Riad Bajić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Biki
Kontakt:

Re: Riad Bajić

Post Postao/la Biki » 15 sep 2015, 14:45

dubrovnik je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Vedu bi izbacio, jer ne daje golove, dok bi ostavio Bajića koji ove sezone ima ukupno 0 ligaskih golova.
Jedino Hodžić može dobiti poziv, jer je mnogo bolji igrač od Bajića.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa nemoj gledat zadnje 3 utakmice a i ovdje je ipak upisao asistenciju. Koliko je Bajic dao golova od zadnjeg Vedadovog gola?
Je li asistencija to sto je preskocio loptu koja je otisla do strijelca gola? Onaj sto ubacuje loptu- nije on.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 sep 2015, 14:52

Biki je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Vedu bi izbacio, jer ne daje golove, dok bi ostavio Bajića koji ove sezone ima ukupno 0 ligaskih golova.
Jedino Hodžić može dobiti poziv, jer je mnogo bolji igrač od Bajića.

Pa nemoj gledat zadnje 3 utakmice a i ovdje je ipak upisao asistenciju. Koliko je Bajic dao golova od zadnjeg Vedadovog gola?
Je li asistencija to sto je preskocio loptu koja je otisla do strijelca gola? Onaj sto ubacuje loptu- nije on.
Ja sam mislio da je ubacio on jer sam gledao samo klip. Nije ni vazno ipak mu je neko upisao asistenciju. Ipak onaj vazniji dio moga posta ostaje cinjenica. Koliko je golova ovaj malac dao od zadnjeg Vedovog gola? Niko sretniji od mene da se Vedad vrati ali utakmica protiv Andore je indikator duboke krize u kojoj se on nalazi. Sreca pa je Dzekson tu pa ne zavisimo trenutno o Vedadu.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 15 sep 2015, 14:52

Bajić je igrao u jednoj od najlošijih evropskih liga.
Vedo u Herthi dobija prostor za igru i siguran sam da ce ove sezone zabiti oko 10 golova.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 sep 2015, 14:59

jasmin10 je napisao/la:Bajić je igrao u jednoj od najlošijih evropskih liga.
Vedo u Herthi dobija prostor za igru i siguran sam da ce ove sezone zabiti oko 10 golova.

Iz tvojih usta u bozije usi. Ako proradi samo lud covjek bi bio protiv poziva Vedadu Ibisevicu jednom od najboljih BiH igraca zadnjih 5-6 godina. Ovaj mali Bajic ima dobar sut, zna sacuvati loptu, spretan je u 16 metara i vrlo lako moze napraviti dobru karijeru. Cim zna opaliti dobre skarice tu ima materijala za dobrog centarfora. Ibisevic je institucija ali u dubokoj krizi.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 15 sep 2015, 15:22

Ibisevic je nasao klub, zdrav je , konkurise za utakmice, dobija minutazu, nije star...njega bi mijenjali Bajicem, koji nije postigao gola izvan BHPL!?
Ne radi se ovdje o jahanju na starim zaslugama, nego o cinjenici da niko od konkurencije ne moze opepeliti zdravom i motivisanom Ibisevicu.
To vise govori o nekvalitetu konkurencije, nego o nekom superkvalitetu Ibisevica.
Bajic je napadac, red je da postigne barem jedan-dva gola u Turskoj , pa da dobije poziv.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 15 sep 2015, 15:29

SjeverniVjetar je napisao/la:Ibisevic je nasao klub, zdrav je , konkurise za utakmice, dobija minutazu, nije star...njega bi mijenjali Bajicem, koji nije postigao gola izvan BHPL!?
Ne radi se ovdje o jahanju na starim zaslugama, nego o cinjenici da niko od konkurencije ne moze opepeliti zdravom i motivisanom Ibisevicu.
To vise govori o nekvalitetu konkurencije, nego o nekom superkvalitetu Ibisevica.
Bajic je napadac, red je da postigne barem jedan-dva gola u Turskoj , pa da dobije poziv.
Potpis :clap: :clap: :thumbup:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 sep 2015, 15:34

SjeverniVjetar je napisao/la:Ibisevic je nasao klub, zdrav je , konkurise za utakmice, dobija minutazu, nije star...njega bi mijenjali Bajicem, koji nije postigao gola izvan BHPL!?
Poznata mi je tvoja skepsa Vjetre po pitanju igraca iz BiH lige i nerijetko si u pravu. Slazem se da je Ibisevic veliki igrac cak i kada se spominju evropski okviri. Cinjenica je i da je u krizi. E sada ipak proglasavati titulu najboljeg strijelca BiH lige nevaznim podatkom je jako skakljiva izjava. Prije 2 godine je Leon Benko izbacio Vedov Stuttgart iz Evrope, rasturao Hrvatsku ligu a vidis da ga ove godine ne idu golovi u BiH. Nije lako nigdje biti najbolji strijelac. Slazem se da je Bajic jos mlad i da se treba dokazivati. Ali ne moze se sve ignorirati. Vedadu je trenutno Hodzic jaka konkurencija koliko got on vecu igracku karijeru do sada imao sto i nije cudno s obzirom na godine.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 15 sep 2015, 15:56

