Vrlo kreativan dizajnGoalgetter je napisao/la:
Sta fali ovima

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vrlo kreativan dizajnGoalgetter je napisao/la:
Sta fali ovima
Sponzor:DragonGirl je napisao/la:Vrlo kreativan dizajnGoalgetter je napisao/la:
Sta fali ovima, od tog su čak i oni Legeini sa šišmiš rukavima bolji
...kad bi u ovom izašli, ne bi ni trebali reflektori na stadionu koliko blješte...
Koji moćan sponzorGoalgetter je napisao/la:Sponzor:DragonGirl je napisao/la:Vrlo kreativan dizajnGoalgetter je napisao/la:
Sta fali ovima, od tog su čak i oni Legeini sa šišmiš rukavima bolji
...kad bi u ovom izašli, ne bi ni trebali reflektori na stadionu koliko blješte...
Mozes li napraviti sliku da linije i adidas logo budu bijeli a ovo iza vrata i na rukavima zuto? da vidimo kako to izgledastampy je napisao/la:Na svim ovim novim, Adidas logo je iste boje kao crte sa strana.
I kod Njemačke, Rusije i ostalih...
Vidjet ćemo...
Jel ovo dres ili su samo zastavu uzeli i usili je na taj nacin da se moze obuc?Goalgetter je napisao/la:
Sta fali ovima
SlevinKelevra je napisao/la:Ja sam samo naveo Italiju kao zemlju koja ima drugacije boje dresova od boje zastave, sto je rijetkost. U tu grupu spadamo i mi. Nije mi jasno zasto ismijavas to sto sam rekao da je plavo-bijelo nasa tradicija. Od kad znam za sebe dresovi su nam u te dvije boje, i sad bi se odjednom trebali zutjeti na terenu. Ako bude kao ovaj gore sto je kolega postavio, onda OK, al ako nam naprave nesto kao Svedska ili Ukrajina, nabijem ih na quracFrancescoTotti je napisao/la: druze ti si nas uporedio sa italijom sto je smijesno... mi smo promjenili proizvodjaca tih dresova u svojoj dugoj dvadesetogodisnjoj historiji vise nego sto je italija mijenjala dizajn, tacnije koncept dizajna dresa,
ako vam je problem sto ce bit zute boje na dresu,, e to ti je za facepalma
Napravit ce dresove pred EP.ronaldo99 je napisao/la:Kad ce adidas da nam napravi nase dresove, bilo je govora septembar 2015 jos nista se ne spominje?
U pet dekaZgemboAdislic je napisao/la:Jel ovo dres ili su samo zastavu uzeli i usili je na taj nacin da se moze obuc?Goalgetter je napisao/la:
Sta fali ovima
Ovaj momcina tamo inspirisan zastavom kad je farbao kosu.Goalgetter je napisao/la:
Sta fali ovima
http://sport.primus.ba/foto-spremljeno- ... h-dresova/stampy je napisao/la:Vjerovatno nas čeka nešto ovog tipa...
ili ovo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.