FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 11 maj 2010, 20:54

sarajlija89 je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:VODITELJ:Šta mislite o zabrani ulaska navijačima na derby?
AMAR OSIM:Pa ja mislim da to više odgovara Sarajevu,jer su oni navikli igrat pred malim brojem navijača! :D :D :D
SPORT MAGAZIN TVSA Ponedjeljak 10.05.

jes da nisam gledo mozda bi i povjerovo.... :D

amar je reko,parafraziram :D .."sarajevo je u maloj prednosti zato sto su odigrali vise utakmica u takvim okolnostima" misleci na pprazan stadion...mozda sam ga cak i citiro hahah :D ...na sta sam se ja nasmijo...reko vidi mu lapsusa....mi odigrali samo protiv svinjskog tekmu pred praznim tribinama... :) ...al eto

a to o praznim tribinama da smo navikli...pa djeco mi evropu svake godine igramo sta vam je :lol: :mrgreen:

i da...sarajevo ce pobjediti :mrgreen:

a ovo seljo i sugavica....pa jbg i vi nas njanje i sl imenima nazivate..mi smo bar originalni za razliku od vas :mrgreen: :lol: ...normala to :) ;)
mozda bi ja tebi povjerovo da nisam gledo...a ovo za Evropu...pa mozete vi proc svake godine kad cete opet ispast na pocetku(iznimka prosla godina)....Amar je reko da je cilj da se Željo ne obruka u Evropi(samo sto nije reko kao neki...a ne bi puno slagao)...zato kad Torpedo bude imao svoj stadion i kad ga huligani ne budu razvaljivali ko da im je babovina...ja i ti imamo sta pricat...do tad...dođite na NAS stadion i pogledajte dio evropske atmosfere i evropskog fudbala! :D
TM87

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 maj 2010, 20:58

tm-ovac iz mase je napisao/la:
mozda bi ja tebi povjerovo da nisam gledo...a ovo za Evropu...pa mozete vi proc svake godine kad cete opet ispast na pocetku(iznimka prosla godina)....Amar je reko da je cilj da se Željo ne obruka u Evropi(samo sto nije reko kao neki...a ne bi puno slagao)...zato kad Torpedo bude imao svoj stadion i kad ga huligani ne budu razvaljivali ko da im je babovina...ja i ti imamo sta pricat...do tad...dođite na NAS stadion i pogledajte dio evropske atmosfere i evropskog fudbala! :D
a cekaj kako da dodjemo na vas stadion kad vi evropske utakmice i da osjetimo tu evropsku atmosferu (mi to ne znamo sta je)ako igrate na AFH :roll: :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 11 maj 2010, 21:04

Baš smo HIGH, ruke nam se umorile od nav(b)ijanja ali svaki sljedeći momenat je ljepši! MI NIKAD OD USTA TI NEĆEMO Odustati!
A đe da znam?!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 11 maj 2010, 21:04

adnanhz je napisao/la:
a cekaj kako da dodjemo na vas stadion kad vi evropske utakmice i da osjetimo tu evropsku atmosferu (mi to ne znamo sta je)ako igrate na AFH :roll: :D :D
dovoljno je da dođete pred pocetak revans utakmice kupa Željo-Borac i da cujete Grbavicu kad je pjeva 15 hiljada dusa...to je za vas Evropa
TM87

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 11 maj 2010, 21:08

Da pjeva dođi najdrži nebi vam došli,a u subotu ćemo vidjeti vaš kvalitet.Spustit će te se na zemlju seljovci.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 maj 2010, 21:10

adnanhz je napisao/la:
dovoljno je da dođete pred pocetak revans utakmice kupa Željo-Borac i da cujete Grbavicu kad je pjeva 15 hiljada dusa...to je za vas Evropa
nemogi vise kucat, dobro docu da vidim tu evropu a ono cluj,helsingborg,spartak je bio kup malina ono 20000 -30000 ljudi doslo ono onako malo beze da vide sta je to :D :D :D :D

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 11 maj 2010, 21:14

Pustite ih ba neka šupljiraju. Znate da im nije lako ! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 11 maj 2010, 21:14

Mozda su to evropske utakmice a ovo premijer ligaske ?
A kad cemo evropske onda Newcastle...

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 11 maj 2010, 21:16

pitar-istok je napisao/la:Da pjeva dođi najdrži nebi vam došli,a u subotu ćemo vidjeti vaš kvalitet.Spustit će te se na zemlju seljovci.
ne morate doc...Evropa ce vam ostat daleka!
a za subotu...se nista ne zna...necu pisat komentare tipa bice 0:3,Željo ce razvalit itd.
jer nismo bas toliko bolji da cemo vas razvalit na vasem, pardon gradskom, stadionu!Al da je Željo u stanju da pobjedi jeste...a bas cekam vase komentare u slucaju pobjede Želje....nije bilo navijaca,sudija je siljio za Želju,sve je podplaceno da Željo bude prvak,vremenska prognoza nam nije isla na ruku.....
Vi niste u stanju cestitat boljem u slucaju pobjede,a to je odlika pravih navijaca pravih klubova...kakve Horde zla nikad nisu bile,a Torpedo jos manje!!!
TM87

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 11 maj 2010, 21:17

LiMvOtElJoZe je napisao/la:Mozda su to evropske utakmice a ovo premijer ligaske ?
A kad cemo evropske onda Newcastle...
Krcat stadion je bio kad je dosao Newcastle , i prije njega sa Lilestromom.
× Plava krv ispod koze ×

