FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ješić je trofejni trener,koji ima veliko fudbalsko znanje,autoritet kod igraca,a nama konacno treba trener koji se nece uciti na nama! Bio je dobar i igrac i sigurno je da bi on unaprijedio nasu igru,sad jedino moze biti problem da li igraci koji su trenutno tu, mogu odgovoriti na njegove zadatke!? Po meni imamo dosta trulih i slabih fudbalera u ekipi i bojim se da vecina igraca ne mogu odgovoriti na njegove zadatke,ustvari tek tada ce se vidjeti koji igrac je za jako Sarajevo,a koji igraci moraju napustiti klub vec u januaru uz adekvatna pojacanja po zelji Ješića!.. Uprava će napraviti odličan potez ako ga uspiju dovesti,i pred njim treba postaviti samo jedan cilj: a to je Evropa,jer titula mi nekako izgleda predaleko...
Al vidi jednu stvar, pricalo se i o Faruku i da on ima taj cetverogodisnji plan i program, pa ni on nije dobro rjesenje za. Vjerujem da si citao i o njemu sta su neki pricali.jurisicduska je napisao/la:Igrao je i Benko u ninbergu i standardu, brani ti golman čelzija, niko nikog ne priziva. Može li se želja napisati koliko god bila nerealna. Ješić nije rješenje, vodio je 16 klubova od 1999 godine. Nigdje nikad nije ostao dugo, pričamo argumentima, šta će ti trener do kraja godine i hajmo jovo nanovo, neće ostati duže od godine, nije taj tip, negdje je sam otišao doduše ali većinom je dobijao otkaz, drugo čovjek je koji nema plan razvoja što dokazuje ovo prethodno, treće sa talentima je na vi, četvrto zajebaje se po svijetu vodi ekipe iz mijanmara, znaš li gdje je Mijanmar?? Ima negativan bilans na Balkanu, loše je vodio Partizan, jako loše, upetljan je u nekoliko kladioničarskih skandala, puno košta i ima boljih trenera za te novce, dali smo i 5-6 realnih imena ako pratiš temu, s nekim se i pregovaralo, sve to daje za pravo da budemo skeptici. Ja sam nešto ubjeđen da su pustili priču da opipaju puls navijača, i sumnjam da će im doći dobre informacije o njemu od ljudi koji se razumiju u fudbal, on nije trener za duge staze, on je kad nemaš koga, najjači si i daj dok ne nađeš pravog trenera, nikako neko na kog se možeš osloniti.Zip je napisao/la:Jbmu, nama bas niko ne moze udovoljiti..
Kad je bio onaj intervju ovog jesica, kad je rekao da je Sarajevo bosanski dinamo, bilo je svrsavanje. Dovedi Ibraka Jesica, ajdeee.. Sa njim cemo ovu ligu popisati, itd itd
I ev Ibrakovic se potrudi i dovede Jesica, i naravno sad ni on ne valja.
Prvo se zapitajte koji kvalitetan trener ce doci u Bosnu da radi? Koliko mi ustvari imamo opcija?
Ovi neki pisu Ciro, al ajd mozes shvatiti sto ga neki prizivaju jer bi realno on i dosao da trenira sarajevo, al da se priziva Miroslav Djukić![]()
![]()
dajte ba ljudi, budite realni. Do jucer bio trener Valencie
![]()
Pa ce kroz par losih rezultata biti, Ibrakovicu mars iz svetinje, Djukica nam nisi doveo![]()
![]()
Usustini, mi tek kad napravimo dobar rezultat u Evropi, tj udjemo u grupe, mozemo ocekivati da cemo biti primamljiva opcija za kvalitetne trenere. Trenutno, nadji najbolje sto ima i da taj zeli doci u Bosnu da radi. Ako je to Jesic, onda dobrodosao.
Niko ne kritikuje ibrakovića, čak šta više, ješić bi bio napredak u odnosu na ovo do sad jer ima iskustva, trofejan je trener, vodio brojne klubove, svakako napredak, ali šta ćemo u maju?? Nemoj mi reći kako znaš da neće ostati, neće jednostavno 16 klubova u 16 godina, negdje je išao i nakon 3 kola.
Bolje sad o tom da se priča, jer je dobar šef pola ekipe.
Evo imamo dva izbora, potpuno razlicita. Jesic kao sto si napisao nema plan ni program rada, dok Faruk ima. Jesic se nece zadrzati godinu dana, dok Faruk "trazi" ugovor na cetiri godine. itd itd
Ovo su sve price koje smo culi od nekoga, preko novina, portala, itd
Mislim da se mi bojimo, da imamo veliki strah od trenera jer smo se mnogo puta opekli. Nikome ne vjerujemo.
Ako bi se mene pitalo, ja sam za Faruka. Al ne treba u startu kritikovati Jesica jer uostalom nismo ga ni vidjeli kako radi.
90% navijca pa i forumasa kritikuju Ibrakovica, ne samo za trenera nego inace.
Evo tariguz uvjerava da je Štimac novi trener, sigurni su.
Svi u napad jedan je Hase
Ako dozvolite da se iznese misljenje sa strane,vasa uprava je napravila veliku gresku otpustanjem kodre.
Gledajuci sa strane,jasno se vidi da je bio zrtva opstrukcije pojedinih igraca u klubu.
Imao je viziju,i najvaznije zelju da radi u ovoj Saban ligi na duze staze.
Po meni jedina greska ibrakovica.
Umjesto da stisne damu,i otpusti par igraca,uradio je skroz pogresnu stvar.jer podsjecam ti isti igraci uzese titulu,a realno Sto se tice znanja,kodro je za dzenu mourinjo.
Gledajuci sa strane,jasno se vidi da je bio zrtva opstrukcije pojedinih igraca u klubu.
Umjesto da stisne damu,i otpusti par igraca,uradio je skroz pogresnu stvar.jer podsjecam ti isti igraci uzese titulu,a realno Sto se tice znanja,kodro je za dzenu mourinjo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: RE: Re: Odg: FK Sarajevo
Ali pazi molim te...dosta su oprezniji u izjavama...naslov kaze "kandidati iz srbije, hrvatske i njemacke"...ali imena nigdje...novinari...[bljak]hilmo je napisao/la:[img]http://www.dodaj.rs/f/3T/x8/32MEyqoN/20150916090824.jpg[/img]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Bože sačuvaj. 

