbog padobranaca koji su okupirali glavni grad iza rata (čast onima koji su se asimilirali kako Bog zapovijeda) i potiče toliki animozitet prema Sarajevu kao glavnom gradu od strane većine ostalih gradova.Zip je napisao/la:Sto ne mogu ove sto potenciraju pricu ko je odakle.
Po 100-ti put.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Izuzetak su oni rodjeni na MejtasuuNbx je napisao/la: Tu priču, u tom kontekstu, nikad nećeš čuti od pravog Sarajlije. Prave Sarajlije nikad nisu patile od kompleksa više vrijednosti.

Suspendovani:
Nebojša Pejić (Rudar)
Stipe Miloš (rudar)
Čedomir Ćulum (Rudar)
Samir Pezer (Čelik)
Zoran Kokot (Željezničar)
Nedim Mekić (Travnik)
Bojan Regoje (Olimpic)
Damir Peco (Velež)
Luka Menalo (Š.Brijeg)
Srđan Bečelić (Borac)
Tomislav Barbarić (Sarajevo)
Slobodan Jakovljević (Radnik)
Ono što j bitno za reći je da niko nije odradio kazne u Kupu RS juče.
Nebojša Pejić (Rudar)
Stipe Miloš (rudar)
Čedomir Ćulum (Rudar)
Samir Pezer (Čelik)
Nedim Mekić (Travnik)
Bojan Regoje (Olimpic)
Damir Peco (Velež)
Luka Menalo (Š.Brijeg)
Srđan Bečelić (Borac)

Da neko od navedenih timova iz RS-a igra naredno kolo sa Olimpicom odradili bi 100%Pappy je napisao/la:Suspendovani:
Nebojša Pejić (Rudar)
Stipe Miloš (rudar)
Čedomir Ćulum (Rudar)
Samir Pezer (Čelik)
Nedim Mekić (Travnik)
Bojan Regoje (Olimpic)
Damir Peco (Velež)
Luka Menalo (Š.Brijeg)
Srđan Bečelić (Borac)

SRETAN BROJ - 1725
Opasno je spominjati Olimpic.pitic je napisao/la:Da neko od navedenih timova iz RS-a igra naredno kolo sa Olimpicom odradili bi 100%Pappy je napisao/la:Suspendovani:
Nebojša Pejić (Rudar)
Stipe Miloš (rudar)
Čedomir Ćulum (Rudar)
Samir Pezer (Čelik)
Nedim Mekić (Travnik)
Bojan Regoje (Olimpic)
Damir Peco (Velež)
Luka Menalo (Š.Brijeg)
Srđan Bečelić (Borac)

Šta tebe briga koliko ja godina imam? Ti ćeš meni dijeliti moralne lekcije.Evolve je napisao/la:Mancini je napisao/la:Kada počnu ovi iz ruralnih sredina da pametuju nekome iz glavnog grada onda čovjek ne zna da li bi plakao ili smijao se.
Jao lika i izjave. Smijesno dijete.. tj nadam se da si dijete, jer ako imas preko 18 sa tim razmisljanjem neces daleko dogurat sinko...
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A jel ti fakat navijas za olimpik, ili se zezas?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nisi ti ništa bolji od njega.Signore je napisao/la:Zasto lazes sam sebe? Onaj iz Zepca je rekao da je steta sto vlasnik Olimpica nije uzeo neki drugi klub i uveo ga u PL i naveo Ilijas kao primjer da bi imao bolju posjetu od Olimpica. Ti slobodno nadji neki post od tog iz Zepca gdje s namjerom vrijedja Olimpic i taj iz Zepca ce iduce kolo doc u Sarajevo sa zelenim salom i cijelu utakmicu navijat za Olimpic, jer taj iz Zepca zna da nikad nigdje nije vrijedjao Olimpica. Postuje ga kao klub koji ulaze u infrastrukturu, igracki kadar itd., i to sve unatoc jako losoj zainteresiranosti javnosti za kojom i taj iz Zepca zali i volio bi da je klub bolje popracen jer je zasluzio to.Mancini je napisao/la:Vidim počeli sa uvredama. Zna se ko. Sve što kažem to je uglavnom tako. Živim u glavnom gradu od rođenja i znam ko se sve naselio u njega. A ovi iz Tuzle su na svim pdf-ima. I svima pametuju. Onaj iz Žepča neki dan napisa kako bi Olimpic trebao ići u Ilijaš. I onda kada im odgovoriš počnu sa uvredama. Daleko vam kuća.
To sto ti i tvoj kolega u svakom spominjanju Olimpica vidite vrijedjanje i sto se stalno palite dok vidite veliko O, to je vas problem.
A to sto sudis o nekome po geografskom polozaju dovoljno govori o tebi. Razmisli malo, klub bi je umalo zavrsio u jednoj ruralnoj sredini i to ponajvise zbog cinjenice da bi u toj ruralnoj sredini imao puno bolju zainteresiranost javnosti nego u glavnom gradu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne navijam sigurno za klub koji su osnovali zločinci iz UDBE. A trolu ne piše se olimpik nego Olimpic.pasica je napisao/la:A jel ti fakat navijas za olimpik, ili se zezas?
Gori su oni izdajnici što su osnivali fudbalske klubove mjesto da su bili na linijama sa ostalima.Mancini je napisao/la:Ne navijam sigurno za klub koji su osnovali zločinci iz UDBE. A trolu ne piše se olimpik nego Olimpic.pasica je napisao/la:A jel ti fakat navijas za olimpik, ili se zezas?
SRETAN BROJ - 1725
Neka moderator malo ohladi ovog djecaka,opalilo ga bjesnilo pa je izvan sebe... Svi mu krivi,svi seljaci za njega jer ipak je to nas zlatni decko iz Sarajeva... Treba uvesti zabranu spominjanja Olimpica,da nam mamu ili tatu ne dovede na forum,beze da nas posalju ravnatelju i kazne nas... a isto tako i post da nam prijave,kako je vec praksa ovog mladog mentola..

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
"trol" to je neka cyber uvreda vas bubuljicara jel? Suvise si ti zelen da bi znao sta je UDBA, a jos zeliniji da bi znao kako se osnovalo FK Sarajevo. Klub za koji ti "navijas" se zvao Olimpik do prije neki dan, ili ste odjednom englezi postali ili vam nisu cista posla?Mancini je napisao/la:Ne navijam sigurno za klub koji su osnovali zločinci iz UDBE. A trolu ne piše se olimpik nego Olimpic.pasica je napisao/la:A jel ti fakat navijas za olimpik, ili se zezas?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Ne pravi se naivan trolu. Dobro se zna i dobro znam kako je taj klub nastao. I ja ne "navijam" nego navijam.pasica je napisao/la:"trol" to je neka cyber uvreda vas bubuljicara jel? Suvise si ti zelen da bi znao sta je UDBA, a jos zeliniji da bi znao kako se osnovalo FK Sarajevo. Klub za koji ti "navijas" se zvao Olimpik do prije neki dan, ili ste odjednom englezi postali ili vam nisu cista posla?Mancini je napisao/la:Ne navijam sigurno za klub koji su osnovali zločinci iz UDBE. A trolu ne piše se olimpik nego Olimpic.pasica je napisao/la:A jel ti fakat navijas za olimpik, ili se zezas?
Mene tacno sramota!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.