FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@ plava pruga
sve stoji sto si ti rekao slazem se da ako se trebala napraviti frka nije trebalo na stadionu,trebalo je otici u direkciju kluba i ocitati bukvar
samo trazim razumjevanje,znam da necte razumiliti ali barem pokusajte,zamisli izgubite brata na sa tribine i niko ne odgovara
dolazi tekma sa listicom svi obecavaju pobjedu na,rizikujes svoj zivot dobijas batine odvajas od usta da bi otisao na gostovanje,na gostovanje na kojem gledas hoceli te neko ubiti,hoceli doletjeti kamen,murija sa pendrekom ili pak presretanje na putu itd.
jednostavno nismo navikli da gledamo da nam klub propada,jednostavno morali smo nesto uraditi
i budi siguran da ce biti sa publikom samo bez prisustva Hordi,zaista je tesko gledati da se za titulu bore klubovi koji su do prije par godina bili drugoligasi
budite pozdravljeni i nek bolji pobjedi
sve stoji sto si ti rekao slazem se da ako se trebala napraviti frka nije trebalo na stadionu,trebalo je otici u direkciju kluba i ocitati bukvar
samo trazim razumjevanje,znam da necte razumiliti ali barem pokusajte,zamisli izgubite brata na sa tribine i niko ne odgovara
dolazi tekma sa listicom svi obecavaju pobjedu na,rizikujes svoj zivot dobijas batine odvajas od usta da bi otisao na gostovanje,na gostovanje na kojem gledas hoceli te neko ubiti,hoceli doletjeti kamen,murija sa pendrekom ili pak presretanje na putu itd.
jednostavno nismo navikli da gledamo da nam klub propada,jednostavno morali smo nesto uraditi
i budi siguran da ce biti sa publikom samo bez prisustva Hordi,zaista je tesko gledati da se za titulu bore klubovi koji su do prije par godina bili drugoligasi
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
Ja sam danas cuo mada nije nikome vise za povjerovati da ce njanje odustati od bodova iz Tuzle a za
kompenzaciju ce dobiti da se derbi igrati pred publikom
Zinula guzica ebo 3 boda daj para
kompenzaciju ce dobiti da se derbi igrati pred publikom

Nije ti ovo srednji vjek pa da se trguje kamen za drvo.volim te ZELJO je napisao/la:Ja sam danas cuo mada nije nikome vise za povjerovati da ce njanje odustati od bodova iz Tuzle a za
kompenzaciju ce dobiti da se derbi igrati pred publikom![]()
![]()
![]()
× Plava krv ispod koze ×
-
- Kontakt:
E ebiga tako sam cuo.
A kakva je situacija gore je nego srednji vijek.
Samo Tebi pjevamo.................
Ma nista od toga, bice derbi pred praznim tribinama, a oni mozda dobiju te bodove spasa za Evropu.volim te ZELJO je napisao/la:E ebiga tako sam cuo.
× Plava krv ispod koze ×
-
- Kontakt:
Nema mi logike da se igra sa publikom ali bez hz?Hairlija je napisao/la:@ plava pruga
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
-
- Kontakt:
Obicni uhljupi sa koseva ce dati sve da nas pobjede u derbiju i da oni sto su ih mazili sa Trebevica budu sampioniMaliMemo je napisao/la:Ma nista od toga, bice derbi pred praznim tribinama, a oni mozda dobiju te bodove spasa za Evropu.volim te ZELJO je napisao/la:E ebiga tako sam cuo.

U sumarku skrivenom..........
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
@volim te ZELJO, ne moraju nas milovati pitari, dobićemo ih kako god ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
-
- Kontakt:
Ako hocemo bodove sa koševa moje mišljenje je da ih trebamo pošteno zaraditi a sarajevo treba odigrati obije utakmice najbolje što može, pa nek bolji osvoji titulu. Necemo mi traziti nikakve bodove niodkog. Željo je sposoban da ih zaradi pošteno i zaradiće ih!volim te ZELJO je napisao/la:Obicni uhljupi sa koseva ce dati sve da nas pobjede u derbiju i da oni sto su ih mazili sa Trebevica budu sampioniMaliMemo je napisao/la:Ma nista od toga, bice derbi pred praznim tribinama, a oni mozda dobiju te bodove spasa za Evropu.volim te ZELJO je napisao/la:E ebiga tako sam cuo.
Samo Tebi pjevamo.................a ti bodovi i ako ih dobiju onda je sve jasno koji je ovo vijek
![]()
U sumarku skrivenom..........
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- Lesinar1987
- Kontakt:
Vidis koji si ti kompleksas i nemoj da mjesas rat i sport rat je davno zavrsen samo zatucani ljudi kao ti ga jos uvjek spominju i zbog takvih kao ti nikada necemo ni imati zajednicku nam drzavu

