FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
'ta ce vukovi, ne zanima ih kup, nek izgube od Veleza i oni ce se borit za opstanak, a da opet osvoje kup, nit imaju neku ekipu nit bi opet imali toliko srece kao prosle godine.
Šta si ti vidovita DŽEMILA,,,,,,,Velež dobijamo,,,,imamo tim,,,,imamo odličnog trenera,,,,a vi ste još maleni klub koji se bolan pali na FK OLIMPIC-SARAJEVO koji je osvojio KUP BiH.SiouxLukavac je napisao/la:'ta ce vukovi, ne zanima ih kup, nek izgube od Veleza i oni ce se borit za opstanak, a da opet osvoje kup, nit imaju neku ekipu nit bi opet imali toliko srece kao prosle godine.
Vi ste samo organizacijski klub za pohvalu, zahvaljujuci jednom covjeku koji je napravio taj Olimpic prije dvadeset-ak godina,,,,a Radnicki skoro 95 godina egzistira , ima navijace jos od 89 godine i ti mislis stvarno da se neko i dalje lozi na vas? Nisi realan , svaka cast na uspjehu i svemu sto ste napravili ali je najvece razocaranje kako za mene tako i za ostale sto sma bas vas izvukli jer ste ,iako branioci kup-a BH, nama i dalje ne atraktivan tim za pogledati,pa niste vi Velez, Borac, SLoboda, Celik ili stariji Sarejevski klubovi pa da se neko u Lukavcu moze naloziti na vas. To je tako , pozdravpabizo je napisao/la:Šta si ti vidovita DŽEMILA,,,,,,,Velež dobijamo,,,,imamo tim,,,,imamo odličnog trenera,,,,a vi ste još maleni klub koji se bolan pali na FK OLIMPIC-SARAJEVO koji je osvojio KUP BiH.SiouxLukavac je napisao/la:'ta ce vukovi, ne zanima ih kup, nek izgube od Veleza i oni ce se borit za opstanak, a da opet osvoje kup, nit imaju neku ekipu nit bi opet imali toliko srece kao prosle godine.
hahaha,dugo me niko nije nasmijao kao ovaj pabizo,cuj neko da se lozi na olimpik,vjestacki klub prije koju godinu i njihove vukove koji dolaze na derbi utakmice xD,majko moja,pa Radnicki je institucija (ne po kvalitetu ekipe,igraca),nego po tradiciji,po navijacima daleko iznad pola premier lige,(nismo mi krivi sto nemamo nekog sa parama,pa da ulazimo i osvajamo sta hocemo i kako hocemo i kad hocemo
)mrsko mi trosit vise rijeci,pokazalo se ko je ko ..kakav crni olimpik,vi ste jedino u rangu sa doboj-kakanj,mladost obarska, i tako te vjestacke ekipe,sramota premier lige.. sramota uopste fudbala..

Onaj lopov Gracic se nakro para,pa moze placati igrace,,,da nije njega Olimpic(Marsej) bi bio u Drugoj ligi Centar,a mozda i sa Vrbanjusom.
-
- Kontakt:
Prati vas isti broj gledalaca kao klubove u 2 kantonalnoj.. Jako ste popularni nema sta...pabizo je napisao/la:Šta si ti vidovita DŽEMILA,,,,,,,Velež dobijamo,,,,imamo tim,,,,imamo odličnog trenera,,,,a vi ste još maleni klub koji se bolan pali na FK OLIMPIC-SARAJEVO koji je osvojio KUP BiH.SiouxLukavac je napisao/la:'ta ce vukovi, ne zanima ih kup, nek izgube od Veleza i oni ce se borit za opstanak, a da opet osvoje kup, nit imaju neku ekipu nit bi opet imali toliko srece kao prosle godine.
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Nema Kuduza u Visokom, znači biće spreman za Olimpic što je super, pa sad ja mislim da imamo puno igrača kojima prijeti suspenzija, a idemo na gostovanje tako da bi protiv Olimpica mogli lako ostati mislim bez Jogeta, Jahe, čak Džene i Suljića al neće valjda.
Zaboravio sam nešto napisati poslije utakmice sa Zvijezdom, pa evo sad ću. Suljić kad god da gol, čim zakorači van terena da ga proslavi (nije da ide s navijačima ili da nekog tamo grli) dobije žuti karton, dok ostali igrači mogu skidati i dresove i slaviti s navijačima (Pliska kad je nama dao gol) neće dobiti karton, ne znam stvarno čovjek je najbolji strijelac i sad mora da strahuje od jednog žutog kartona za suspenziju zbog sudijskih gluposti.
Inače svaka čast našem bivšem igraču koji prati Radnički svaku domaću utakmicu iako njegova Lokomotiva Miričina igra skoro uvijek u isto vrijeme al eto, u pitanju je Marsel Mace. Isto me zanima otkud on da je pustio korijenje u Lukavcu i kako je uopšte dospio tu, jel ima nekoga ? On je iz Čapljine, a sad mu je Radnički svetinja. Svaka mu čast, al' stvarno me zanima otkud tu.
Zaboravio sam nešto napisati poslije utakmice sa Zvijezdom, pa evo sad ću. Suljić kad god da gol, čim zakorači van terena da ga proslavi (nije da ide s navijačima ili da nekog tamo grli) dobije žuti karton, dok ostali igrači mogu skidati i dresove i slaviti s navijačima (Pliska kad je nama dao gol) neće dobiti karton, ne znam stvarno čovjek je najbolji strijelac i sad mora da strahuje od jednog žutog kartona za suspenziju zbog sudijskih gluposti.
Inače svaka čast našem bivšem igraču koji prati Radnički svaku domaću utakmicu iako njegova Lokomotiva Miričina igra skoro uvijek u isto vrijeme al eto, u pitanju je Marsel Mace. Isto me zanima otkud on da je pustio korijenje u Lukavcu i kako je uopšte dospio tu, jel ima nekoga ? On je iz Čapljine, a sad mu je Radnički svetinja. Svaka mu čast, al' stvarno me zanima otkud tu.

