Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Postaješ naporan za čitanje.
Funkcionalnost 1, 2, 3 ili 500 organizama ne mora da bude univerzalno merilo za sve ostale koji žive. Niko ne garantuje da Djoković mora da bude 6 godina u primeu. Možda prsne za 2 meseca, a možda ostane u istom još 3 godine. Mi to ne znamo, već nagadjamo. Već sam se nekoliko puta zeznuo oko procena o limitima Djokovićeve karijere, tako da to više neću raditi. Ali ti ispadaš smešan i tvrdiš nešto što ne znaš kao kakav absolut per se.
I Djoković na #1 ne mora a priori da bude u svom primeu. Može samo konkurencija da bude bednija nego sada i eto ti post prime Djokovića kao najboljeg na svetu. Zato mu i jeste ova sezona rezultatski ubedljiva kao 2011. so far, iako igre nisu na tom nivou - jer je konkurencija lošija.
Funkcionalnost 1, 2, 3 ili 500 organizama ne mora da bude univerzalno merilo za sve ostale koji žive. Niko ne garantuje da Djoković mora da bude 6 godina u primeu. Možda prsne za 2 meseca, a možda ostane u istom još 3 godine. Mi to ne znamo, već nagadjamo. Već sam se nekoliko puta zeznuo oko procena o limitima Djokovićeve karijere, tako da to više neću raditi. Ali ti ispadaš smešan i tvrdiš nešto što ne znaš kao kakav absolut per se.
I Djoković na #1 ne mora a priori da bude u svom primeu. Može samo konkurencija da bude bednija nego sada i eto ti post prime Djokovića kao najboljeg na svetu. Zato mu i jeste ova sezona rezultatski ubedljiva kao 2011. so far, iako igre nisu na tom nivou - jer je konkurencija lošija.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Protiv prirode se ne može, Nole će i u 30-im biti konkurent za naslove ali će ih dosta teže osvajat. Novak ne može stići Federera, ima premalo vremena. Nema oružja da bi šamarao ATP tour i u 32. ili 33. godini.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ja samo izražavam vlastito mišljenje, nigdje nisam rekao da je ono jedino tačno, ali je daleko realnije od onoga da će Đoković dostići Federera. Argumenti su na mojoj strani, a tvoja priča se temelji na tome da je Đoković možda drugačiji od ostalih (sada si malo ublažio verziju da Novak može biti GOAT, a i ne mora
).
BTW, kad sam napisao opasku, nisam mislio isključivo na tebe, prvi si se uključio i započeli smo raspravu, tako da ovo nije ništa lično, nego mi je jednostavno zasmetalo da sad odjednom pola foruma smatra da je samo pitanje vremena kada će RF pasti, iako priča prošle godine u ovo vrijeme nije bila ni blizu takva.

BTW, kad sam napisao opasku, nisam mislio isključivo na tebe, prvi si se uključio i započeli smo raspravu, tako da ovo nije ništa lično, nego mi je jednostavno zasmetalo da sad odjednom pola foruma smatra da je samo pitanje vremena kada će RF pasti, iako priča prošle godine u ovo vrijeme nije bila ni blizu takva.

Priča od pre godinu dana nije bila takva jer je Djoković uzimao 1 GS na 12 meseci, a sad ih je uzeo 4 komada za 15 meseci, pri cemu su mu sva trojica glavnih konkurenata u tom periodu uzela 8 setova u 7 H2H mečeva na GS turnirima, osvojivši 0 GSa kombinovano.
Dakle, Novak je taj koji nije groknuo i pri tome je kapitalizovao pad konkurencije. A to nije izgledalo tako pre 15 meseci.
I dalje stoji da će biti vraški teško smanjiti taj gap u GS turnirima u odnosu na RFa, ali još je gluplje tvrditi da je to nemoguće samo zato što niko posle 28. rodjendana nije osvojio više od 5 GSa, a NDj ih vec ima 2.
Niko nikada nije proklizavao po betonu, niti je iko imao jednako jake BH i FH strane, niti je iko sabio 16145 bodova na ATP listi...pa na bazi čega se može reći za takvog igrača koji sve to može, da neće moći da uradi ovo ili ono
BTW, lično mislim da Novak neće stići do brojke od 17 GS, da će verovatno stati negde oko 15 (možda i na 16), ali opet sve je moguće - jer je konkurencija trenutno dosta slabija nego u periodu 2011-13 i ne vidi se momenat kada će opet biti na tom nivou.
Dakle, Novak je taj koji nije groknuo i pri tome je kapitalizovao pad konkurencije. A to nije izgledalo tako pre 15 meseci.
I dalje stoji da će biti vraški teško smanjiti taj gap u GS turnirima u odnosu na RFa, ali još je gluplje tvrditi da je to nemoguće samo zato što niko posle 28. rodjendana nije osvojio više od 5 GSa, a NDj ih vec ima 2.

