Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sta cu dok cekam da izadjemNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel ti ovo postavljas LIVE zadatke iz matematike 2theboss_RD07 je napisao/la:Samo molbu napises i to je to
u cemu je problemAsharaK je napisao/la:Momci sta da radim, ubi me ovo ...
Cestitam za fizikutheboss_RD07 je napisao/la:Sta cu dok cekam da izadjemNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel ti ovo postavljas LIVE zadatke iz matematike 2theboss_RD07 je napisao/la:Samo molbu napises i to je to![]()
A mozda neko nije mogao iznijet ili slikat rok pa sam pomogao
ne brini za taj upisni rok, moze se upisati i iduce sedmice ako si primljenAsharaK je napisao/la:Pa senat ne donosi jos odluku o prosirenju liste. Imao sam 23 boda, vlada dala prijrdlog da prime sve koji imaju 21+, a oni sute. Ovamo primljen u redovne na primjenjenoj hemiji, a mislim da je sutra zadnji dan upisnog roka ...
pa de ti meni reci jel realno da senat donese odluku da si primljen a ne mozes se upisatiAsharaK je napisao/la:Jesil siguran?
theboss_RD07 je napisao/la:Hvala brateeUslov u 90+
Nema pritiska ljepota.
Ne daj se Donnie, i evo jedan prijateljski savjet. Zaboravi sve sa druge godine dok ne rijesis te matematikeDonnie Darko je napisao/la:Položena i fizika, a jbt suzu sam pustio kad sam vidioJoš samo usmeni iz svega ovoga što sam položio i to je to, uslov
Osim ako odjednom ne donesu odluku da se ne mogu prenjet dvije matematike na drugu, a iskreno ne bi me ni iznenadilo kakav sam baksuz.
Nisi me skonto, ja sam primljen na pmfu. Ako se sutra tu ne upisem kad cu? A ko mi garantuje da ce senat donijeti tu odluku ...miki_92 je napisao/la:pa de ti meni reci jel realno da senat donese odluku da si primljen a ne mozes se upisatiAsharaK je napisao/la:Jesil siguran?
Hvala ljudinoR32 je napisao/la:theboss_RD07 je napisao/la:Hvala brateeUslov u 90+
Nema pritiska ljepota.
Cestitke i od mene, druzit cemo se na drugoj
pa naredne sedmice, objasnis kakva je situacija i to je toAsharaK je napisao/la:Nisi me skonto, ja sam primljen na pmfu. Ako se sutra tu ne upisem kad cu? A ko mi garantuje da ce senat donijeti tu odluku ...miki_92 je napisao/la:pa de ti meni reci jel realno da senat donese odluku da si primljen a ne mozes se upisatiAsharaK je napisao/la:Jesil siguran?
Pa zato i pitam hocel me na pmf pustiti da se upisem naredne sedmice?miki_92 je napisao/la:pa naredne sedmice, objasnis kakva je situacija i to je toAsharaK je napisao/la:Nisi me skonto, ja sam primljen na pmfu. Ako se sutra tu ne upisem kad cu? A ko mi garantuje da ce senat donijeti tu odluku ...miki_92 je napisao/la: pa de ti meni reci jel realno da senat donese odluku da si primljen a ne mozes se upisati
a nece ni ovi vjecati do novembra jbt
Znam brate, imam rođaka na generaciju ispred, pa učim sa njegovih grešakafirefirefirely je napisao/la:Ne daj se Donnie, i evo jedan prijateljski savjet. Zaboravi sve sa druge godine dok ne rijesis te matematikeDonnie Darko je napisao/la:Položena i fizika, a jbt suzu sam pustio kad sam vidioJoš samo usmeni iz svega ovoga što sam položio i to je to, uslov
Osim ako odjednom ne donesu odluku da se ne mogu prenjet dvije matematike na drugu, a iskreno ne bi me ni iznenadilo kakav sam baksuz.
I ja sam iz prve odmah dao uslov za drugu, al' mi ostale obje matematike, i meni su ovako govorili, a ja ono, ajde da rijesim ove malo lakse sa druge, da me krene, il sta vec.. Al vjeruj mi, ne trebas mi gledat to nista prije matematika, jer svakako ti je 80% obnoviti drugu sa prenesene dvije matematike
Ja ih se nikad nisam rijesio na kraju, i izmedju ostalog to je jedan od razloga sto sam se na kraju prebacio s masinstva
sto lazes sam sebeDonnie Darko je napisao/la:
Znam brate, imam rođaka na generaciju ispred, pa učim sa njegovih grešakaBukvalno ću odmah počet spremat matematiku čim upišem ocjenu iz fizike. I materijal za učenje je spreman, samo čeka
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, Majestic-12 [Bot] i 39 gostiju.