Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Pa ne bi bilo nikakvo cudo da ostave konzole.Cisto sumnjam da zaradjuju onoliko koliko bi htjeli od PES-a,a to im je jedini serijal kojeg izdaju bas svake godine.Mozda ovaj novi Metal Gear Solid popravi situaciju.
Moje mišljenje je da Hideo Kojima jednostavno napušta brod koji tone. Ali ko zna. Ostaje da se vidi šta će biti.darker10 je napisao/la:Pa ne bi bilo nikakvo cudo da ostave konzole.Cisto sumnjam da zaradjuju onoliko koliko bi htjeli od PES-a,a to im je jedini serijal kojeg izdaju bas svake godine.Mozda ovaj novi Metal Gear Solid popravi situaciju.
4.10.2009.
-
- Kontakt:
Neka dobra igrica za ps4 na temu 2. Svj.rat?
Wolfenstein novi mozda ? ... ne pada mi na pamet nista novije da ima za ps4 na tu temu.plavapruga je napisao/la:Neka dobra igrica za ps4 na temu 2. Svj.rat?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Joj hocu da igram cod4 a izbacuje me iz multiplayera cim udjem sp sve uredno a mp preko gamerangera nece, ista stvar sa cod2
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Ne mora novije bit,samo da je na ovu temu.Hvala za pomoc,pozdravElegant je napisao/la:Wolfenstein novi mozda ? ... ne pada mi na pamet nista novije da ima za ps4 na tu temu.plavapruga je napisao/la:Neka dobra igrica za ps4 na temu 2. Svj.rat?
-
- Kontakt:
Sniper Elite 3plavapruga je napisao/la:Neka dobra igrica za ps4 na temu 2. Svj.rat?
Sto kaže? Davno sam igrao ali možda još uvijek mogu pomoćixaves je napisao/la:Joj hocu da igram cod4 a izbacuje me iz multiplayera cim udjem sp sve uredno a mp preko gamerangera nece, ista stvar sa cod2

ima li ko PS VITU ? kakva su iskustva ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- akisarajevo92
- Kontakt:
nemoj ba, imaju Champions Leaguemiki_92 je napisao/la: smijesna kompanija koja je davno izgubila kompas i koju EA samara kako stigne

Don't believe the hype.
Re: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ma sano ono cod4 has stopped working i izbaci me hvala u svakom slucajujopaa7 je napisao/la:Sto kaže? Davno sam igrao ali možda još uvijek mogu pomoćixaves je napisao/la:Joj hocu da igram cod4 a izbacuje me iz multiplayera cim udjem sp sve uredno a mp preko gamerangera nece, ista stvar sa cod2
Re: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Punkbuster? Probaj update mozdaxaves je napisao/la: Ma sano ono cod4 has stopped working i izbaci me hvala u svakom slucaju
Negdje se i ovo spominje

- Go to Start > Control Panel
- Double click on the Sound Tool
- Click on the Recording tab
- Right click and select "View Disabled Devices"
- Enable the Stereo Mix
Probaj ovo u control panelu
Nema stereo mixa na win7 cijenim sto pokusavas pomoc brate al izgleda moram se drzat fm-a
Jesi probao update pb? Googlam pa stalno izbacuju to nesto za sound, mic... Ne znamxaves je napisao/la:Nema stereo mixa na win7 cijenim sto pokusavas pomoc brate al izgleda moram se drzat fm-a

Jel izasao pes 16???
Ako jest moze neko torrent link na pp???
Ako jest moze neko torrent link na pp???
I meni isto samo mikrofon slusalice ovo ono a ne znam moze li mi pb pomoc jer hocu da igram preko gamerangera
To je nešto kao xfire?xaves je napisao/la:I meni isto samo mikrofon slusalice ovo ono a ne znam moze li mi pb pomoc jer hocu da igram preko gamerangera

Dok sam ja igrao je bio xfire ali sad su ga ukinuli,pa za ovo ne znam. Probaj sa pb, ili probaj samo otvoriti mp i u konzolu kopirati ip servera. Zayebavalo je to puno igraca ali ne mogu se sjetiti sad do čega zna bit

Hvala ti na angazmanu jes na isti fazon kao xfire haj probacu battlefield 2 ako nista to bi trebalo moci
Jbgxaves je napisao/la:Hvala ti na angazmanu jes na isti fazon kao xfire haj probacu battlefield 2 ako nista to bi trebalo moci

Sretno s battlefieldom
Haha a znam i ja sam doktoriro ko mladji sp a pojma nisam imao za xfire i slicne pa sad me nostalgija puca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.