Niko nikada nije proklizavao po betonu, niti je iko imao jednako jake BH i FH strane, niti je iko sabio 16145 bodova na ATP listi...pa na bazi čega se može reći za takvog igrača koji sve to može, da neće moći da uradi ovo ili ono

BTW, lično mislim da Novak neće stići do brojke od 17 GS, da će verovatno stati negde oko 15 (možda i na 16), ali opet sve je moguće - jer je konkurencija trenutno dosta slabija nego u periodu 2011-13 i ne vidi se momenat kada će opet biti na tom nivou.
Realno je da stigne Federera isto koliko je realno i da nije. Vrijeme će pokazati, ali da posjeduje neophodan kvalitet za takvo nešto, svakako da posjeduje. Lik je mašina.
ANALIZA FINALA: Novak Đoković - Roger Federer 6-4, 5-7, 6-4, 6-4
http://****/analiza-finala-novak-d ... 7-6-4-6-4/
ANALIZA FINALA: Novak Đoković - Roger Federer 6-4, 5-7, 6-4, 6-4
http://****/analiza-finala-novak-d ... 7-6-4-6-4/
Kod: Označi sve
Razmjene:
Federer Đoković
88 1-4 82
42 5-8 35
12 9-12 17
2 13-16 6
1 17+ 6
Kod: Označi sve
Statistika:
Federer Đoković
11 Asevi 3
32 Servis vineri 27
18 FH vineri 15
11 BH vineri 11
31 FH iznuđene 28
24 BH iznuđene 25
28 FH neiznuđene 10
19 BH neiznuđene 21
14 Volej vineri 2
9 Volej iznuđene 1
1 Volej neiznuđene /
4/23 Brejk lopte 6/13
Zadnja izmjena: formance, dana/u 16 sep 2015, 21:14, ukupno mijenjano 2 puta.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ovo je već prihvatljivije, mogli bismo se složiti u nekim stvarima, ali suština ostaje ista.MaGiCa je napisao/la:Priča od pre godinu dana nije bila takva jer je Djoković uzimao 1 GS na 12 meseci, a sad ih je uzeo 4 komada za 14 meseci, pri cemu su mu sva trojica glavnih konkurenata u tom periodu uzela 8 setova u 7 H2H mečeva na GS turnirima, osvojivši 0 GSa kombinovano.
Dakle, Novak je taj koji nije groknuo i pri tome je kapitalizovao pad konkurencije. A to nije izgledalo tako pre 14 meseci.
I dalje stoji da će biti vraški teško smanjiti taj gap u GS turnirima u odnosu na RFa, ali još je gluplje tvrditi da je to nemoguće samo zato što niko posle 28. rodjendana nije osvojio više od 5 GSa, a NDj ih vec ima 2.![]()
Niko nikada nije proklizavao po betonu, niti je iko imao jednako jake BH i FH strane, niti je iko sabio 16145 bodova na ATP listi...pa na bazi čega se može reći za takvog igrača koji sve to može, da neće moći da uradi ovo ili ono![]()

Niko nije rekao da nije moguće, ali je činjenica da su šanse mizerne. Niko tebi (ili nekom drugom Novakovom fanu) ne može zabraniti da se nadaš, kao ni meni da se nadam Federerovom punoljetstvu (iako je to mnogo realnije, što opet ne znači da će se obistiniti), ali ipak treba realno sagledati situaciju i procijeniti da li je realno da to dogodi.
- BeyKopites
- Kontakt:
RF bi sa post-RG igrom već došao do punoljetstva na GS, samo da nije igrao protiv Đokovića koji je trenutno po svim parametrima jednostavno kvalitetniji igrač. To dokazuje i igra Federera na Wimbledonu i USO ove godine, gdje se Federer lahko nosio sa ostatkom Toura sve do duela sa Novakom. Šteta što u finale ne zalutaše Čilić ili Gasquet. 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ah one brejk lopte i promasaji na 4-3 u drugom setuBeyKopites je napisao/la:RF bi sa post-RG igrom već došao do punoljetstva na GS, samo da nije igrao protiv Đokovića koji je trenutno po svim parametrima jednostavno kvalitetniji igrač. To dokazuje i igra Federera na Wimbledonu i USO ove godine, gdje se Federer lahko nosio sa ostatkom Toura sve do duela sa Novakom. Šteta što u finale ne zalutaše Čilić ili Gasquet.

