GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
dosta bod i u gostima,ako se malo popravi kontra ove trojice,bit će sva tri u Munchenu
Sve cestitke, nevjerovatno, senzacija 

Netko puši vlastiti novac i džeparac, a netko četnikov ku*ac.KayserSose je napisao/la:Nadam se da Siamo nije popljugal celi mjesečni džeparac na kladi. Ak je, nadam da mama ipak da još koju pinkicu.

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
ovo pobjeda je svakako vrlo vrijedna u borbi za 3 mjesto...
protiv Bayerna primiti što manje golova i onda proti Olya za 3 mjesto
protiv Bayerna primiti što manje golova i onda proti Olya za 3 mjesto
Ni nakon prospavane noci dojmovi se nisu slegli. Odigralo se maestralno. Nije Arsenal bio los da bi se pobjeda umanjila, Dinamo je jednostavno odigrao dobro. Igralo se cvrsto, muski, nisu se us*ali i skinuli gace vec u tunelu. Izasli su na teren, suprostavili se puno jacem i puno skupljem protivniku. Da je Arsenal dobio ovu utakmicu zalio bi za bodovima, ali bi bio presretan zbog igre koju je Dinamo pruzio. Jest bilo gresaka, ali pogrijesi i Barcelona, a da ne grijesi Dinamo.
Ne znam kojeg bi pojedinca izdvojio, svi su bili odlicni. Najvise me odusevila obrana. Ne da su bili najbolji dio Dinamove momcadi nego konacno nisu podbacili. Sigali je postao igracina, konacno je onaj stoper o kojem sam pricao i kojeg sam gledao u argentinskoj ligi. Taravel takodjer siguran, bili su bez premca. Pinto i Pivaric sasvim OK. Pivaric je malo ispadao, al jbg, iskupio se.
Antolic, Ademi i Machado su mi se cinili na pocetku utakmice kao vezni red koji ce biti sve samo ne vezni, ali odigrali su borbeno. Trcalo se, rampalo, islo na svaku loptu i nema zamjerki. Da mi bi nac negdje onaj sprint Machada u drugom dijelu kad je par metara iza igraca Arsenala i stize ga. To treba pokazivat svima. Nisam mu oprostio onaj srednjak, ali tako se bori za plavi dres.
Soudani konacno pustio kocnicu i odlucio potrcat. Odigrao je odlicnu utakmicu i steta sto nije zabio. Fernandes takodjer odlican, ali mi je tu po lijevoj strani bilo vise Pivarica nego njega pa se nije uspio istaketi kao Soudani, ali gol je sve sredio. Pjaca mi jedini nije bio na razini na kojoj inace bude, ali mu ne zamjerim. Sad bi napisao da zamjerim Mamicu sto ga nije stavio na krilo, ali onda bi ispao Fernandes koji je zabio. Odigrao je Pjaca dobro, ali ne kako bi odigrao na krilu, ali nema veze, bila je ovo dobra taktika.