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Nema ni Suljica u Visokom. Loža.
Nema ni Meše zbog povrede, branice Nikolic.
Suljic je dobio zuti karton jer je spala zastavica s one "motke" nakon sto ju je udario.
Mace voli Lukavac jer je ovdje najbolje ikada docekan i raja ga gotivi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Nema ni Meše zbog povrede, branice Nikolic.
Suljic je dobio zuti karton jer je spala zastavica s one "motke" nakon sto ju je udario.
Mace voli Lukavac jer je ovdje najbolje ikada docekan i raja ga gotivi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
haman da nema ni mene u visokom
Sto se tice Maceta pa on ima djevojcicu iz Lukavca , neznam da je punoljetna ali su zajedno vec dugo, zato je on u Lukavcu stalno, zaljubio se covjekIraola je napisao/la:Nema Kuduza u Visokom, znači biće spreman za Olimpic što je super, pa sad ja mislim da imamo puno igrača kojima prijeti suspenzija, a idemo na gostovanje tako da bi protiv Olimpica mogli lako ostati mislim bez Jogeta, Jahe, čak Džene i Suljića al neće valjda.
A sto se tice proslava gola , ti zuti kartoni su najgluplji moguci sto jedan igrac moze dobiti , ima milion nacina za proslavu gola samo se treba iskontrolisati i ne raditi kojekakve gluposti koji bi mogle biti kaznjivi,,,a poznato je da nas sudije jedva cekaju s kartonima,,,koliko kartona dobijemo po sezoni covjek bi rekao da nasi u stucnama cakije sakrivaju i da smo drvosjece teske, mada ja stvarno ne vidim da smo bas toliko grubi ali samo kad se sjetim nekih gostovanja i sta su nasi igraci sve prezivjeli pa i u tim tekmama smo imali vise zutih od domacina,,,
Samo loptu nek' mu bace zabit će ga Marsel Mace 