dubrovnik je napisao/la: Poznata mi je tvoja skepsa Vjetre po pitanju igraca iz BiH lige i nerijetko si u pravu. Slazem se da je Ibisevic veliki igrac cak i kada se spominju evropski okviri. Cinjenica je i da je u krizi. E sada ipak proglasavati titulu najboljeg strijelca BiH lige nevaznim podatkom je jako skakljiva izjava. Prije 2 godine je Leon Benko izbacio Vedov Stuttgart iz Evrope, rasturao Hrvatsku ligu a vidis da ga ove godine ne idu golovi u BiH. Nije lako nigdje biti najbolji strijelac. Slazem se da je Bajic jos mlad i da se treba dokazivati. Ali ne moze se sve ignorirati. Vedadu je trenutno Hodzic jaka konkurencija koliko got on vecu igracku karijeru do sada imao sto i nije cudno s obzirom na godine.
Druze, sve dok jedan strijelac iz BHPL, ne dokaze da tu efikasnost, barem djelimicno, moze ponoviti na iole visem nivou, ja cu biti skeptican.
Nemam ja nista protiv da se seniorima prikljuci Bajic, a narocito Hodzic (po meni dosta bolji od Bajica), ali olako se odricati Ibisevica i pozivati igrace na njegovo mjesto, ne ide
Trebaju se oni puno dokazati da uskoce na njegovo mjesto, eventualna serija od 6-7 utakmica u kojima ce biti strijelci, pa da se razmislja da budu prva, a Ibisevic druga zamjena.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 sep 2015, 17:30

Bajic se mora naucit da se puno brze oslobadja lopte i da igra mnogo intenzivnije i sa i bez lopte ako zeli bit bilo kakav napadac u ozbiljnoj ligi. Po ovoj njegovoj trenutnoj igri on moze jedino bit desetka. Ovakvi napadaci vise ne prolaze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 15 sep 2015, 17:36

Cartman je napisao/la:Bajic se mora naucit da se puno brze oslobadja lopte i da igra mnogo intenzivnije i sa i bez lopte ako zeli bit bilo kakav napadac u ozbiljnoj ligi. Po ovoj njegovoj trenutnoj igri on moze jedino bit desetka. Ovakvi napadaci vise ne prolaze.
To sam ja pisao i prije odlaska u Tursku.
U fizicki zahtjevnijim ligama, Bajicu vise odgovara pozicija poluspica/ofanzivnog veznog, gdje tehnika,kontrola lopte mogu doci do izrazaja. Sto se tice klasicnog centarfora ili krilnog napadaca, on nema fizicke predispozicije.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 sep 2015, 17:59

SjeverniVjetar je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Bajic se mora naucit da se puno brze oslobadja lopte i da igra mnogo intenzivnije i sa i bez lopte ako zeli bit bilo kakav napadac u ozbiljnoj ligi. Po ovoj njegovoj trenutnoj igri on moze jedino bit desetka. Ovakvi napadaci vise ne prolaze.
To sam ja pisao i prije odlaska u Tursku.
U fizicki zahtjevnijim ligama, Bajicu vise odgovara pozicija poluspica/ofanzivnog veznog, gdje tehnika,kontrola lopte mogu doci do izrazaja. Sto se tice klasicnog centarfora ili krilnog napadaca, on nema fizicke predispozicije.
To je to. Mada mi se u njega cini da je nesto i do mentaliteta. Nema taj intenzitet u igri koji na primjer Hodzic ima.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 15 sep 2015, 18:08

Cartman je napisao/la: To je to. Mada mi se u njega cini da je nesto i do mentaliteta. Nema taj intenzitet u igri koji na primjer Hodzic ima.
Hajde momciluko otvori temu Armin Hodzic, cini mi se da nema svoju temu, meni mrsko.
Armin je nas najveci potencijal u napadu od ovih mladjih, i moderniji napadac od Rijada.
This time next year we'll be millionaires.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 sep 2015, 18:11

Momciluk je napisao/la:
Cartman je napisao/la: To je to. Mada mi se u njega cini da je nesto i do mentaliteta. Nema taj intenzitet u igri koji na primjer Hodzic ima.
Hajde momciluko otvori temu Armin Hodzic, cini mi se da nema svoju temu, meni mrsko.
Armin je nas najveci potencijal u napadu od ovih mladjih, i moderniji napadac od Rijada.
Slazem se da je Armin veci potencijal.

A sto se tice teme, mislim da pustaju tek kada neko dobije poziv za A-repku. Racunaju li ovo za Belgiju kao poziv ne znam. Nisam u poziciji da se kacim sa moderacijom. :rol:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 15 sep 2015, 18:18

Cartman je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
Slazem se da je Armin veci potencijal.

A sto se tice teme, mislim da pustaju tek kada neko dobije poziv za A-repku. Racunaju li ovo za Belgiju kao poziv ne znam. Nisam u poziciji da se kacim sa moderacijom. :rol:
Ma bio je poziv, al nisam siguran da l je bio na klupi u Zenici, mislim da jest.. momak sutra moguce da starta protiv Arsenala u LP i sramota je da nema svoju temu a na Bajicevoj vec 15 stranica.. mozda ja otvorim ako mi ne bude mrsko.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 16 sep 2015, 00:23

Kad pogodi mrezu u Turskoj ligi onda cemo mozemo reci da je malac bolji od Ibisevica :rol:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 okt 2015, 19:03

U pocetnoj protiv Trabzona, tek pocela utakmica.. ko ima vremena nek pogleda pa nam napise kako je odigrao :bih:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 okt 2015, 21:11

Momciluk je napisao/la:U pocetnoj protiv Trabzona, tek pocela utakmica.. ko ima vremena nek pogleda pa nam napise kako je odigrao :bih:
Odigrao je 70 min. Nisam gledao, pobjedili su 2:1.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 02 okt 2015, 21:15

Danas je igrao na desnom krilu

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 okt 2015, 21:18

Ima li koji gol i asistenciju ove sezone?
Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 02 okt 2015, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 02 okt 2015, 21:22

HariTz je napisao/la:Ima li koji gol i asistenciju ove sezonu?
ima jednu asistenciju.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”