FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 15 sep 2015, 12:28

možda da Ahmetović očisti kartone protiv Goražda, bogotac bi trebao rješit' Goražde :cool:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 15 sep 2015, 12:29

Ma sta ce ih trosit,ubaci sve sa klupe i igraj.Jaka je klupa nasa,mogu se nosit sa njima.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 15 sep 2015, 12:30

Neće ovo biti nimalo laganih 8-9 dana. Tri gostovanja u tako kratkom periodu od kojih očekujemo mnogo. Prvo idemo trenutno najtvrđoj ekipi u ligi, gdje mislim da kvalitetnom igrom u vezi možemo doći do pobjede, tako da očekujem opet tog extra veznjaka u vidu Sarića. Osigurati posjed pa preko Veselinovića, Zebe i Ordagića upošljavati Ahmeta. Onda gostovanje u kupu prije Širokog. Znamo svi da nam je kup prije početka prvenstva bio i jača opcija od lige, ali nam ovo tvrdo gostovanje kod Sadikovića (ako je i dalje trener Goražda) prije Širokog neće dobro sjesti. Daj šta daš, bolje i Goražde nego neki premijerligaš. Tu je bitno staviti dobru odbranu, da se ne primi neki gol, a u početku dati šansu nekim rezervama, pa ako bude zatrebalo ubaciti najjače. Šteta će biti ako se previše istrošimo pred Široki.
Mes Que Un Club

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2015, 12:33

Hamzabegovic-Skahic-Moranjkic-Salihovic-Ivetic-Kiso-Ordagic-Prses-Mehidic-Krpic-Saric

I onda po potrebi ubaciti Veselinovica, Zebu i Stjepanovica. A mozda i da Ahmetovic dobije lagano zuti protiv Mladosti namjerno pa da ocisti kartone da moze biti za Siroki u sastavu, da se ne desi nesto glupo pa da igramo protiv Sirokog bez Ahmetovica

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 15 sep 2015, 12:37

Nije Sadiković više tamo trener a čini mi se da su prošle sezone kada su vidjeli da nemaju šanse za PLBiH otpustili sve bolje igrače

http://sportsport.ba/bh_fudbal/gorazde- ... onu/166694
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 15 sep 2015, 12:40

Ako nema Sadika, onda bi to ipak moglo biti lakše od očekivanog. Odmah će jedan od favorita ispasti Zrinjski/Sarajevo :D
Mes Que Un Club

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 sep 2015, 12:40

Tuzlak04 je napisao/la:Za eventualni stream, plaćanje svima ko hoće. Dijaspori to neće biti puno, a ovim našim domaćim, ko je "lud" nek plaća . . .

. . problem bi bio kako ograničit stream samo na određenu IP adresu bez da se "kod" širi na net-u, jer sve ovo ne bi imalo smisla . . . kad bi postojala mogućnost, ekstra stvar, jer imaš tuzlansku dijasporu i protivničke navijače koji nisu spremni doći na Tušanj i odgledati tekmu . . .
Napravit' web stranicu i lagano bez login-a ne može niko uć' na nju. Ko uplati, dobije svoje login podatke, znači svako ima posebno. Relativno lagan posao. :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2015, 12:43

gorazde je u rasulu,neznam zasto se zamarate sa tim...njima je bitniji opstanak u federalnoj nego kup,sta vam je.

i opet gledam,rjesicemo se zrinje ili sarajeva,ima tu jos dobrih parova par ekipa iz pl bi moglo aut :!:

zeljeznicar,siroki,pite ili zrinja....to ostaje za sledeci krug,uz malo srece da ih izbjegnemo,ja bi izbjegao pite ili zrinju,
sa ostalima u dvije utakmice mozemo svakog izbaciti :!:
jaooo kakva sezona za nas,pa sve nam ide na ruku :tokralju: :tokralju: :tokralju:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 sep 2015, 12:46

solinas je napisao/la:gorazde je u rasulu,neznam zasto se zamarate sa tim...njima je bitniji opstanak u federalnoj nego kup,sta vam je.

