FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nista jos nije sigurno za prenos,znace se ubrzo sve..Ja mislim da uprava cigana pokusava da napravi pritisak na savez i na medije malo da bi se utakmica igrala pred publikom,da Bog da im to ne uspjelo...
Ne vjerujem da ce biti ikakvog stimanja, jer bodovi trebaju i jednim i drugim.Željovac je napisao/la:To je jedino logično, uz neko moguće štimanje utakmice, što je vrlo malo vjerovatno, ako ikako...plavimomak je napisao/la:Nece biti prenosa zato sto ce se utakmica igrati pred publikom zapamtite sta sam vam rekao
× Plava krv ispod koze ×
Seyo_TM je napisao/la:pa zato sto mi pricamo o treningu a ti govoris o terminu tekme...
Do mene izvinjavam se
Pa možda imaju neki varijantu da naštele sudiju. A moguće i da prave lagani pritisak na savez. U svim varijantama je ovo sramota za FK Sarajevo.MaliMemo je napisao/la:Ne vjerujem da ce biti ikakvog stimanja, jer bodovi trebaju i jednim i drugim.Željovac je napisao/la:To je jedino logično, uz neko moguće štimanje utakmice, što je vrlo malo vjerovatno, ako ikako...plavimomak je napisao/la:Nece biti prenosa zato sto ce se utakmica igrati pred publikom zapamtite sta sam vam rekao
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
odbojkaski klub konju zivinice ne postoji........chichak je napisao/la:Da Bogda nikad nista ne prenosili...nek prenose odbojku Kakanj-Konjuh Zivinice..

-
- Kontakt:
Svi na svijetu teze vecoj gledanosti i promociji samo njima odgovara vise da igraju bez svojih navijaca, smjesno...
Jos sad teže i da ih niko negleda ni na TV-u jadno do bola, to samo moze znaciti ili da prikriju sramotu i nove nerede njihovih u slucaju poraza ili ce im ovaj Pilav šiljiti pa opet žele da sakriju sramotu.
Jadno nema sta, ali sta drugo od firgosa i ocekivati....
Jos sad teže i da ih niko negleda ni na TV-u jadno do bola, to samo moze znaciti ili da prikriju sramotu i nove nerede njihovih u slucaju poraza ili ce im ovaj Pilav šiljiti pa opet žele da sakriju sramotu.
Jadno nema sta, ali sta drugo od firgosa i ocekivati....
Ovo nece biti prijenosa meca sarajevo-Zeljeznicar ???
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ako ne budemo nikako mogli gledati utamicu, onda je to BRUKA za državu... ne samo za grad Sarajevo.
F U J ! ! !
F U J ! ! !
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Vala moja bruka nije!
Njihov klub njihova sramota!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nazalost odgovara objema ekipama bodMaliMemo je napisao/la:Ne vjerujem da ce biti ikakvog stimanja, jer bodovi trebaju i jednim i drugim.Željovac je napisao/la:To je jedino logično, uz neko moguće štimanje utakmice, što je vrlo malo vjerovatno, ako ikako...plavimomak je napisao/la:Nece biti prenosa zato sto ce se utakmica igrati pred publikom zapamtite sta sam vam rekao

samo nemoj molimte kriviti masuSeyo_TM je napisao/la:Vala moja bruka nije!
zato je kriva uprava,dabogda se okretali u grobu
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

@ HairlijaHairlija je napisao/la:samo nemoj molimte kriviti masuSeyo_TM je napisao/la:Vala moja bruka nije!
Naravo da masa nije kriva, ovdje se radi o "pojedincima" o vasoj upravi.
× Plava krv ispod koze ×
Poenta je u tome, što njihov klub i njihova uprava BRUKAJU državu, vrijeđaju sve građane ove zemlje sa svojim bahatim ponašanjem.Seyo_TM je napisao/la:Vala moja bruka nije!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
A sto onda vi nama govorite bilo sta oko 4-5 susnih godina!? Mozemo reci da je uprava kriva, i da nemamo nista sa njom...
Zao mi je, al to je vas klub, vasa uprava...
Zao mi je, al to je vas klub, vasa uprava...
-
- Kontakt:
Hairlija je napisao/la:samo nemoj molimte kriviti masuSeyo_TM je napisao/la:Vala moja bruka nije!
Cuj kriva uprava, a navijaci demolirali stadion. Postoje i drugi nacini kako da natjerate upravu da ode, nije nasilje jedino rijesenje.... A mi idemo po nova 3 boda sa gostovanja