Eduardo nakon one obrane na pocetku kao da je dobio krila. Znao sam da ce mu to ulit samopouzdanje. Istrcavao je na svaku loptu, sve je hvatao, nije imao ni jednu gresku, kod gola jednostavno nije mogao nista.
Benkovic i Rog dobri. Coric je izgorio u zelji, steta sto nije zabio za 3-1 jer kakva bi to pobjeda bila, ali bilo je vec gotovo, nisam se pretjerano uznemirio
I sta reci na kraju. Od svih trenera, Kruno Jurcic, Ante Cacic i Zoran Mamic uvedu Dinamo u LP, a onda Zoki slomi Arsenala. Ova ekipa moze igrat i bez trenera, samo treba igrat i ne bojat se nikog. U Munchenu nek opet odigraju muski, tesko da ce dobit, al nek pruze otpor i da se Olympiakos ceka u dobrom raspolozenju.
Ne znam kojeg bi pojedinca izdvojio, svi su bili odlicni. Najvise me odusevila obrana. Ne da su bili najbolji dio Dinamove momcadi nego konacno nisu podbacili. Sigali je postao igracina, konacno je onaj stoper o kojem sam pricao i kojeg sam gledao u argentinskoj ligi. Taravel takodjer siguran, bili su bez premca. Pinto i Pivaric sasvim OK. Pivaric je malo ispadao, al jbg, iskupio se.
Antolic, Ademi i Machado su mi se cinili na pocetku utakmice kao vezni red koji ce biti sve samo ne vezni, ali odigrali su borbeno. Trcalo se, rampalo, islo na svaku loptu i nema zamjerki. Da mi bi nac negdje onaj sprint Machada u drugom dijelu kad je par metara iza igraca Arsenala i stize ga. To treba pokazivat svima. Nisam mu oprostio onaj srednjak, ali tako se bori za plavi dres.
Soudani konacno pustio kocnicu i odlucio potrcat. Odigrao je odlicnu utakmicu i steta sto nije zabio. Fernandes takodjer odlican, ali mi je tu po lijevoj strani bilo vise Pivarica nego njega pa se nije uspio istaketi kao Soudani, ali gol je sve sredio. Pjaca mi jedini nije bio na razini na kojoj inace bude, ali mu ne zamjerim. Sad bi napisao da zamjerim Mamicu sto ga nije stavio na krilo, ali onda bi ispao Fernandes koji je zabio. Odigrao je Pjaca dobro, ali ne kako bi odigrao na krilu, ali nema veze, bila je ovo dobra taktika.
Eduardo nakon one obrane na pocetku kao da je dobio krila. Znao sam da ce mu to ulit samopouzdanje. Istrcavao je na svaku loptu, sve je hvatao, nije imao ni jednu gresku, kod gola jednostavno nije mogao nista.
Benkovic i Rog dobri. Coric je izgorio u zelji, steta sto nije zabio za 3-1 jer kakva bi to pobjeda bila, ali bilo je vec gotovo, nisam se pretjerano uznemirio

