Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
od pamuka je ...

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
.
.
Sramota ako uvode zutu boju. Izgledat cemo kao Ukrajina. Nasi dresovi su plavi i bijeli i takvi su uvijek bili, i takvi su ljepsi. Ako ce pravit dres zut i plav, moraju perfektno pogodit obe nijanse da ne bi grozno izgledalo. Znaci skroz tamno plava i zlatna zuta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Donnie Darko
- Kontakt:
A ovako izgledamo kao Izrael, Finska, Grčka, Slovačka i još tri miliona ostalih reprezentacija i klubova. Bijela+plava je valjda najgeneričnija kombinacija boja u sportovima.Cartman je napisao/la:Sramota ako uvode zutu boju. Izgledat cemo kao Ukrajina. Nasi dresovi su plavi i bijeli i takvi su uvijek bili, i takvi su ljepsi. Ako ce pravit dres zut i plav, moraju perfektno pogodit obe nijanse da ne bi grozno izgledalo. Znaci skroz tamno plava i zlatna zuta.
Ja iskreno nemam problema sa žutom bojom na dresovima, sve dok nije previše upadno, dok ne kolje za oči. Tri bijele linije adidasove (ovaj put izgleda sa strane

Ljiljani su zlatni, ne vidim iskreno zašto su ljudi toliko protiv zlatnih (u praksi žutih) detalja na dresovima.
Ma nije ni slicno zuto i zlatno, sto kaze cartman moraju bas nijanse potrefit a nema sanse da oni ganjaju zlatnu, ubacice zutu ko na varti. A niko nije protiv detalja zutih, na rukavima ili kragni.. samo se bojim da ne bude nesto pola-pola, objesio bi se.
This time next year we'll be millionaires.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma neće, ne vidim zašto neko misli da će biti toliko žute.Momciluk je napisao/la:Ma nije ni slicno zuto i zlatno, sto kaze cartman moraju bas nijanse potrefit a nema sanse da oni ganjaju zlatnu, ubacice zutu ko na varti. A niko nije protiv detalja zutih, na rukavima ili kragni.. samo se bojim da ne bude nesto pola-pola, objesio bi se.
Bit će je jednako kao crne na ovim aktuelnim, možda sekundu više. 100%.
Bice plav dres, zute pruge. Kao i svaki dres Adidasa. I nece izgledat kao dres Bosne i Hercegovine.
Primjer oni dresovi rukometne repke na SP-u, odavno nisam vidio nesto ruznije. Jer su stavili ispranu, ruznu, ukrajinsku i plavu i zutu, a ne prave boje sa zastave. Tako ce biti i sa ovima.

To su prave boje, a skoro uvijek se koristi svijetlije boje koje nisu ispravne.
Primjer oni dresovi rukometne repke na SP-u, odavno nisam vidio nesto ruznije. Jer su stavili ispranu, ruznu, ukrajinsku i plavu i zutu, a ne prave boje sa zastave. Tako ce biti i sa ovima.

To su prave boje, a skoro uvijek se koristi svijetlije boje koje nisu ispravne.
De stavi tu zastavu u spoiler svega ti..
Sto?Momciluk je napisao/la:De stavi tu zastavu u spoiler svega ti..

Izbi oci, i svaki put kad je vidim sjetim se kakva smo mi nakaradna drzava.Cartman je napisao/la:Sto?Momciluk je napisao/la:De stavi tu zastavu u spoiler svega ti..
Zastava je lijepa estetski. Vec smeta pojedinim grupama i likovima koji mrze BiH, tako da vec ima i svoju sentimentalnu vrijednost.Momciluk je napisao/la:Izbi oci, i svaki put kad je vidim sjetim se kakva smo mi nakaradna drzava.Cartman je napisao/la:Sto?Momciluk je napisao/la:De stavi tu zastavu u spoiler svega ti..

Ali dresovi trebaju bit plavi i bijeli.
(evo vidite i ovaj smiley je pogresna nijansa plave)
Haj da ne pocinjemo tu pricu, a imao bi ti svasta rec.. samo mi nikad necemo bit prava drzava dok nam je to zastava.Cartman je napisao/la:Zastava je lijepa estetski. Vec smeta pojedinim grupama i likovima koji mrze BiH, tako da vec ima i svoju sentimentalnu vrijednost.![]()
Ali dresovi trebaju bit plavi i bijeli.
(evo vidite i ovaj smiley je pogresna nijansa plave)
Odlicna neka mustra. Imam ja istu ovakvu krpu za brisanje sudja u plavo-bijeloj kombinaciji. Mozda jeste ugodno za nositi, ali dok ne uzmem u ruke, ne znam sta da mislim o ovom materijalu. Linije sa strane, a ne na ramenima
Meni ubjedljivo ovaj nas sadasnji plavi najljepsi. Jednostavan i meni lijep.
Welcome back Cartmanaga.

Meni ubjedljivo ovaj nas sadasnji plavi najljepsi. Jednostavan i meni lijep.
Welcome back Cartmanaga.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- DragonGirl
- Kontakt:
Tamo lijepo piše da su boje bold blue i bright yellow, dakle kombinacija nešto tamnije plave i svijetložute, nikakva zlatna niti jarka žuta a ni jarka plava.
.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: Dres reprezentacije BiH
pa ona priča, nebitno kakvi su dresovi, taman da igraju u dimijama, suknjicama i sl. bitno je to kako naši igraju ostalo je nevazno.phily je napisao/la:sta pocinjeQUARESMA 18<<< je napisao/la:evo ga pocinje...phily je napisao/la:Da je nasoj reprezentaciji jedini problem izgled dresa , ja bi bio najsretniji covjek na svijetu....![]()
![]()
![]()
![]()
znači sad ce nam domaci dres biti plavo-zut, a gostujuci bijelo-plavstampy je napisao/la:UEFA Euro 2016 Jerseys
Bosnia and Herzegovina
The new Bosnia and Herzegovina Euro 2016 Kits will feature bespoke designs, exclusively made for the Bosnia national soccer teams. The new Bosnia & Herzegovina Euro 2016 Home Kit combines the colors blue and yellow (Bold Blue / Bright Yellow), while the Bosnia and Herzegovina Euro 2016 Away Kit will be white and blue.
Link: http://www.footyheadlines.com/2015/09/e ... rview.html
- Goalgetter
- Kontakt:

Sta fali ovima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.