Nema prijenosa nigdje,ma naleti majstore vrijeme idealno za mostarske kave ,zene u sorcevima jos opusti ociPappy je napisao/la:Nema se nigdje gledati sutra tekma a ? Evo kanim se da sutra krenem za Mostar, al nikako da se nakanim. Nešto me mrzi.

Nema prijenosa nigdje,ma naleti majstore vrijeme idealno za mostarske kave ,zene u sorcevima jos opusti ociPappy je napisao/la:Nema se nigdje gledati sutra tekma a ? Evo kanim se da sutra krenem za Mostar, al nikako da se nakanim. Nešto me mrzi.
Naleti lagano,u Mostaru je suncano,ponesi naocalePappy je napisao/la:Nema se nigdje gledati sutra tekma a ? Evo kanim se da sutra krenem za Mostar, al nikako da se nakanim. Nešto me mrzi.
Obrana nam je betonBesic je napisao/la:Ljudi jel vi mislite primit gol ?
Očepili kad najviše trebajohnnyyK je napisao/la:još jedna odlična predstava, i evo napokon smo očepili !!!
4 komada u mreži Slavije, od čega 2 remek-djela Filipovića...Posjeta solidna, navijanje odlično, a moram priznati da mi je napokon laknulo da stvaramo prilike.Nakon 1:0 u Rudaru i 3 promašena zicera Meše, večeras 4 gola.Kad se sjetimo one 2 utakmice i patnje protiv Širokog i Čelika, ovo je stvarno melem za oči...
idemo dalje, sada gostovanje u Banja Luci, bit će teška utakmica, ali vjerujem u momke !!!
Jednostavno, dobra ekipa, dobar trener, dobra atmosfera u klubu, za naše pojmove nismo normalniDenvald je napisao/la:Pa dobro jeste l' vi normalni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.