I sta reci na kraju. Od svih trenera, Kruno Jurcic, Ante Cacic i Zoran Mamic uvedu Dinamo u LP, a onda Zoki slomi Arsenala. Ova ekipa moze igrat i bez trenera, samo treba igrat i ne bojat se nikog. U Munchenu nek opet odigraju muski, tesko da ce dobit, al nek pruze otpor i da se Olympiakos ceka u dobrom raspolozenju.
-
- Kontakt:
Tvoje je pravo da pušiš šta got želiš, ali ne vidim potrebu da to iznosiš ovdje.bazero je napisao/la:Netko puši vlastiti novac i džeparac, a netko četnikov ku*ac.KayserSose je napisao/la:Nadam se da Siamo nije popljugal celi mjesečni džeparac na kladi. Ak je, nadam da mama ipak da još koju pinkicu.

Pretpostavljam teška noć. Kao i za Siama, Zvonka Alača koji u 3h ujutro objavljuje pamflet, Ostoju...
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Evo i od mene urbi et orbi.
Veličanstvena noć u plavom, modra rapsodija, čarobna noć i senzacionalna pobjeda samo su neki od naslova koji 'vrište' iz današnjih dnevnih tiskovina, samo neki od epiteta ko se može opisati sinoćnja nezaboravna nogometna predstava momaka u modrom koji su, nošeni najboljom atmosferom u zadnjih par godina, dekorom kakav klub Dinamove razine zaslužuje na svakoj utakmici, potopili englesko topništvo i tešku londonsku artiljeriju sa 2 pogotka nakon kojih je ključalo kako na stadionu tako i u domovima svih onih kojima je modra boja u srcu.
Predivno je bilo vidjeti sinergiju Dinamovaca na terenu sa 18000 grla sa svih strana Hrvatske (pa i mnogih iz BiH) i biti dijelom te briljantne atmosfere pjevanja i bodrenja cijelih 90 minuta, bez iti najmanjeg incidenta, u kojoj su borbeni modri vitezovi uzeli skalp jednoj od najvećih svjetskih momčadi i upisali se u almanahe najelitnijega klupskog nogometnog natjecanja, došavši do jedne od najvećih pobjeda u svojoj povijesti i zasigurno najvećoj u zadnjih 15 ili 20 godina.
Mnogi već daju svoju sliku utakmice i analizu pojedinačnih nastupa nogometaša u plavom, ali ja nemam potrebe isticati nikoga posebno nego tek napomenuti kako su uistinu svi igrači, od prvog do zadnjeg, disali kao jedno s publikom, 'orali' teren od prve do zadnje minute i šokirali cijeli nogometni svijet, pa i svoje najzagriženije navijače, one koji su se sinoć sjatili u Zagreb pozdraviti vrhunsku Dinamovu momčad, neporaženu od 11. mjeseca prošle godine, klub koji ima najviše odigranih europskih utakmica u zadnjih 10 godina, ali klub koji mora živjeti 'sam od sebe', beskrajnim prodajama igrača i manevrima na transfer-tržištu, bez ikakve pomoći sponzora, politike ili medija sa strane osim velikodušnog mecene, gradonačelnika Zagreba, gruđanske legende Milana Bandića.
Pokazali su da su hrabar i kohezivan kolektiv i da nisu slučajno 'zalutali' u Ligu prvaka kako se to kod nas često puta neopravdano ima običaj prikazivati i naglašavati. Dinamo ima jednu od najboljih momčadi u novijoj povijesti, škvadru koja, uvjeren sam, može svakoga dobiti uz onakav hrabri i borbeni pristup kao od sinoć i ekipu koja posjeduje enormnu individualnu kvalitetu sa mnogim igračima koji će sasvim sigurno danas-sutra za basnoslovne iznose ići u najbogatije svjetske klubove, sa kvalitetnim strancima dovedenim iz egzotičnih zemalja za simbolične iznose. Šteta, međutim, što to mnogi do sada nisu uspijevali prepoznati stoga ni stadion nije pun već neko vrijeme.
Dinamo je od ovog velikog trijumfa dobio dodatnih milijun i pol eura, čime se cifra ovogodišnjih prihoda opasno približava brojci od 50 milijuna eura. Usto, klupski i nacionalni koeficijent su također dobrano profitirali, Dinamo je već sada nadmašio svoju najbolju sezonu u zadnjih 15 godina sa koeficijentom 6.9 (najviši dosad bio 6.85 u onoj 'Vahidovoj sezoni'), a da ne govorim o Dinamovoj reputaciji koja će nakon ove utakmice dobiti strahoviti podstrek nakon što je srušen klub za koji znaju stotine milijuna ljudi diljem svijeta i koji sigurno ima i desetke milijuna pristaša sa svih krajeva globusa, u natjecanju koje prate neprebrojive mase ljudi.
Uistinu je divno biti navijačem Dinama ovih dana.