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 11 maj 2010, 21:18

sarajlija89 je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:VODITELJ:Šta mislite o zabrani ulaska navijačima na derby?
AMAR OSIM:Pa ja mislim da to više odgovara Sarajevu,jer su oni navikli igrat pred malim brojem navijača! :D :D :D
SPORT MAGAZIN TVSA Ponedjeljak 10.05.

jes da nisam gledo mozda bi i povjerovo.... :D

amar je reko,parafraziram :D .."sarajevo je u maloj prednosti zato sto su odigrali vise utakmica u takvim okolnostima" misleci na pprazan stadion...mozda sam ga cak i citiro hahah :D ...na sta sam se ja nasmijo...reko vidi mu lapsusa....mi odigrali samo protiv svinjskog tekmu pred praznim tribinama... :) ...al eto

a to o praznim tribinama da smo navikli...pa djeco mi evropu svake godine igramo sta vam je :lol: :mrgreen:

i da...sarajevo ce pobjediti :mrgreen:

a ovo seljo i sugavica....pa jbg i vi nas njanje i sl imenima nazivate..mi smo bar originalni za razliku od vas :mrgreen: :lol: ...normala to :) ;)
hajde ba mi seljo ,vi kitari i mirna bosna.
VOLIM TE ŽELJO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 maj 2010, 21:20

ma jbo vas newcastle imate svoju temu :D :D

eto sarajevo nije igralo sa besiktesom,baselom,dynamom,helsingborgom,clujom,genkom...sve jaki klubovi u evropi

pa vama je jedina znacajnija tekma sa newcastleom..ustvari imali ste i malagu..ovo ostalo smjesno...cuj akranes,lillestrom,litex :lol: :lol: ..i samo se tog drzite 8-) :D

ovaj nas proslogodisnji uspjeh tesko ce bilo koja ekipa ponovit u dogledno vrijeme....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 maj 2010, 21:21

pitar-istok je napisao/la:Da pjeva dođi najdrži nebi vam došli,a u subotu ćemo vidjeti vaš kvalitet.Spustit će te se na zemlju seljovci.
a za subotu...se nista ne zna...necu pisat komentare tipa bice 0:3,Željo ce razvalit itd.
jer nismo bas toliko bolji da cemo vas razvalit na vasem, pardon gradskom, stadionu!Al da je Željo u stanju da pobjedi jeste...a bas cekam vase komentare u slucaju pobjede Želje....nije bilo navijaca,sudija je siljio za Želju,sve je podplaceno da Željo bude prvak,vremenska prognoza nam nije isla na ruku.....
Vi niste u stanju cestitat boljem u slucaju pobjede,a to je odlika pravih navijaca pravih klubova...kakve Horde zla nikad nisu bile,a Torpedo jos manje!!!
a vi ste nam cestitali ,kolko se sjecam bilo je ma ofsjad,nama nije penal svirao i blablabla,dje ste veliki navijaci pardon, pravi navijaci pravih klubova :?

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 11 maj 2010, 21:29

Citava drzava zna da su vam na derbiju vratili bodove iz Mostara, ha ja :lol:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 11 maj 2010, 21:31

adnanhz je napisao/la:
a vi ste nam cestitali ,kolko se sjecam bilo je ma ofsjad,nama nije penal svirao i blablabla,dje ste veliki navijaci pardon, pravi navijaci pravih klubova :?
tu smo GRBAVICA SUBOTA 22. MAJ ŽELJO-LAKTAŠI,PROSLAVA TITULE,A MOZETE NAS POSJETIT NESTO KASNIJE U TITOVOJ!!!A OVO ZA 1. UTAKMICU JE REALNOST,A VI CETE ISTO TO REC MAKAR ŽELJO DOBIJE 10:0....I SVIH 10 GOLOVA ZABIJE SEHIC(golman)...i tad bi mogo bit ofsajd!!! :D
TM87

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 11 maj 2010, 21:34

1921, adnanhz, Biban25, Esii TM87, formance, forza, Grbavica moj zivot, HORDAS_1987, juveboy, manijak-kosevskob, Manijakk, muXmania, Raz_ba, RBA 1987, rukFa_tm87, steve-o, Strumph_tm87, tm-ovac iz mase

Mašallah, mašallah !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 maj 2010, 21:37

Strumph_tm87 je napisao/la:Citava drzava zna da su vam na derbiju vratili bodove iz Mostara, ha ja :lol:
ma daj ocekujem kakav konkretan primjer a ne djecije price ,cuj vratili nam u derbiju bodove iz mostara :shock:

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 11 maj 2010, 21:40

sta je ovo zadnje 3 stranice samo zeljini se skupili na ovoj nasoj temi
ah sto smo im dragiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
HZSA87

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 11 maj 2010, 21:42

Strumph_tm87 je napisao/la:Citava drzava zna da su vam na derbiju vratili bodove iz Mostara, ha ja :lol:

Kad smo vec kod bodova, zamisljam situaciju 2 kola prije kraja prvenstva kad im vrate bodove it Tuzle, kad se nadje neki pojedinac na forumu i kaze "idemo na titulu" ha ha ha, to mi je najorginalnije kod njih nakon svake pobjede idu na titulu.
× Plava krv ispod koze ×

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 11 maj 2010, 21:48

na zadnje 3 str cak 25 postova komsija na nasoj temi
hvala vam sto nas pratite
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mosarajvosa83, skoJaa, supervizor, Tracy3McGrady i 71 gost.