FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 16 sep 2015, 22:40

Odlična predstava svih jedino Thiago razočarao
Coman odlično pojačanje kao i Gece koji se vraća u staru formu sigurno

Dakle najveći protivnik za prvo mjesto Mamics Boys MKO :urnebes: Sad derbi sa Mamics Boysima u Minhenu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 sep 2015, 22:41

Al' kako Gotze fino povuče loptu pa tek onda ošuta po golu, vidi se da je klasa džaba sve. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 sep 2015, 22:43

Bravo Kingsley. :opaopa:

Na kraju rutinska i ubjedljiva pobjeda bez previse muke, ekipa je sacuvala snagu potrebnu za nadolazece utakmice.

Moram priznati da se igra dobrano ubrzala sa ulaskom Gotzea i Comana koji su nevjerovatno odradili tih 10-ak minuta i eto preko njih su postignuta jos dva gola.

Drago mi je da je Pep poceo davati sansu mladjim igracima, pogotovo Kimmichu koji ima puno veci potencijal od Rodea. Vidi se ta inteligencija kada je lopta u njegovim nogama.

Vidal, kakav igrac covjece. :tokralju:
Pokrivao je i Alonsa i Thiaga, skoro pa je trcao za obojicu. Veliki majstor nema sta.

Muller, znao sam da ce zabiti nesto ludo, on je rodjen za ovakve utakmice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 16 sep 2015, 22:43

ova ekipa polako postaje nezamisliva bez Mullera, taj mora igrat svih 90min uvijek, nikad ne znaš kad će bit neki odbitak ili evo penal, Muller može rješavati velike utakmice na samo njegov način poput Inzaghija, mada ovo je bilo rutinski drugo poluvrijeme.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 16 sep 2015, 22:44

Muller zlatna kopačka ove godine u svim takmičenjima bez problema...Thiagu ne bi bilo zgoreg da malo ponovi gradivo na klupi jedno vrijeme

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 sep 2015, 22:47

:kralj:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 sep 2015, 22:48

Muller je trenutno najbolji igrac svijeta
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 sep 2015, 22:59

Sta cemo sa Lahmom i desnim bekom? Izgleda da on ne moze ici i naprijed i nazad 90 min..a nama to treba. A u lp igrati bez beka (sa nekim krilom)? :think: Ne ide bas...u ligi i moze, ali lp cisto sumnjam.
Dalje, Thiago na ovoj poziciji desno u sredini, u formaciji 433 je limitiran da pokaze sta zna. Previse mora misliti i na odbranu i onda se gubi i naprijed i nazad :D
Thomica pokazuje da postaje novi simbol Bayerna, igra dobro gdje god ga stavis, trci i zeljan je golova.
Lewa - mislim da je Gomezu trebalo manje prilika da zabije od Lewe..a znamo da je i TORero znao masiti svasta.. :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 sep 2015, 23:05

Moram braniti Lewu. Dosad nijedan naš napadač nije imao nezahvalniju poziciju. Mislite u ovom sistemu i filozofiji da je lahko dat gol? Lewa uradi sve što treba ali šteta ne uđu lopte...Muller nabaci sa 30 metara i pogodi? Jel to znači da je bolji napadač od Lewe - ne. Lewa se 60/90minuta bori sa dva tri igrača u pet metara - daj da vidim igrača koji će biti efikasniji i uraditi bolji posao.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 sep 2015, 23:13

Lewa je jedini napadac koji u Bayernu ucestvuje u gradjenju napada od kako ih ja pratim.

I Elber i Makaay i Gomez i Toni i Mandzo i Jancker, Zickler, svi su oni nabijali statistiku na racun veznjaka i bekova.
Lewa skoro pa sam sebi mora kreirati sansu da bi pogodio.

Njegov ucinak je zadovoljavajuci ne znam sta kmecite dzaba.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 16 sep 2015, 23:15

muhamedhulk je napisao/la:Lewa - mislim da je Gomezu trebalo manje prilika da zabije od Lewe..a znamo da je i TORero znao masiti svasta.. :D
nemoj molim te, kad se zna da je Gomez iz jedne prilike davao 2 gola, a njegove brojke od 40+golova po sezoni Lewa može samo sanjati.

Ovo ne umanjuje vrijednost Lewe kao igrača, to je nevjerovatan igrač, ali golgeterski Gomo je klasetina za Lewu, i za mnoga druga Evropska i svjetska imena renomirana.