Veličanstvena noć u plavom, modra rapsodija, čarobna noć i senzacionalna pobjeda samo su neki od naslova koji 'vrište' iz današnjih dnevnih tiskovina, samo neki od epiteta ko se može opisati sinoćnja nezaboravna nogometna predstava momaka u modrom koji su, nošeni najboljom atmosferom u zadnjih par godina, dekorom kakav klub Dinamove razine zaslužuje na svakoj utakmici, potopili englesko topništvo i tešku londonsku artiljeriju sa 2 pogotka nakon kojih je ključalo kako na stadionu tako i u domovima svih onih kojima je modra boja u srcu.
Predivno je bilo vidjeti sinergiju Dinamovaca na terenu sa 18000 grla sa svih strana Hrvatske (pa i mnogih iz BiH) i biti dijelom te briljantne atmosfere pjevanja i bodrenja cijelih 90 minuta, bez iti najmanjeg incidenta, u kojoj su borbeni modri vitezovi uzeli skalp jednoj od najvećih svjetskih momčadi i upisali se u almanahe najelitnijega klupskog nogometnog natjecanja, došavši do jedne od najvećih pobjeda u svojoj povijesti i zasigurno najvećoj u zadnjih 15 ili 20 godina.
Mnogi već daju svoju sliku utakmice i analizu pojedinačnih nastupa nogometaša u plavom, ali ja nemam potrebe isticati nikoga posebno nego tek napomenuti kako su uistinu svi igrači, od prvog do zadnjeg, disali kao jedno s publikom, 'orali' teren od prve do zadnje minute i šokirali cijeli nogometni svijet, pa i svoje najzagriženije navijače, one koji su se sinoć sjatili u Zagreb pozdraviti vrhunsku Dinamovu momčad, neporaženu od 11. mjeseca prošle godine, klub koji ima najviše odigranih europskih utakmica u zadnjih 10 godina, ali klub koji mora živjeti 'sam od sebe', beskrajnim prodajama igrača i manevrima na transfer-tržištu, bez ikakve pomoći sponzora, politike ili medija sa strane osim velikodušnog mecene, gradonačelnika Zagreba, gruđanske legende Milana Bandića.
Pokazali su da su hrabar i kohezivan kolektiv i da nisu slučajno 'zalutali' u Ligu prvaka kako se to kod nas često puta neopravdano ima običaj prikazivati i naglašavati. Dinamo ima jednu od najboljih momčadi u novijoj povijesti, škvadru koja, uvjeren sam, može svakoga dobiti uz onakav hrabri i borbeni pristup kao od sinoć i ekipu koja posjeduje enormnu individualnu kvalitetu sa mnogim igračima koji će sasvim sigurno danas-sutra za basnoslovne iznose ići u najbogatije svjetske klubove, sa kvalitetnim strancima dovedenim iz egzotičnih zemalja za simbolične iznose. Šteta, međutim, što to mnogi do sada nisu uspijevali prepoznati stoga ni stadion nije pun već neko vrijeme.
Dinamo je od ovog velikog trijumfa dobio dodatnih milijun i pol eura, čime se cifra ovogodišnjih prihoda opasno približava brojci od 50 milijuna eura. Usto, klupski i nacionalni koeficijent su također dobrano profitirali, Dinamo je već sada nadmašio svoju najbolju sezonu u zadnjih 15 godina sa koeficijentom 6.9 (najviši dosad bio 6.85 u onoj 'Vahidovoj sezoni'), a da ne govorim o Dinamovoj reputaciji koja će nakon ove utakmice dobiti strahoviti podstrek nakon što je srušen klub za koji znaju stotine milijuna ljudi diljem svijeta i koji sigurno ima i desetke milijuna pristaša sa svih krajeva globusa, u natjecanju koje prate neprebrojive mase ljudi.
Uistinu je divno biti navijačem Dinama ovih dana.

Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
spajk je napisao/la: Uistinu je divno biti navijačem Dinama ovih dana.

Prvo sto mi je sinoc palo napamet. Pomislio sam si 'je*eni mazohista je konacno sretan'

Sto se koeficijenta tice, jos jedna pobjeda i jedan remi bi bili pravi posao. Tek sad se moze zaliti za sramotom Rijeke i onim ispadanjem Hajduka. Mogla je ovo biti dobra godina za hrvatski nogomet, ali kako je Dinamo poceo i ako nastavi ovako i bit ce. Da bi samo odigrat dobro u Munchenu i onda dobit grke.
KayserSose je napisao/la:...

Nista jos uvijek?
Izbori

Senzacionalna pobjeda Dinama protiv Arsenala odjeknula je nogometnom Europom, ali i postavila Dinamo na povijesno prvo mjesto europskih klubova UEFA-ine ljestvice koeficijenata za ovu godinu.

Zajedničari na aparatima.

Zajedničari na aparatima.

Pa bio je Dinamo prvi na toj ljestvici vec nakon Skenderbeua. Pobjeda protiv Arsenala ga je samo zadrzala na toj poziciji, nije ga promakela na nju 

Čestitke na registraciji u cilju lošeg trolanja na ovoj temi foruma.Već iz prvih postova se vidi da ćemo se teško oduprijeti ovom valu inteligencije.Lex je napisao/la:Zajedničari na aparatima.
Izbori

