Nije druggojzerica je napisao/la:čini mi se da je @unofficial izabrao Hoffenheim

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Nije druggojzerica je napisao/la:čini mi se da je @unofficial izabrao Hoffenheim
Dobar si i ti 100 datih i ja sam ganjao tu stotku ali eto ostadoh na 95suarez7 je napisao/la:Galaxy oborio sve rekorde
Pa mogao sam i ja tako brate pokupovati igrace i imam najvrijedniju postavu, ali nije to toRamsey16 je napisao/la:to bi bilo to za ovu sezonu. Na kraju pobjeda protiv Curva Sud koji je kampirao ali nista se nije moglo protiv ekipe koja kosta vise od 500mil €![]()
Pobjeda od 3:0.
Sto bi i igrao, kako god neko bi drugi napredovao a htio sam da Odegarda istreniram sto vise mogu.GracanicaAA je napisao/la:Pa mogao sam i ja tako brate pokupovati igrace i imam najvrijedniju postavu, ali nije to toRamsey16 je napisao/la:to bi bilo to za ovu sezonu. Na kraju pobjeda protiv Curva Sud koji je kampirao ali nista se nije moglo protiv ekipe koja kosta vise od 500mil €![]()
Pobjeda od 3:0.
Jer vidis Ödegaard nije igro zadnjih 7 kola...dakle samo si ga trenirao. Znam Škole drug
Trebali bi pocet oko 20hEld0rado je napisao/la:jel sutra krecemo opet svi od 0?
koliko liga i kako ste odlucili xD
mene gdje god da ubacite nije problem bitno je da ubijamo vrijeme ovako![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne moras nista, ako se ne varam sutra ces vec biti bez timaamertiger je napisao/la:ps. Jedno pitanje za ove starosjedioce sta sad da radim sa ovim timom Bosnian Tigers, da li se treba kakav otkaz davati ili nesto slicno, kako da ugasim ekipu posaljem je u arhivu, bilo sta
Aha...Nek napisu ovdje ili meni nek jave ko ima ove tikete da se zna...I da se javi ko zeli pomagati meni i Sukiju.Ramsey16 je napisao/la:Dobro je rasporedjeno skoro pa svi najjaci u prvoj, ali eto bice prilike da i ovi udju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.