Utakmica dosadna, uspavanka, igramo ružno do jada, ali uvijek postoji svijetla tačka u liku Milera.
Penali su fascinantni, mene zanima kako kad golman odabere krivu stranu loptu plasira skoro po sredini, a kada golman pročita stranu Miler to smjesti u same rašlje ili uz stativu jako i precizno? :?: :? :?

Coman još jednom potvrđuje moje navode, ljudi moji kakav Kurt, Green, Gaudino i ostala imena, ovakav potencijal nama treba! :!:
A gece se ni u finalu svjetskog nije ovoliko radovao, lijepo ga vidjeti. :D

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 sep 2015, 23:18

U ovom sistemu Gomez bi prošle sezone uz odsustvo krila i Robbena kao glavnog igrača i uz to velikog potrošača lopti imao 5 golova u sezoni, hladno.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 sep 2015, 23:20

Grčka policija udara one koji im daju za hljeba nadam se da je Merkelova ovo gledala i da Grcima više ne da ni za kifle.
Ako je jedan navijač bacio stolicu ili šta već njega se sankcioniše imaju kamere a ne da udaraju po čitavoj grupi. Bayo svakako treba stati u odbranu svojih navijača i osuditi ovo. Švabe su ponekad i previše popustljive za svoje dobro ali hoće to kada nose ljagu svjetskih ratova i sada ne smiju ništa.

Što se tiče utakmice rezultat je previsok i ustvari je to patnja bila na terenu. Muller ponovo rješava sve kad nema ko drugi. Gotze u odličnoj formi i posebno raduje način na koji je proslavio gol Bavarac naš :mrgreen:. Comanu isto sve pohvale asistencija i penal na njemu bravo momak.
Rezime igra se itekako mora popraviti jer ovako se samo odlaže neizbježno.

Lewa je odličan, igračina samo treba popraviti realizaciju a Muller i on nisu isti tipovi igrača. Lewa klasična devetka a Muller to nije a ipak Mullerov doprinos Bayi je veći nego li bilo kojeg drugog igrača. Lewa može učiti od Mullera a ne obrnuto.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 16 sep 2015, 23:32

Lewa povrijeđen, Xabi povrijeđen... Ovo je vrlo skupa pobjeda.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 sep 2015, 23:35

rikimo je napisao/la:Lewa povrijeđen, Xabi povrijeđen... Ovo je vrlo skupa pobjeda.
Ne vjerujem da je više od mjesec pauze, a do Borusije i Arsenala nemamo nekih ispita osim Vukova s kojima i prosipanje bodova nije neka tragedija. Moći će to ostali momci nadomjestiti.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 sep 2015, 23:37

rikimo je napisao/la:Lewa povrijeđen, Xabi povrijeđen... Ovo je vrlo skupa pobjeda.
Jel sta ozbiljno?

I Vidal je sepao kad je izlazio :?:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 sep 2015, 23:40

slika

:salut:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 16 sep 2015, 23:43

Bravo momcii, 3 boda za fin start Lige Prvaka, prekrasni golovi pogotovo Mullerov !!!!

Respect za nase momke koji su na utakmici, gamad grcka ne zna na koga ruku dize, al saznat ce :salut:
FC Bayern !!!!!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 sep 2015, 23:49

muamerc je napisao/la:U ovom sistemu Gomez bi prošle sezone uz odsustvo krila i Robbena kao glavnog igrača i uz to velikog potrošača lopti imao 5 golova u sezoni, hladno.
Ne moze on ni igrati u ovome sistemu Pepa jer je Gomez sidras, i njemu se pravi prostor u koji on ulazi i zabija :kafa: Nije on za ovu taktiku trcanja i beskonacnog dodavanja. Zato je i otisao...
A moja opaska se odnosila na situacije kada Lewa ima priliku da zabije, jednostavno se muci..nije kao nekad kod zutih. A Thomica npr. te sanse koje ima iskoristi..i tu je ta razlika. Kad se vrati Robben ocekujem da Lewa opet ide na klupu, a Müller u spic (kao protiv Hoffen mislim).

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 sep 2015, 23:52

Velika riba pojela malu ribu!

Rutinski, na kraju su tinejdzeri pokazali koliko je vazna smjena generacija, polahko i bezbolno uvodjenje klinaca je put ka jacem Bayernu.

Coman, pisanje po sirotinji hehe
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.