FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tezak protivnik..ali svejedno, jake moras pobijediti, sad ili u finalu 
Ako prodjemo, bice to super..ako ispadnemo, nece biti smak svijeta.
Kako god, trebace nam srece..i valjda i igraci zele da poprave utisak poslije lose partije i poraza 0:1 na AFH.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ako prodjemo, bice to super..ako ispadnemo, nece biti smak svijeta.
Kako god, trebace nam srece..i valjda i igraci zele da poprave utisak poslije lose partije i poraza 0:1 na AFH.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ocito ti imas cvaju od nekoga da blatis Ibraka, jer nisi niti mjesec dana na forumu a tvoji postovi su vecina samo o Ibrakovicu. Daj nam neki dokaz, da je Ibrakovic lopov pa da znamo i mi ostali. Dosta je vise hajke na nase ljudi brez dokazamagnesium je napisao/la: ocito da imas cvaju od njega mjesecno,ja ti preporucujem neki veliki poster sa njegovim likom pa ga u sobu nalijepi

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Evolution87
- Kontakt:
Zadovoljan, idemo dalje. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ne znam, ali meni je apsurdno pričati o tome da je titula izgubljena u osmom kolu. Pa ljudi dragi pred nama su još 22 kola i 66 bodova. Stvarno naš mentalitet ide iz krajnosti u krajnost. Ili slavimo titulu u drugom kolu, ili je izgubljena već u osmom. Nevjerovatno. Dvije vezane pobjede uz jedan kiks lidera dovodi nas na -4 boda zaostatka. Opušteno samo ..
Vidim ima dosta nezadovoljnih ali mislim da nije loše, čak šta više povoljno žrijebanje. Nama opet pripada uloga favorita i na stranu to što je neki ne žele prihvatiti, činjenice govore u prilog tome. Svi znamo da Kup i Liga nije isto takmičenje i da su različiti pristupi ekipa samim utakmicama ali ja čvrsto vjerujem u prolaz ma kako to nekome teško izgledalo. Mislim da ćemo upravo u toj utakmici, koja će biti prava rovovska borba, pokazati našu zrelost i želju za pobjedu. Jednostavno sam veliki optimista i vjerujem da naši momci sa kvalitetom i širinom koju posjeduju mogu preskočiti prvu prepreku i nekako jedna utakmica koja se igra me osnažuje u tom uvjerenju. Draže mi je odmah izbaciti favorita jer ćemo se sigurno već od danas početi spremati i pshički i fizički za tu utakmicu nego naletiti na tzv. "nagaznu minu" s nekom mišlju lahko ćemo. Mislim da je pozitivan šok sa prošle tekme otvorio "nove stare" vidike koji su možda u poslednje vrijeme bili malo zamagljeni i sad je vrijeme za našu pozitivnu bordo priču.Podrška igračima i Upravi. Dajte nam srce na teren i prolazimo !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
I umalo da zaboravim
Baš je glupo biti Ultras iz Mostaraa

Baš je glupo biti Ultras iz Mostaraa

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kada ce zrinjski primiti gol?
Vakat je...

Vakat je...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Mala im je kara al' dobra staraAlpasinac je napisao/la:I umalo da zaboravim
Baš je glupo biti Ultras iz Mostaraa![]()
![]()
![]()

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Evo skoro pa sat vremena cekam na isti odgovor...ElCartel11 je napisao/la:Ocito ti imas cvaju od nekoga da blatis Ibraka, jer nisi niti mjesec dana na forumu a tvoji postovi su vecina samo o Ibrakovicu. Daj nam neki dokaz, da je Ibrakovic lopov pa da znamo i mi ostali. Dosta je vise hajke na nase ljudi brez dokazamagnesium je napisao/la: ocito da imas cvaju od njega mjesecno,ja ti preporucujem neki veliki poster sa njegovim likom pa ga u sobu nalijepi
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Bezveze postavljati pitanje koje se postavljalo i jučer i prekučer i mnogo prije toga. Jednostavno dokaza nema niko, a da ih ima izašli bi već davno u javnost. Mahala i manađeri hoće da se uzimaju repa, hoće racku.ElCartel11 je napisao/la:Ocito ti imas cvaju od nekoga da blatis Ibraka, jer nisi niti mjesec dana na forumu a tvoji postovi su vecina samo o Ibrakovicu. Daj nam neki dokaz, da je Ibrakovic lopov pa da znamo i mi ostali. Dosta je vise hajke na nase ljudi brez dokazamagnesium je napisao/la: ocito da imas cvaju od njega mjesecno,ja ti preporucujem neki veliki poster sa njegovim likom pa ga u sobu nalijepi
SRETAN BROJ - 1725
Mislim da ovdje favorita nema. Ne ide u prilog njima sto igraju u Mostaru, ali s druge strane to ne skida pritisak ni sa nas. Jednostavno ko bude bio vise trkacki raspolozen, ko bude sveo kikseve na minimum i najvaznije, ko bude pametniji - taj prolazi. Uzdam se u evidentno kvalitetniji igracki kadar i sirinu koju posjedujemo. Uz Leona i Ikandea u 442 formaciji, a pogotovo ako nam bekovi budu raspolozeni kao protiv Borca, pobjeda bi trebala biti nasa.r3m1 je napisao/la:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prava utakmica u pravom trenutku.
Odgovorno tvrdim da ako prodjemo zrinjski, osvajamo duplu krunu!
Odgovorno tvrdim da ako prodjemo zrinjski, osvajamo duplu krunu!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Roger Federerr3m1 je napisao/la:

-
- Kontakt:
HAJDE SAMO ZABIJ GOOOL!!!!
Samo neka odigraju borbeno i požrtvovano i ne sumnjam u pobjedu.
Samo neka odigraju borbeno i požrtvovano i ne sumnjam u pobjedu.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
SVI U BN!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Realno, Zrinjski i Široki (na strani) su nam bile danas daleko najgore moguće opcije, po meni dosta gore od eventualnog sudara sa Željom, no to ne znači da trebamo skinuti gaće, nikad, nismo ih skidali niti kukali kao neki ni kad nam je igračima "samo sijalica gorila u frižideru" i uvijek smo jasno htjeli titulu, nismo ni kad smo imali kao što neko već reče više djece Sarajeva u rosteru nego što ih danas imaju anamo oni pa nećemo Boga mi ni sad, i naravno da Zrinjski nije favorit, JER MI SMO SARAJEVO!

Realno, Zrinjski i Široki (na strani) su nam bile danas daleko najgore moguće opcije, po meni dosta gore od eventualnog sudara sa Željom, no to ne znači da trebamo skinuti gaće, nikad, nismo ih skidali niti kukali kao neki ni kad nam je igračima "samo sijalica gorila u frižideru" i uvijek smo jasno htjeli titulu, nismo ni kad smo imali kao što neko već reče više djece Sarajeva u rosteru nego što ih danas imaju anamo oni pa nećemo Boga mi ni sad, i naravno da Zrinjski nije favorit, JER MI SMO SARAJEVO!
1946
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Djulboni, Hajdeee, Hardzavi, KarloIvandic, PapakIzSa, sekac, TheTruth34, Velaxsa i 92 gosta.