Again ...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sve rečenozagorski je napisao/la:Dobar žrijeb,ja sam optimista.
Za nas ubjedljivo najteži protivnik smo mi sami sebi,tu ako se stvari poslože kako treba ne trebamo se bojati nijednog protivnika.
Neka se oni boje nas.
"Ma ni slučajno"r3m1 je napisao/la:Kako se samo slatko nasmijao.
[youtube][/youtube]
Tebe ocito neki izjeban.i menadzer od strane Gospodina Ibrakovica potplacuje.magnesium je napisao/la:ocito da imas cvaju od njega mjesecno,ja ti preporucujem neki veliki poster sa njegovim likom pa ga u sobu nalijepiMCMXLVI je napisao/la:Samo p*cke i strumfovi se boje : )
ps. avatar u inat dusmanima ovde na forumu. Gospodin Ibrakovic
Zbog ovog mi je i drago sto smo izvukli njih, pa da vidimo kako stvari stoje.belosevic28 je napisao/la:Dobili smo teskog protivnika, to stoji. Ali ovo je prilika da vidimo imaju li ovi momci zelje, snage i karaktera, da spase sezonu. Dobro neko rece, eventualni prolaz u Kupu bi mogao biti prekretnica i dodatni stimulans. Da vidimo na cemu smo, pofajtati se sa Zrinjom, pa sta bude...
Sto se tice titule, vidim neki vec odustali. Ja nisam preveliki optimista, ali daleko od toga da sam halalio titulu. Mi ako udjemo u jednu pobjednicku seriju sve je moguce. Zaostajemo mnogo, ali nije nenadoknadiv zaostatak... Imamo solidan igracki kadar, aBd kad to novi trener poslozi sve je moguce. Lako je biti uz tim kad je sve ok, ali stisni zube i mu.da pa budi tu i kad je tesko, kad ne ide sve po planu...
Halalite na duzem postu, i nema predaje, jer MI SMO SARAJEVO !
Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, Fudo, Google [Bot], Google Adsense [Bot], iliyaa8, jurisicduska, kogmagie46, LondonBlues, Napapijri, Pantelija, plisek, ronaldo99, umrobihzbogtebe1946, Venom i 147 gostiju.