FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavimomak
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja smradova...
Ma vjerovatno je Bašić ovih dana nafato nekolicinu glavonja iz saveza da im ukinu kaznu i sad mu ne odgovara prenos koji će umanjiti posjetu iako je prenos haman pa bio dogovoren.
"Hebeš namješten derbi"
Ma vjerovatno je Bašić ovih dana nafato nekolicinu glavonja iz saveza da im ukinu kaznu i sad mu ne odgovara prenos koji će umanjiti posjetu iako je prenos haman pa bio dogovoren.
"Hebeš namješten derbi"

cujem mahalom se prica nece biti derbija nikako
odgodili ga njanjaje kazu nisu spremni im igraci psihicki a ni fizicki pa ce vjerovatno igrat' kad istekne kazna njanjevu da bi mogla doci publika :ugeek:
odgodili ga njanjaje kazu nisu spremni im igraci psihicki a ni fizicki pa ce vjerovatno igrat' kad istekne kazna njanjevu da bi mogla doci publika :ugeek:
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Ako im ukinu kaznu znaci da smo mi kaznjeni 10.000puta gore od njih!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- plavimomak
- Kontakt:
Kad nam je vec onemoguceno da idemo na derbi, kad vec necemo moci pruziti podrsku nasim igracima za vrijeme utakmice, odluceno je da idemo grupno svi na zadnji trening pred derbi.
Dan i satnica se jos ne zna a o tome cete biti svi blagovremeno obavjesteni.
Da idemo na trening prosirite po naseljima, po skolama, po fakultetima, znaci svaki covjek je bitan, svaki pojedinac, dajte da napunimo jug, koliko toliko, nemojte stajati sa strane negdje, stanite svi na jug, svi u sektor C, da im pjesmom i porukama kazemo sta ocekujemo i sta nam predstavlja taj derbi...
SVI KO JEDAN, SVI NA TRENING!
Dan i satnica se jos ne zna a o tome cete biti svi blagovremeno obavjesteni.
Da idemo na trening prosirite po naseljima, po skolama, po fakultetima, znaci svaki covjek je bitan, svaki pojedinac, dajte da napunimo jug, koliko toliko, nemojte stajati sa strane negdje, stanite svi na jug, svi u sektor C, da im pjesmom i porukama kazemo sta ocekujemo i sta nam predstavlja taj derbi...
SVI KO JEDAN, SVI NA TRENING!
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
Zna li iko ista o ovom sudiji Elmir Pilav izgleda da nam on sudi derbi.
Nije sudio ni nama ni pitarima do sad ove sezone hmmm, ali jeste BiH - Turska U21
Nije sudio ni nama ni pitarima do sad ove sezone hmmm, ali jeste BiH - Turska U21
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
juveboy je napisao/la:Bruka i sramota ! ! !MaliMemo je napisao/la:Nece biti prenosa derbija, strucni stab Torpeda ne zeli da se utakmica prenosi. (klocevi) :ugeek:
ma nece biti prenosa zato sto ce se kazna ukinuti i igra se pred publikom mada to naravno vise nama odgovaraaa

jednostavno objasnjenje sto nema prenosaaa

kako se nece dan znati ziv bio?plavimomak je napisao/la:Dan i satnica se jos ne zna a o tome cete biti svi blagovremeno obavjesteni.
14.05.
- bistrikboy
- Kontakt:
17.30hSeyo_TM je napisao/la:kako se nece dan znati ziv bio?plavimomak je napisao/la:Dan i satnica se jos ne zna a o tome cete biti svi blagovremeno obavjesteni.
14.05.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:17.30hSeyo_TM je napisao/la:kako se nece dan znati ziv bio?plavimomak je napisao/la:Dan i satnica se jos ne zna a o tome cete biti svi blagovremeno obavjesteni.
14.05.
15.05 u 17.30 nikad se petkom nije igralo
Zadnja izmjena: maltasa, dana/u 11 maj 2010, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo je spalo na jako niske grane zahvaljujuci amaterima u upravi! nisu ni zasluzili izlazak u Evropu!..
doslo je do provalijemaltasa je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:17.30h

- plavimomak
- Kontakt:
Nece biti prenosa zato sto ce se utakmica igrati pred publikom zapamtite sta sam vam rekao
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
Što mene citiraš ???Seyo_TM je napisao/la:doslo je do provalijemaltasa je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:17.30h
To je jedino logično, uz neko moguće štimanje utakmice, što je vrlo malo vjerovatno, ako ikako...plavimomak je napisao/la:Nece biti prenosa zato sto ce se utakmica igrati pred publikom zapamtite sta sam vam rekao
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
da ponovim svoj prosli post ili nema potrebe za tim
hehehehehehe
hehehehehehe
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
pa zato sto mi pricamo o treningu a ti govoris o terminu tekme...
Kako sada stvari stoje derbi je pred praznim tribinama - prema tome Sarajevo nece zaraditi nista ! Jedina im je sansa da zarade od TV prenosa i to ne daju - postavlja se pitanje ZASTO, nema logike. . .
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lokomotifa, Mostarac12345 i 41 gost.