Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Devil » 11 maj 2010, 21:43

bosnas_ je napisao/la:Mislim da je Spaha najbolji defanzivac Francuske lige! vjerujem da ce se u prelaznom roku mnogi klubovi otimati za njuega!..
Verujem i ja da ce ga traziti ali je pitanje i dali ce ga dobiti.Monpeillert za njega trazi veliko obestecenje a mislim da niko nece dati toliko za stopera koji je zagazio u trecu deceniju zivota.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 maj 2010, 21:53

Devil je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Mislim da je Spaha najbolji defanzivac Francuske lige! vjerujem da ce se u prelaznom roku mnogi klubovi otimati za njuega!..
Verujem i ja da ce ga traziti ali je pitanje i dali ce ga dobiti.Monpeillert za njega trazi veliko obestecenje a mislim da niko nece dati toliko za stopera koji je zagazio u trecu deceniju zivota.
Nece,u pitanju jesamo 2 miliona i to zbog Spahe koji je sam postavio tu cjenu odstete.Zbog ekstra odnosa kluba prema njemu.kako kaze nece ici ispod te cjene.
Ko se bude natezao sa tom crkavicom odmah ga u skokovima odhjebati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 maj 2010, 21:57

Ma nema potrebe da ide. Ne znam koliko zarađuje u Montpellieru, ali činjenica da je produžio ugovor na polusezoni dovoljno govori. Dakle, zašto ići iz mjesta u kome te tretiraju poput Boga? Uostalom, Montpellier je odigrao sjajnu sezonu, a vrlo je vjerovatno da će sljedeće godine igrati u Evropa ligi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 maj 2010, 22:05

Monolog je napisao/la:Ma nema potrebe da ide. Ne znam koliko zarađuje u Montpellieru, ali činjenica da je produžio ugovor na polusezoni dovoljno govori. Dakle, zašto ići iz mjesta u kome te tretiraju poput Boga? Uostalom, Montpellier je odigrao sjajnu sezonu, a vrlo je vjerovatno da će sljedeće godine igrati u Evropa ligi.
Tesko da ce igrati u Europi. Lyon ima jos dvije igre i to kuci. Sigurno ce u CL.
Jedino da Auxerre izgubi a Montepellier pobjedi PSG na strani.
U ovim prijateljskim ce biti puno skauta. Pogotovo u Njemackoj, pa ce se ovi nasi moci pokazati. A ako Spaha bude igrao po svom, sigurno ce ga neki od jaci Njemacki klubova uzeti.
Spaha bi bio jedan od, ako ne glavi stoper u Bundes lizi.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 maj 2010, 22:07

@soko

Mislio sam da četvrtoplasirani i petoplasirani idu u Evropa ligu, nekako mi je nelogično da imaju samo 2 predstavnika(pobjednika kupa i četvrtoplasiranu ekipu iz lige).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 maj 2010, 22:07

soko je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Ma nema potrebe da ide. Ne znam koliko zarađuje u Montpellieru, ali činjenica da je produžio ugovor na polusezoni dovoljno govori. Dakle, zašto ići iz mjesta u kome te tretiraju poput Boga? Uostalom, Montpellier je odigrao sjajnu sezonu, a vrlo je vjerovatno da će sljedeće godine igrati u Evropa ligi.
Tesko da ce igrati u Europi. Lyon ima jos dvije igre i to kuci. Sigurno ce u CL.
U ovim prijateljksim ce biti puno skauta. Pogotovo u Njemackoj, pa ce se ovi nasi moci pokazati. A ako Spaha bude igrao po svom, sigurno ce ga neki od jaci Njemacki klubova uzeti.
Spaha bi bio jedan od ako ne glavi stoper u Bundes liga.
U Evropa ligi ne Ligi Prvaka i 90% su to obezbedili.

@Haris ja sam cuo da je ta cifra negde oko 5 mil.zato sam i rekao da je velika,ali ako je oko 2 onda bi i mogao otici.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 maj 2010, 22:25

Devil je napisao/la:
soko je napisao/la:
U ovim prijateljksim ce biti puno skauta. Pogotovo u Njemackoj, pa ce se ovi nasi moci pokazati. A ako Spaha bude igrao po svom, sigurno ce ga neki od jaci Njemacki klubova uzeti.
Spaha bi bio jedan od ako ne glavi stoper u Bundes liga.
U Evropa ligi ne Ligi Prvaka i 90% su to obezbedili.