Jbte, ili ti je neko stvarno hakovao account ili si mlad počeo da lapišClaus je napisao/la:Ovo je već prihvatljivije, mogli bismo se složiti u nekim stvarima, ali suština ostaje ista.![]()
Niko nije rekao da nije moguće, ali je činjenica da su šanse mizerne. Niko tebi (ili nekom drugom Novakovom fanu) ne može zabraniti da se nadaš, kao ni meni da se nadam Federerovom punoljetstvu (iako je to mnogo realnije, što opet ne znači da će se obistiniti), ali ipak treba realno sagledati situaciju i procijeniti da li je realno da to dogodi.

Boli me ona stvar da li će Novak da prestigne RFa ili ne, samo ti ukazujem da ne možeš sa sigurnošću da kažeš da neće ili da hoće u tome uspeti. A ti i dalje nastavljaš sa mačevanjem.

Ako si tako siguran, idi u neku britansku kladionicu i uplati sve što imaš na opciju da neće i za 5-6 godina ćeš dobiti barem 10% više od onoga što si imao pre opklade. Easy money samo tako...
Eurosport treba bojkotovati zbog one komentatorske propagande. Da je to javni servis Srbije pa bi bilo razumljivo ali ovako su postali negledljivi, arogantni. Ni SK nije ništa bolji.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
tamo neko davno, taman da se ne sjećam pitarske titule iz '67 jer sam bio jako mali ali da se sjećam svega najbitnijeg iz '72Belmin6 je napisao/la:Pa koje si ti godište yebote ? @jestamaji

to je bio tenis koji je bila milina gledat. ove mašine danas možda i igraju perfektno ali to je sve bez duha i bez vica, to je jako često dosadno gledat, ali valjda tako mora ...."moderni tenis"formance je napisao/la:[youtube][/youtube]jestamaji je napisao/la:apropo godina, uvijek se sjetim connorsove predaje changu u RG i malo poslije toga suludih mečeva na US openu u 5 setova (mislim da je to bila 90-ta ili 91-a) ... a imao je skoro četrdeset kuka

Lik je došao u polufinale US Opena 21 godinu nakon što je prvi put debitovao na tom turniru (1970).
Mislim da nije bilo igrača koji je imao bolju hemiju sa Američkom publikom od njega, čak mu ni John McEnroe ne može parirati u tome.
Gledaj samo kako je publika proslavila poen, ko da je Super Bowl, a ne 1/4 finale US Opena.

Mislim da nije bilo igrača koji je imao bolju hemiju sa Američkom publikom od njega, čak mu ni John McEnroe ne može parirati u tome.
Gledaj samo kako je publika proslavila poen, ko da je Super Bowl, a ne 1/4 finale US Opena.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Au jbt, pa ovo je bolje od Rafinog cirkusa 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
http://www.telegraf.rs/sport/1754350-am ... erer-video
odlican clanak da ovim Novakovim ljubimcima konacno bude jasno ko je najveci u tenisu i da Novak ne moze u istu recenicu sa Rogerom

odlican clanak da ovim Novakovim ljubimcima konacno bude jasno ko je najveci u tenisu i da Novak ne moze u istu recenicu sa Rogerom

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
kraj ovog clanka glasi,Novak ce biti omiljen kada se Roger penzionise,eto to je sustina,ostaje mu da ceka i to je to 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
jestamaji je napisao/la:to je bio tenis koji je bila milina gledat. ove mašine danas možda i igraju perfektno ali to je sve bez duha i bez vica, to je jako često dosadno gledat, ali valjda tako mora ...."moderni tenis"formance je napisao/la:[youtube][/youtube]jestamaji je napisao/la:apropo godina, uvijek se sjetim connorsove predaje changu u RG i malo poslije toga suludih mečeva na US openu u 5 setova (mislim da je to bila 90-ta ili 91-a) ... a imao je skoro četrdeset kuka

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Terminator2
- Kontakt:
- 10DelPiero
- Kontakt:
Kakav je ovaj Kokkinakis talenat, po cemu se izdvaja od ovog prosjeka ? Istina priznajem nisam nikad gledao momka, zato i pitam, ali non stop sam citao kako se svrstava u rang Kyrgiosa, Borne itd. te sam mu upratio rezultate protiv ovih jacih igraca ali jednostavno svaki put je rijesen tako lagano da se zapitam.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.