-
- Kontakt:
Sorkač, nisam bio na forumu zadnjih 2 tjedna pa nisam znao o čemu ti. DakleN, podržavam navijačku solidarnost, pravo na (i drugačije) mišljenje i borbu protiv Mamića koja ne prelazi granice dobrog ukusa. Zadovoljan?SiamoNoi je napisao/la:KayserSose je napisao/la:...
Nista jos uvijek?
Prijašnji upisi govore drugačije.Evo jedan od zanimljivijih:KayserSose je napisao/la:Sorkač, nisam bio na forumu zadnjih 2 tjedna pa nisam znao o čemu ti. DakleN, podržavam navijačku solidarnost, pravo na (i drugačije) mišljenje i borbu protiv Mamića koja ne prelazi granice dobrog ukusa. Zadovoljan?SiamoNoi je napisao/la:KayserSose je napisao/la:...
Nista jos uvijek?
Šteta što na navedeni popis Psihopatovih ispada nisi imao odgovor.Ali nije da nismo navikli na svakakva prosipanja ovdje,a onda kada ponestane priče za trolanje dogodi se nestajanje s foruma na koji tjedan pa sve opet iz početka.Uvijek ista priča.Jedine razlika su što se on obogatio a oni ostali klošari, te što on nema toliku nisku nasilničkih ispada.
Usput,jesu li "klošari" i na zadnjem gostovanju u Kranjcevicevoj ispali "gori od onog protiv kojeg se bore" i krivi za intervenciju jadnih plavaca kao 1.5. itd:
http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/imam ... deo-829635
Izbori

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 17 sep 2015, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ostanu prvi i nakon drugog kola LPa Mamic ce donirati novca jer ce ponestati aparata za isprane mozgove.Signore je napisao/la:Pa bio je Dinamo prvi na toj ljestvici vec nakon Skenderbeua. Pobjeda protiv Arsenala ga je samo zadrzala na toj poziciji, nije ga promakela na nju

Učinak po kolima grupnih faza LP i EL:
1. kolo: 5-3-4 (gol razlika: 19-12)
- pobjede nad Beverenom, NEC-om, Villarrealom, Astrom i Arsenalom
- remi s Ajaxom, Man Utd, Baselom
2. kolo: 1-0-10 (gol razlika 5-21)
- jedini neporaz je pobjeda 3-0 nad Timisoarom 2009.
3. kolo: 1-3-7 (gol razlika 8-18)
- jedina pobjeda je Sturm 3-0 1999.
- remi s Heerenveenom, Bruggeom i PSV-om
4. kolo: 2-1-8 (gol razlika 9-24)
- pobjede nad Portom i Bruggeom
- remi s Rennesom
5. kolo: 2-0-6 (gol razlika 6-17)
- pobjede nad Ajaxom i Anderlechtom
6. kolo: 1-3-4 (gol razlika 11-19)
- jedina pobjeda nad Celticom lani
- remi s Olympiacosom, Marseilleom i Dynamo Kijevom
Izbori

-
- Kontakt:
Ma Siamo ti si totalni dominator.
Prođe život u "borbi", a sve uzalud. kuknjava

Vidiš, zanimljivo.. Mislim da cu se kladiti onda za dva tjedna, čisti hendikep bi mogao proći..SiamoNoi je napisao/la:Učinak po kolima grupnih faza LP i EL:
1. kolo: 5-3-4 (gol razlika: 19-12)
- pobjede nad Beverenom, NEC-om, Villarrealom, Astrom i Arsenalom
- remi s Ajaxom, Man Utd, Baselom
2. kolo: 1-0-10 (gol razlika 5-21)
- jedini neporaz je pobjeda 3-0 nad Timisoarom 2009.
3. kolo: 1-3-7 (gol razlika 8-18)
- jedina pobjeda je Sturm 3-0 1999.
- remi s Heerenveenom, Bruggeom i PSV-om
4. kolo: 2-1-8 (gol razlika 9-24)
- pobjede nad Portom i Bruggeom
- remi s Rennesom
5. kolo: 2-0-6 (gol razlika 6-17)
- pobjede nad Ajaxom i Anderlechtom
6. kolo: 1-3-4 (gol razlika 11-19)
- jedina pobjeda nad Celticom lani
- remi s Olympiacosom, Marseilleom i Dynamo Kijevom
Izbori
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Vidiš, bolje i u "uzaludnoj" borbi nego u glođanju mafijačke kite.KayserSose je napisao/la:Ma Siamo ti si totalni dominator.Prođe život u "borbi", a sve uzalud. kuknjava
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.