@Haris ja sam cuo da je ta cifra negde oko 5 mil.zato sam i rekao da je velika,ali ako je oko 2 onda bi i mogao otici.
Koliko se meni cini da Ligue 1
Prvi i drugi idu u CL. Treci kvalifikacije za CL. A cetvrti ide u Europu.
1. Marseille
2. Lyon
3.Lille
4.Auxerre
Lyon jos ima dvije utakmice kuci, a ima isto bodova kao Montepellier.
Auxerre ima jos jednu tekmu bas kao i Monetpeillier ali ima dva boda vise. Oba tima igraju u gostima, a Spaha ide kod PSG.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 maj 2010, 22:36

Pa brate nece samo jedan tim iz takve velesile i lige petice ici u Europa Lige ide i 5 a nesta mi je ortak govorio da ide i 6 mada nisam siguran u to,ipak je to previse.Oni trenutno beze dva boda Bordeauxu i verovatno osiguravaju do 5 mesto.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 maj 2010, 22:36

Kao i dva tima iz Francuskog kupa PSG i posto je Marsej osvojio drugi kup ide u Evropu i peti na tablici.
isto kao i prosle godine.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 maj 2010, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 maj 2010, 22:37

@ Devil

Evo sad i ja pogledah učesnike Evropa lige sljedeće godine i tamo piše 4. ekipa iz Le Championata uz pobjednika kupa. I meni je nelogično, ali tako je.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 maj 2010, 22:40

Monolog je napisao/la:@ Devil

Evo sad i ja pogledah učesnike Evropa lige sljedeće godine i tamo piše 4. ekipa iz Le Championata uz pobjednika kupa. I meni je nelogično, ali tako je.
http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... opa_League
Procitaj sta pise dole ko se takmici u trecem predkolu.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 maj 2010, 22:41

Devil je napisao/la:

My bad. Ja gledao Play off i vidio samo 1 i kontam to je to.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 maj 2010, 22:44

U Francuskoj su dva kupa nacionalna i obadva pobjednika idu u Evropu.
PSG je osvojio jedan a Marsej drugi.Posto je prvak to mjesto se znaci pomice na petu poziciju.Kao i kod nas sto cetvrti ide u evropu smo zbog vec osiguranog mjesta u finalu kupa Borca i Zelje kao prve i druge pozicije.
Sta ste se spetljali. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 maj 2010, 23:02

Monolog je napisao/la:
Devil je napisao/la:

My bad. Ja gledao Play off i vidio samo 1 i kontam to je to.
Drugovi,
pardon sto sam to malo spetaljao :mrgreen:
I ja sam gledao ove play offs.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 17 maj 2010, 12:18

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić dobio je ogromno priznanje, nakon što je izabran u najbolju ekipu sezone fudbalskog prvenstva Francuske.
Montpellier je ove sezone napravio veliki posao u francuskoj Ligue 1, završivši na petom mjestu, mimo svih prognoza. Iako su ove sezone tek ušli u društvo najboljih, to Montpellier nije omelo da na kraju zauzmu sjajno peto mjesto i obezbijede učešće u Evropskoj ligi naredne sezone.

Jedan od najzaslužnijih igrača za ovakav uspjeh Montpelliera je stoper i kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić, koji je bio bedem odbrane svoje ekipe.

U Monntpellieru niko nikad Spahića prije ove sezone nije gledao uživo. Gledali su DVD-ove sa njegovim igrama i odlučili se kockati sa njegovim dovođenjem, te - pogodili! Spahić se ove sezone nametnuo u ponajboljeg stopera jedne od najjačih svjetskih fudbalskih liga, čime je zaslužio izbor u idealnih 11 francuske Ligue 1.

Tim sezone Ligue 1: Lloris, Hengbart, Spahić, Diawara, Tremoulinas, Hazard, Toulalan, Lucho, Lisandro, Chamakh, Niang.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 17 maj 2010, 14:15

Čestitke našem Spahi legendi ... evo i miske i džeko takođe u timu sezone na goal.com...

idemo na euro :D

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 17 maj 2010, 14:29

Svaka čas' kapitenu :D
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

zike

Post Postao/la zike » 17 maj 2010, 14:34

Spahić kralj.Samo tako majstore,neka vide francuzi i svijet da znamo i mi igrati. :P
Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 17 maj 2010, 15:13

sve ovo dobro izgleda:

Spaha u timu prvenstva igra evropu
Dzeko najbolji strijelac lige pola evrope se otima za njega
Miske u timu prvenstva
Muslimovic odveo golom jucer PAOK u LP
Muratovic jucer asistirao za austrijski kup sa sturmom
Pjanic fenomenalan bio ove sezone
Stilic i Buric prvaci sa Lechom

samo da ne bude povreda bice ovo dobra godina za nas aBd
Semper Fidelis

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 17 maj 2010, 16:23

hmm ima jedan problem momci, Spahe ni za lijeka u ekipi lige na njihovoj oficijalnoj stranici...izgleda još jedna bomba "novinara" sa SS.ba :roll: Izgleda da je kvazi novinar našao neku listu a u svom članku nije naveo o kojoj i čijoj se listi zapravo radi. Ništa novo kod nas! :x

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.