Kakva dominacija Adidasa
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- MysticAladin
- Kontakt:
Re: Champions League 2015/16
Razlog je taj sto su zbog trenera Nune s mjesta predsjednika (Amadeo Salvo) i mjesta sportskog direktora (Francisko Rufete) odstupili. Nisu se slagali oko pojacanja. Nuno je s njima pricao jedno, s Mendesom radio drugo. Uglavnom, nije tolika tragedija oko prodaje ulaznica. Ipak, vec do sada je oko 35.000 prodato. Moglo bi preci nocas tih 40.000Gefufna je napisao/la:To sam shvatio. Da parafriziram, dublji razlog je...?let3 je napisao/la:pa valjda nezadovoljstvo navijaca šefom strucnog štabaGefufna je napisao/la:Nisam upratio, razlog protesta je...?![]()
Mislim, nisu lose startali u ligi, igraju LP, sta je problem, neki mamicevski sindrom il' nesto slicno.
P.S Bojkot u Primeri ne postoji. Bojkotuju se samo utakmice LP
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Cist faul nad Chiellinija. I Pellegrini rekao tako. 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Tesko da bi se u iole uređenoj državi dopustilo to što se dopušta ovdje tako da "mamicevski sindrom" u startu otpada.Gefufna je napisao/la:To sam shvatio. Da parafriziram, dublji razlog je...?let3 je napisao/la:pa valjda nezadovoljstvo navijaca šefom strucnog štabaGefufna je napisao/la:Nisam upratio, razlog protesta je...?![]()
Mislim, nisu lose startali u ligi, igraju LP, sta je problem, neki mamicevski sindrom il' nesto slicno.
Izbori

- gerdmuller
- Kontakt:
hendikep 2,50MysticAladin je napisao/la:1.50 na Arsenal

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Nerminovic
- Kontakt:
Bayern, inace tim koji osvaja LP ovu sezonu danas uzima Olympiakosa s jedno 3 ili 4-0
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Znači može proći hendikep?SiamoNoi je napisao/la:Očekujemo golijadu na maksimirskom logoru i trpanje GNK prcije.Prvi od 6 ulazaka u pare ove jeseni.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ajmo Dzeksone natrpaj one gringose vcrs. 

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
10/12 nastupa prcije u LP je prolazio hendikep.Ovaj jedan poraz sto nije u hendikepu je bila ona LP nakon dosta godina i samo 1-0 pobjeda Madrida na otvaranju.S time da je ta ekipa bila bolja od ove danas.A onda znas kako je ova losa.I tu je 1-1 sa Kijevom u nebitnoj utakmici po snijegu golom iz penala pred kraj.Gol razlika u 12 utakmica je 4:36.Ja mislim da prolazi i dupli hendikep,ali to na vlastitu odgovornostmessilla je napisao/la:Znači može proći hendikep?SiamoNoi je napisao/la:Očekujemo golijadu na maksimirskom logoru i trpanje GNK prcije.Prvi od 6 ulazaka u pare ove jeseni.

Koliko vidim fale im samo Ramsey i Bellerin.Eventualno Montreal,Coquelin i Walcott jos odmore.Alexis,Ozil,Ox bi trebali biti tu i to će biti dovoljno da se 90 minuta smijemo reakcijama u GNKovoj obrani koja je izgledala smijesno u ovim pretkolima,a gdje nece veceras.
Izbori

Hvala momčino
. Dinamo je vazda bio jedan od sigurnijih parova. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Wilsher fali
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ma dobro,bez njega i jos par igrača već dosta igraju pa ne računam.
Izbori
Izbori

Ne zalijecite se ljudi, kakav dupli hendikep. Ne znate vi sta sve Walcott i Giroud mogu fuliti

Igrao sam dupli kad su sa RBSom igrali,a di neću kad Arsenal dolazi
Hendikep za veci ulog i jos nesto na dupli i to je to.
Izbori

Hendikep za veci ulog i jos nesto na dupli i to je to.
Izbori

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Champions League 2015/16
Gledam i ne vjerujem..jel premier zna nesto sto mi ne znamo?MysticAladin je napisao/la:1.50 na Arsenal

#ALLEGRIOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
32 - Since 2009/10 only Sergio Ramos and Cristiano Ronaldo (35) have made more headed shots than @EdDzeko (32) in #UCL. Tower.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Jel vam treba ovdje postaviti sliku sa teme EPl-a gdje se fino vidi da je Arsenal u 5 utakmica promašio 15 100%-tnih šansi ? 
evo ko ne vjeruje

evo ko ne vjeruje

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Fale Ramsey, Bellerin. Ali dolaze Ox i Debuchy. Jos jaci Arsenal 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.