mozda bi ja tebi povjerovo da nisam gledo...a ovo za Evropu...pa mozete vi proc svake godine kad cete opet ispast na pocetku(iznimka prosla godina)....Amar je reko da je cilj da se Željo ne obruka u Evropi(samo sto nije reko kao neki...a ne bi puno slagao)...zato kad Torpedo bude imao svoj stadion i kad ga huligani ne budu razvaljivali ko da im je babovina...ja i ti imamo sta pricat...do tad...dođite na NAS stadion i pogledajte dio evropske atmosfere i evropskog fudbala!sarajlija89 je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la:VODITELJ:Šta mislite o zabrani ulaska navijačima na derby?
AMAR OSIM:Pa ja mislim da to više odgovara Sarajevu,jer su oni navikli igrat pred malim brojem navijača!![]()
![]()
![]()
SPORT MAGAZIN TVSA Ponedjeljak 10.05.
jes da nisam gledo mozda bi i povjerovo....![]()
amar je reko,parafraziram.."sarajevo je u maloj prednosti zato sto su odigrali vise utakmica u takvim okolnostima" misleci na pprazan stadion...mozda sam ga cak i citiro hahah
...na sta sam se ja nasmijo...reko vidi mu lapsusa....mi odigrali samo protiv svinjskog tekmu pred praznim tribinama...
...al eto
a to o praznim tribinama da smo navikli...pa djeco mi evropu svake godine igramo sta vam je![]()
![]()
i da...sarajevo ce pobjediti
a ovo seljo i sugavica....pa jbg i vi nas njanje i sl imenima nazivate..mi smo bar originalni za razliku od vas![]()
...normala to
![]()