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Emir Pilav je ove sezone sudio 10 utakmica PL. Od toga su 3 utakmice dobili gosti (Modriča 2:4 Široki, Laktaši 0:1 Zrinjski, Modriča 1:2 Rudar), a 2 puta je bilo neriješeno (Modriča 1:1 Velež, Velež 0:0 Zrinjski). Dao je 41 žuti karton, dakle 4.1 po utakmici (od toga jednom drugi žuti). Dosudio je 2 penala, oba na utakmici Slavija 3:2 Široki (po jedan i za jedne i za druge).
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
Željo protiv Partizana, Hajduka i Vardara
Fudbalski klub Željezničar dobio je ponude beogradskog Partizana i skopskog Vardara za odigravanje prijateljskih utakmica u glavnim gradovima Srbije, odnosno Makedonije
Fudbalski klub Željezničar dobio je ponude beogradskog Partizana i skopskog Vardara za odigravanje prijateljskih utakmica u glavnim gradovima Srbije, odnosno Makedonije.
"U Beogradu ćemo sa Partizanom igrati prijateljsku utakmicu vjerovatno u junu ili julu. Sa Vardarom još nismo dogovorili termin. Također, dogovaramo i prijateljsku utakmicu sa Hajdukom na Grbavici. Međutim, problem je uskladiti termine susreta", rekao je Dželaludin Muharemović, direktor FK Željezničar za sutrašnji broj «Oslobođenja», naših najdugovječnijih dnevnih novina i zvanično najbolje novine planete 1992. godine
Fudbalski klub Željezničar dobio je ponude beogradskog Partizana i skopskog Vardara za odigravanje prijateljskih utakmica u glavnim gradovima Srbije, odnosno Makedonije
Fudbalski klub Željezničar dobio je ponude beogradskog Partizana i skopskog Vardara za odigravanje prijateljskih utakmica u glavnim gradovima Srbije, odnosno Makedonije.
"U Beogradu ćemo sa Partizanom igrati prijateljsku utakmicu vjerovatno u junu ili julu. Sa Vardarom još nismo dogovorili termin. Također, dogovaramo i prijateljsku utakmicu sa Hajdukom na Grbavici. Međutim, problem je uskladiti termine susreta", rekao je Dželaludin Muharemović, direktor FK Željezničar za sutrašnji broj «Oslobođenja», naših najdugovječnijih dnevnih novina i zvanično najbolje novine planete 1992. godine
- Blek_Stena
- Kontakt:
koji su to cigani. cekaju sutrasnju odluku FS BiH oko ukidanja suspenzije koseva. ako se ukine suspenzija i navijaci budu mogli prisustvovat utakmici od prenosa nece bit nista. a ako suspenzija ostane onda ce prodat TV prava, al po paprenoj cijeni. samo da sto vise zarade. pitari nije sala. al u svakom slucaju Zeljo ce ih "mlatnut"
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Hoće li protivnici Borca davati sve od sebe?:
Želji za titulu potrebno sedam bodova
Sarajevo ima odličnu ekipu i samo zbog spleta nesretnih okolnosti nisu u vrhu tabele. Po kvalitetu su među tri u državi, hvali menadžer Željezničara narednog protivnika • Protiv Olimpik prvo poluvrijeme solidno, drugo za zaborav
Željezničar je, čini nam se, vozeći samo u drugoj brzini pobijedio Olimpik i tako ostao na prvom mjestu premijerligaške tabele. Mali gradski rivali pokazali su da su i dalje mali i nedorastao suparnik plavom timu, koji je pitanje pobjednika riješio u svega četiri minute - od 21. do 24. minute kada su mrežu Fejzića pogodili Popović i Višća.
Razlika u kvaliteti
Sve poslije, osim povremenih bljeskova Šimića i Bekrića, te jednom Alimanovića, bilo je za zijevanje...
"Pribojavao sam se ove utakmice i u drugom poluvremenu nam je Olimpik zadao malo više problema, ali već smo vodili 2:0 i rezultat nije bio upitan", tvrdi Amar Osim, menadžer plavog tima, koji bi volio da je njegova ekipa i drugo poluvrijeme igrala kao prvo - sa više ambicija da ugrozi gol protivnika.
"Igrači su očito osjetili kako imaju sposobnost da laganijom igrom sačuvaju prednost od dva gola. Više bih volio da su nastavili igrati, ali oni su imali neke svoje ideje i na terenu bolje znaju kako stoje stvari nego oni koji gledaju sa strane. Šta reći? Pobjeda je zaslužena, uz evidentnu razliku u kvaliteti. Možda je Olimpik zaslužio da da jedan gol, ali sa druge strane, i mi smo mogli dati još neki pogodak", kaže Osim, koji je već u 36. minuti igre zamijenio Muamera Svraku zbog povrede.
"Svraka je povrijeđen još u prvoj minuti. Iskrenuo je članak, a Ješe ga je još dodatno nagazio po toj nozi. Vidjećemo kakva je situacija i da li će biti spreman za derbi", rekao je Osim i još jednom ponovio kako njegova ekipa, "čim uspori, djeluje dosta slabije".
