Fantastičan gol onda, jedinstvenog čovjeka u svijetu fudbala: Thomasa Mullera...Lik je nevjerovatan, nema se šta tu pričat...Baš, baš jedinstven, sa svojim načinom igre, pristupom igri, pozitivnošću itd, itd...
Lijep onda i gol Goetzea, tačnije lijepa ta akcija....A Muller i dalje impresionira i sa izvođenjem penala...
Fulao je Lewa i u Dortmundu više izglednih prilika. Ali on zato do šesnaesterca zna dobre stvari odraditi, dobre akcije napraviti, prodore napraviti, dobro sarađuje sa saigračima u igri. A po pitanju relazacije kod njega je tanka nit od svjetske klase i fantastičnih golova do same katastrofe. Zato sam ja dosta puta za njega ponovio da mi je on više polušpic, nego špic. Ali nekako se sa Mullerom dobro dopunjuje, često oni imaju jako dobru saradnju. A iako su u dosta stvari i različiti, slični su po tome što im treba slobode u igri, niti jedan niti drugi se ne može vezati striktno za šesnaesterac. S tim da Muller to često ionako i ne mora, jer rijetko igra u samom špicu, baš kao klasični napadač.muhamedhulk je napisao/la: A moja opaska se odnosila na situacije kada Lewa ima priliku da zabije, jednostavno se muci..nije kao nekad kod zutih.