Re: Odg: FK Sarajevo
Dobro je što ovu sad utakmicu igramo u petak jer će ekipa imati malo više vremena za odmor za kup.
Pisalo se prije 20ak dana kako se ovaj Ješić nije nigdje zadržao duže od godinu dana , a pogledaš mu CV tamo ima masu nekih kupova i poneku titulu. Ajd barem i kod ako bude ostajo samo godinu dana nek ostavi duplu krunu i svako svojim putem .
- 1946
-
- Kontakt:
Jos jedan portal, prije Avaza objavio da je Jesic otpao, a Stimac dolazi

Kome vjerovati, ja koliko znam da su sve dogovorili sa Miodragom...?!

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jutros procitah negdje da Štimac danas dolazi na pregovore i da je najbliži klupi.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ako će pobijediti u petak nek ostane što se mene tiče.GROMARON je napisao/la:Ma Hurtić ostaje na klupi , portali i kvazi mediji se džaba lome
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- PitarBordo
- Kontakt:
A ko zna na šta će to sve izaći... Naravno da moju podršku ima k'o god da dođe, jer ne mogu nekog popljuvati kad ni šansu nije dobio, ali mene jeebe to što novi ŠS dolazi haman dva treninga prije gradskog...belosevic28 je napisao/la:Jos jedan portal, prije Avaza objavio da je Jesic otpao, a Stimac dolazi![]()
![]()
Samo Saraj'vo.
Po meni Štimac nije loše riješenje... Nije sad neki vrhunski stručnjak, ali je ime i mangup. To je ono što nama treba.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- Evolution87
- Kontakt:
FK „Sarajevo“- novčana kazna u iznosu od od 1.500,00 KM (kršenje čl. 17 Propozicija takmičenja BH T PL BiH-nema prijavljenog licenciranog glavnog i pomoćnog trenera u zapisniku sa utakmice).

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pa ko je sad po tebi, onako sa strane, napravio gresku? Uprava ili Ibrakovic?solinas je napisao/la:Ako dozvolite da se iznese misljenje sa strane,vasa uprava je napravila veliku gresku otpustanjem kodre.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Jučer veliki broj portala piše da je Ješić završena priča i da dolazi krajem mjeseca.
Danas pišu kako je dogovor sa Ješićem otpao i da je Igor Štimac novi trener Sarajeva,a navodno bi u Sarajevu trebao biti u petak!!!
Nikome puno ne vjerujem,ali nit bi volio prvog nit drugog.
Danas pišu kako je dogovor sa Ješićem otpao i da je Igor Štimac novi trener Sarajeva,a navodno bi u Sarajevu trebao biti u petak!!!
Ima nas još sa tim mišljenjemzagorski je napisao/la:Jučer veliki broj portala piše da je Ješić završena priča i da dolazi krajem mjeseca.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jesic ima ugovor do kraja godine (2.1.2016.), neki dan sam to pisao...ne znam sto bi ga za dzaba pustili od tamo, prije isteka ugovora??
Stimac je trener ala Jarni/Dzeno/Kodro - neiskusan. Ali iskreno, kad su mogli ovi iznad, sto ne bi mogao i Stimac?
Nek se dokazuje da moze...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Stimac je trener ala Jarni/Dzeno/Kodro - neiskusan. Ali iskreno, kad su mogli ovi iznad, sto ne bi mogao i Stimac?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: bacamblende11, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, Varijantas8 i 46 gostiju.