Na upit da li će igra iz prvog poluvremena protiv Olimpika biti dovoljna za pobjedu ili bod u duelu sa gradskim rivalima, ili će morati prebaciti u treću, četvrtu ili čak petu brzinu, Osim kaže kako je vječiti derbi sasvim drugačija utakmica.
"Igrači su drugačije motivisani za taj meč. Niko ne kalkuliše", smatra Osim koji ima samo riječi hvale za Sarajevo.
"Sarajevo ima odličnu ekipu i samo zbog spleta nesretnih okolnosti nisu u vrhu tabele. Po kvalitetu su među tri u državi."
Sarajevo se diže (jel ovo novi naziv za spolni organ
)
Osim vjeruje da Željezničar osvaja titulu ukoliko do kraja osvoji sedam bodova, od mogućih devet. To znači da u susretu protiv Sarajeva ni u kom slučaju ne razmišlja o porazu, već o bodu ili čak sva tri. Po trenutnoj formi Željo je u blagoj prednosti, ali Sarajevo je u utakmicama protiv Zrinjskog i Slavije dokazalo da se diže u formi i to pred najvažniju utakmicu u sezoni - gradski derbi.
"Sa sedam bodova smo sto posto prvaci. Ako Borac negdje izgubi bodove, a nadam se da hoće, onda nam treba i manje. Nadam se samo da će protivnici Borca barem na domaćem terenu igrati sto odsto, kako igraju i protiv Želje", zaključio je Osim, u čiju se ekipu, za razliku od susreta protiv Olimpika, vraćaju Sead Bućan i Mirsad Bešlija.
Želji za titulu potrebno sedam bodova
Sarajevo ima odličnu ekipu i samo zbog spleta nesretnih okolnosti nisu u vrhu tabele. Po kvalitetu su među tri u državi, hvali menadžer Željezničara narednog protivnika • Protiv Olimpik prvo poluvrijeme solidno, drugo za zaborav
Željezničar je, čini nam se, vozeći samo u drugoj brzini pobijedio Olimpik i tako ostao na prvom mjestu premijerligaške tabele. Mali gradski rivali pokazali su da su i dalje mali i nedorastao suparnik plavom timu, koji je pitanje pobjednika riješio u svega četiri minute - od 21. do 24. minute kada su mrežu Fejzića pogodili Popović i Višća.
Razlika u kvaliteti
Sve poslije, osim povremenih bljeskova Šimića i Bekrića, te jednom Alimanovića, bilo je za zijevanje...
"Pribojavao sam se ove utakmice i u drugom poluvremenu nam je Olimpik zadao malo više problema, ali već smo vodili 2:0 i rezultat nije bio upitan", tvrdi Amar Osim, menadžer plavog tima, koji bi volio da je njegova ekipa i drugo poluvrijeme igrala kao prvo - sa više ambicija da ugrozi gol protivnika.
"Igrači su očito osjetili kako imaju sposobnost da laganijom igrom sačuvaju prednost od dva gola. Više bih volio da su nastavili igrati, ali oni su imali neke svoje ideje i na terenu bolje znaju kako stoje stvari nego oni koji gledaju sa strane. Šta reći? Pobjeda je zaslužena, uz evidentnu razliku u kvaliteti. Možda je Olimpik zaslužio da da jedan gol, ali sa druge strane, i mi smo mogli dati još neki pogodak", kaže Osim, koji je već u 36. minuti igre zamijenio Muamera Svraku zbog povrede.
"Svraka je povrijeđen još u prvoj minuti. Iskrenuo je članak, a Ješe ga je još dodatno nagazio po toj nozi. Vidjećemo kakva je situacija i da li će biti spreman za derbi", rekao je Osim i još jednom ponovio kako njegova ekipa, "čim uspori, djeluje dosta slabije".
Na upit da li će igra iz prvog poluvremena protiv Olimpika biti dovoljna za pobjedu ili bod u duelu sa gradskim rivalima, ili će morati prebaciti u treću, četvrtu ili čak petu brzinu, Osim kaže kako je vječiti derbi sasvim drugačija utakmica.
"Igrači su drugačije motivisani za taj meč. Niko ne kalkuliše", smatra Osim koji ima samo riječi hvale za Sarajevo.
"Sarajevo ima odličnu ekipu i samo zbog spleta nesretnih okolnosti nisu u vrhu tabele. Po kvalitetu su među tri u državi."
Sarajevo se diže (jel ovo novi naziv za spolni organ

Osim vjeruje da Željezničar osvaja titulu ukoliko do kraja osvoji sedam bodova, od mogućih devet. To znači da u susretu protiv Sarajeva ni u kom slučaju ne razmišlja o porazu, već o bodu ili čak sva tri. Po trenutnoj formi Željo je u blagoj prednosti, ali Sarajevo je u utakmicama protiv Zrinjskog i Slavije dokazalo da se diže u formi i to pred najvažniju utakmicu u sezoni - gradski derbi.
"Sa sedam bodova smo sto posto prvaci. Ako Borac negdje izgubi bodove, a nadam se da hoće, onda nam treba i manje. Nadam se samo da će protivnici Borca barem na domaćem terenu igrati sto odsto, kako igraju i protiv Želje", zaključio je Osim, u čiju se ekipu, za razliku od susreta protiv Olimpika, vraćaju Sead Bućan i Mirsad Bešlija.
*Hvala Stoleumene zeljo je napisao/la:Željo protiv Partizana, Hajduka i Vardara
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 11 maj 2010, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.