Nemaš pojma o Olimpicu. Taj čovjek kojeg spominješ nije osnovao ovaj klub. On je došao mnogo, mnogo kasnije. Osnovali ljudi u ratnom opkoljenom Sarajevu. A na nas se neko "loži" a na vas vjerovatno niko.sodaacm je napisao/la:Vi ste samo organizacijski klub za pohvalu, zahvaljujuci jednom covjeku koji je napravio taj Olimpic prije dvadeset-ak godina,,,,a Radnicki skoro 95 godina egzistira , ima navijace jos od 89 godine i ti mislis stvarno da se neko i dalje lozi na vas? Nisi realan , svaka cast na uspjehu i svemu sto ste napravili ali je najvece razocaranje kako za mene tako i za ostale sto sma bas vas izvukli jer ste ,iako branioci kup-a BH, nama i dalje ne atraktivan tim za pogledati,pa niste vi Velez, Borac, SLoboda, Celik ili stariji Sarejevski klubovi pa da se neko u Lukavcu moze naloziti na vas. To je tako , pozdravpabizo je napisao/la:Šta si ti vidovita DŽEMILA,,,,,,,Velež dobijamo,,,,imamo tim,,,,imamo odličnog trenera,,,,a vi ste još maleni klub koji se bolan pali na FK OLIMPIC-SARAJEVO koji je osvojio KUP BiH.SiouxLukavac je napisao/la:'ta ce vukovi, ne zanima ih kup, nek izgube od Veleza i oni ce se borit za opstanak, a da opet osvoje kup, nit imaju neku ekipu nit bi opet imali toliko srece kao prosle godine.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kako si ti "pokvaren" čovjek. Ti znaš ko je lopov. Fuj!josik je napisao/la:Onaj lopov Gracic se nakro para,pa moze placati igrace,,,da nije njega Olimpic(Marsej) bi bio u Drugoj ligi Centar,a mozda i sa Vrbanjusom.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Institucija!?Brigada89 je napisao/la:hahaha,dugo me niko nije nasmijao kao ovaj pabizo,cuj neko da se lozi na olimpik,vjestacki klub prije koju godinu i njihove vukove koji dolaze na derbi utakmice xD,majko moja,pa Radnicki je institucija (ne po kvalitetu ekipe,igraca),nego po tradiciji,po navijacima daleko iznad pola premier lige,(nismo mi krivi sto nemamo nekog sa parama,pa da ulazimo i osvajamo sta hocemo i kako hocemo i kad hocemo)mrsko mi trosit vise rijeci,pokazalo se ko je ko ..kakav crni olimpik,vi ste jedino u rangu sa doboj-kakanj,mladost obarska, i tako te vjestacke ekipe,sramota premier lige.. sramota uopste fudbala..

Pa o tome ti i govorim, o cemu ja pricam? Naravno da nemam pojma o Olimpiku jer me ne interesujete jer ste mi ne zanimljivi.Klub vam je zdrav i na nogama svojim i to je za respekt ali klub bez navijaca je "mrtav" klub za mene o tome ti i pricam,,,a to da se ne loze na nas , nisam bas siguran ali et makar ima 200 navijaca kada dodje neki Podgrmec ili Capljina (bez uvrede za nabrojane klubove) ali vama brat bratu niko ili pak rodbina i prijatelji , zar ne?Mancini je napisao/la:Nemaš pojma o Olimpicu. Taj čovjek kojeg spominješ nije osnovao ovaj klub. On je došao mnogo, mnogo kasnije. Osnovali ljudi u ratnom opkoljenom Sarajevu. A na nas se neko "loži" a na vas vjerovatno niko.sodaacm je napisao/la:Vi ste samo organizacijski klub za pohvalu, zahvaljujuci jednom covjeku koji je napravio taj Olimpic prije dvadeset-ak godina,,,,a Radnicki skoro 95 godina egzistira , ima navijace jos od 89 godine i ti mislis stvarno da se neko i dalje lozi na vas? Nisi realan , svaka cast na uspjehu i svemu sto ste napravili ali je najvece razocaranje kako za mene tako i za ostale sto sma bas vas izvukli jer ste ,iako branioci kup-a BH, nama i dalje ne atraktivan tim za pogledati,pa niste vi Velez, Borac, SLoboda, Celik ili stariji Sarejevski klubovi pa da se neko u Lukavcu moze naloziti na vas. To je tako , pozdravpabizo je napisao/la: Šta si ti vidovita DŽEMILA,,,,,,,Velež dobijamo,,,,imamo tim,,,,imamo odličnog trenera,,,,a vi ste još maleni klub koji se bolan pali na FK OLIMPIC-SARAJEVO koji je osvojio KUP BiH.
Lupetaš, pa da ti objasnim ko je i kada osnovao klub. A tek kada bi znao koliko ste vi nama interesantni!?
Kome vama? Ko ste vi? FamElija & Friends ili sekretar ili pak oruzar? KO???Mancini je napisao/la:Lupetaš, pa da ti objasnim ko je i kada osnovao klub. A tek kada bi znao koliko ste vi nama interesantni!?
Neko ima navijače neko pare, da smo se ujedinili bili bi Olimpički i imali bi sve, al' šta je tu je 

Iraola je napisao/la:Neko ima navijače neko pare, da smo se ujedinili bili bi Olimpički i imali bi sve, al' šta je tu je

Bezveze rasprava planula, ne treba nikome to. Zamolio bih fino moje sunavijace da se vratimo svojoj temi posto i nije bilo neke provokacije na pocetku. Mada je zanimljivo malo koskati se prijateljski prije utakmice, ali smo malo predaleko otisli.
Pozdrav navijacima Radnickog, nadam se da ce biti dobra utakmica, ali i da cemo mi proci.
Pozdrav navijacima Radnickog, nadam se da ce biti dobra utakmica, ali i da cemo mi proci.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.