Kuduzovic je bio u zvijezdi.nista posebno nije pokazao,cak je biio rupa,istina tad smo igrali pl.barbrez je napisao/la:cestitke igracima radnickog na jucerasnjem izdanju narocito za drugo poluvrijeme. sad idemo rastereceno na 2 gostovanja.. izgleda da imamo i pravog centarfora gol igraca suljica. godinama kuburimo za pravim napadacem izuzev predprosle polusezone kad je tu bio mujic. jednu sezonu smo igrali sa pet stopera drugu sa pet poluspiceva. konacno se poslozila prava ekipa. kuduzovica i joguncica ne bi mijenjo za sva pojacanja koja su do sad doveli zvijezda i metalege. mislim da je juce i organizacija bila na nivou isto kao i sudjenje te ponasanje igraca na terenu i navijanje na tribinama. siouxi kao i obicno 12. igrac radnickog.
FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Najbolji u 1. Ligi na svojoj poziciji..
U Kupu nemam nekih posebnih želja osim toga da napokon jednu Kup utakmicu igramo kod kuće.. Isto ime protivnika je nebitno, samo da to ne bude moj Borac..
U Kupu nemam nekih posebnih želja osim toga da napokon jednu Kup utakmicu igramo kod kuće.. Isto ime protivnika je nebitno, samo da to ne bude moj Borac..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pozdrav raja, igrate protiv prošlogodišnjeg osvajača Olimpica.
Samo Saraj'vo.
Najgore moguce, ccccPitarBordo je napisao/la:Pozdrav raja, igrate protiv prošlogodišnjeg osvajača Olimpica.
Radnicki - Olimpic
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
2 ekipa jednakog kvaliteta.radnicki je jaci od slavije koja je dobila olimpika na kosevu 3 2.tako da nemam razloga da se plasim olimpik(c)-a.necu da cujem price tipa ne idemo na kup,ne zelimo dalje,igramo s drugo postavom itd itd.
agalo je napisao/la:2 ekipa jednakog kvaliteta.radnicki je jaci od slavije koja je dobila olimpika na kosevu 3 2.tako da nemam razloga da se plasim olimpik(c)-a.necu da cujem price tipa ne idemo na kup,ne zelimo dalje,igramo s drugo postavom itd itd.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
kao navijac slobode,dobro poznavajuci vas igracki kadar,i mentalitet zelim da vam cestitam,jer olimpic nije neki sad strasni bauk,
ekipa su sa kojom se moze igrati,pogotovo vi,na svom terenu.
udjite u utakmicu bez respekta,u kost,stavite im do znanja gdje su dosli.imate podjednake sanse,sve najbolje i da prodjete olimpic akobogda
uz veliku podrsku svojih navijaca.
udjite u utakmicu bez respekta,u kost,stavite im do znanja gdje su dosli.imate podjednake sanse,sve najbolje i da prodjete olimpic akobogda
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Jeli to isto kao što oni vaši igraju čvrsto u kost? Slažem se. Domaćin je blagi favorit.solinas je napisao/la:kao navijac slobode,dobro poznavajuci vas igracki kadar,i mentalitet zelim da vam cestitam,jer olimpic nije neki sad strasni bauk,
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
eh bas tako.i jos gore...joj jest vas varesanovic raspekmezio.najbolje da se protivnik skloni,i da vam bude lakse igrat.
vjecito osteceni..
hajde da netrolamo ljudima.
vjecito osteceni..
-
- Kontakt:
Odlicno, protivnik tamam, igramo na svom stadionu, bice i navijaca dosta, uz jednu bespostednu borbu, zalaganje svih igraca 100% rezultat nece izostati, velike sanse imamo da prodjemo dalje 

Pa ti trolaš čovječe na svim temama.solinas je napisao/la:eh bas tako.i jos gore...joj jest vas varesanovic raspekmezio.najbolje da se protivnik skloni,i da vam bude lakse igrat.
vjecito osteceni..
lijepo sam pozelio komsijama srecu u kup utakmici.to sto ti volis svakom loncu biti poklopac tvoj problem.
solinas je napisao/la:lijepo sam pozelio komsijama srecu u kup utakmici.to sto ti volis svakom loncu biti poklopac tvoj problem.

Ne treba se zavaravati previse , treba odigrati pa sta bude, ja licno ne ocekujem prolaz.Iskreno vise bih volio , ako smo vec njih dobili, da igramo u Sarajevu jer su oni, do sada vidjenom u PL u zadnjih par sezona, mnogo bolji u gostima. Ali nas travnjak , domace sudije
i navijaci su nasi aduti.
Volio bih da dodju navijaci olimpika jer u zivotu svom "vuk-a" nisam vidio

Volio bih da dodju navijaci olimpika jer u zivotu svom "vuk-a" nisam vidio

A sto imam ruku 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Hahahahsodaacm je napisao/la: Volio bih da dodju navijaci olimpika jer u zivotu svom "vuk-a" nisam vidio![]()

Elem, mislim da imate sasvim realne sanse uz jedan muski pristup. Sretno
tuzlanska Sloboda
Ma iskreno , vise bih volio 4 boda iz Visokog i Mostara nego prolaz dalje ali ako se pruzi sansa sto da ne , pa da nam vi dodjete malo u sledecoj rundi,,,pozelili smo vaszlajci je napisao/la:Hahahahsodaacm je napisao/la: Volio bih da dodju navijaci olimpika jer u zivotu svom "vuk-a" nisam vidio![]()
![]()
![]()
Elem, mislim da imate sasvim realne sanse uz jedan muski pristup. Sretno

Ali realno nismo mi sa velikim sansama protiv Olimpica
vjerovali ili ne opet kazlagic na mecu sa piramidama.Bogami je li ja stvarno imam osjecaj za feeling ili lik cita ovaj forum pa namjerno zeli da obori rekord u sudjenju jednoj te istoj ekipi.21. put nam sudi lik u 3 i kusur godine.allsallamet sto bi nas narod rekao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.