Ja se iskreno nadam da se tablete Ž-Komplex mogu uzeti bez recepta

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
teme je FK Željezničar.
o politici možete negdje drugo.
o politici možete negdje drugo.
tipicno, jos im samo fali koji fes i to bi bilo toSeyo_TM je napisao/la:
Ja se iskreno nadam da se tablete Ž-Komplex mogu uzeti bez recepta

-
- Kontakt:
Izvinjavam se admin ali me ponijelo poslije svih ovih desavanja i zvizdanja
U pravu si sto se toga tice i o tome ne traba trositi rijeci.
Hocemo pobjedu pobjedu na derbiju
Idemo po titulu na hadison

U pravu si sto se toga tice i o tome ne traba trositi rijeci.
Hocemo pobjedu pobjedu na derbiju

Idemo po titulu na hadison

-
- Kontakt:
Admine, sto post ovog sto je poceo raspravu nisi izbrisao?
jbg ako ste spali na to da vam mi titulu damo onda je i niste zasluziliplava_pruga je napisao/la: Ako hocemo bodove sa koševa moje mišljenje je da ih trebamo pošteno zaraditi a sarajevo treba odigrati obije utakmice najbolje što može, pa nek bolji osvoji titulu. Necemo mi traziti nikakve bodove niodkog. Željo je sposoban da ih zaradi pošteno i zaradiće ih!

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
inace, sarajevo za zasluzilo titulu barem po broju posjeta u toku sezoneadnanhz je napisao/la:jbg ako ste spali na to da vam mi titulu damo onda je i niste zasluziliplava_pruga je napisao/la: Ako hocemo bodove sa koševa moje mišljenje je da ih trebamo pošteno zaraditi a sarajevo treba odigrati obije utakmice najbolje što može, pa nek bolji osvoji titulu. Necemo mi traziti nikakve bodove niodkog. Željo je sposoban da ih zaradi pošteno i zaradiće ih!

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
sta pisac hoce da kazekinone je napisao/la:inace, sarajevo za zasluzilo titulu barem po broju posjeta u toku sezoneadnanhz je napisao/la:jbg ako ste spali na to da vam mi titulu damo onda je i niste zasluziliplava_pruga je napisao/la: Ako hocemo bodove sa koševa moje mišljenje je da ih trebamo pošteno zaraditi a sarajevo treba odigrati obije utakmice najbolje što može, pa nek bolji osvoji titulu. Necemo mi traziti nikakve bodove niodkog. Željo je sposoban da ih zaradi pošteno i zaradiće ih!![]()

-
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti. Vi odigrajte protiv Borca kako cete odigrat protiv nas i mi nista vise ne trazimo.adnanhz je napisao/la:jbg ako ste spali na to da vam mi titulu damo onda je i niste zasluziliplava_pruga je napisao/la: Ako hocemo bodove sa koševa moje mišljenje je da ih trebamo pošteno zaraditi a sarajevo treba odigrati obije utakmice najbolje što može, pa nek bolji osvoji titulu. Necemo mi traziti nikakve bodove niodkog. Željo je sposoban da ih zaradi pošteno i zaradiće ih!
pa upravo to i govorim jer prije svega igramo za sebe (euro liga) a druge ko je beStrumph_tm87 je napisao/la:Slazem se u potpunosti. Vi odigrajte protiv Borca kako cete odigrat protiv nas i mi nista vise ne trazimo.adnanhz je napisao/la:jbg ako ste spali na to da vam mi titulu damo onda je i niste zasluziliplava_pruga je napisao/la: Ako hocemo bodove sa koševa moje mišljenje je da ih trebamo pošteno zaraditi a sarajevo treba odigrati obije utakmice najbolje što može, pa nek bolji osvoji titulu. Necemo mi traziti nikakve bodove niodkog. Željo je sposoban da ih zaradi pošteno i zaradiće ih!