i opet gledam,rjesicemo se zrinje ili sarajeva,ima tu jos dobrih parova par ekipa iz pl bi moglo aut :!:

zeljeznicar,siroki,pite ili zrinja....to ostaje za sledeci krug,uz malo srece da ih izbjegnemo,ja bi izbjegao pite ili zrinju,
sa ostalima u dvije utakmice mozemo svakog izbaciti :!:
jaooo kakva sezona za nas,pa sve nam ide na ruku :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Sa dodatnim pojačanjima do duple krune! :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 sep 2015, 12:46

treba malo ekipu pojačat' na polusezoni, čisto da napravimo nešto od ove sezone :zviz:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2015, 12:53

mah de sta ti je kazem zaboravio sam,jel se igra jos jedno kolo kupa do pauze ili.... :problem:

i ptice na grani znaju kako stoje stvari u slobodi,i sta ce biti,u zavisnosti od plasmana na polusezoni na oba fronta...

prvi put,kako znam za sebe,svi su pod ugovorom,vecinom profesionalnim,i dugogodisnjim..... :tokralju:
ordagic,zeba,ahmetovic,saric,govedarica,kostic,skahic,piric,ivetic,veselinovic,moranjkic...ko ide na polusezoni,NIKOO :!: :tokralju:
jedino u slucaju dobre ino ponude..
jaooo kako cemo se pojacati akobogdaa :tokralju: :tokralju:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2015, 12:54

Ovo sada protiv Mladosti i Sirokog nam je prekretnica u sezoni, ako to prodjemo guramo ovih 18 kola lagano..

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 15 sep 2015, 12:56

@solinas
igra se još jedna runda kako ja znam ;)
Mes Que Un Club

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2015, 13:02

hule_barca je napisao/la:@solinas
igra se još jedna runda kako ja znam ;)
aha,hvala,odavno nepratim kup,kako nema nas tamo,slabo :mrgreen:

pokusat izbjeci zrinju-sarajevo,ili siroki ako se moze,ako ne,onda makar prvu kuci :pray:

izdrzati do polusezone i pojacanja nekako...

ali prvo gorazde,sto nece biti problem,cak ni za nas drugi tim.
i pokusati pobjediti mladost...
kada bi tu ostvarili dvije pobjede potpisujem poraz od sirokog,jer bi nas dole i poraz onda ostavio u prva tri :)
a onda standard,kuci,gosti,zatim dva puta,pazi dva puta igras dvije zaredom kuci do kraja sezone :tokralju:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2015, 14:09

jel bio ko od nasih na izvlacenju,vidim opet svi daju izjavu,samo nas ni na mapi

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 sep 2015, 14:26

Kup je lutrija i ja bih ga odmah prepustio drugima.Samo džaba zamarati igrače, izlagati ih povredama i kartonima.Na kraju ostanemo i bez Kupa i bez plasmana u Euro- kupove.
Protiv ekipe Mladosti Sloboda je" papirnati" favorit ali i više od toga.Tamo igra 6 momaka koji su igrali za Slobodu.Hadžić, Rizvanović, Čović,Šišić,Husić Edin i Hasić Šerif.Možda ima još neko.Dobro je da se odustalo od termina u petak, tako da u nedelju Slobodaši mogu doći na Kamberovića polje i podržati Slobodu.Trener Rahimić poput Musemića traži trčanje i maksimalno zalaganje cijelu utakmicu.Realno po igračkom fondu su tanji od nas.Uvjeren sam da će naši momci od prve minute nametnuti svoju igru i već u ranoj fazi riješiti utakmicu u našu korist.Ne bi bilo dobro da se upuštamo u "borbu"i da neizvjesnost bude do kraja utakmice.Obzirom da Zrinjski gostuje u Banja Luci očekujem njihov prvi poraz i da se izjednačimo na prvom mjestu .Biće dupli Bajram ako Bog da.
p.s. Ako Bog da, od sutra je ŠKAHIĆ SLOBODIN IGRAČ. On će ako Bog da igrati protiv Mladosti.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 15 sep 2015, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 15 sep 2015, 14:35

@solinas
kad predsjedniku najviše treba podrška ti mijenjaš avatar :D
Mes Que Un Club

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 sep 2015, 14:38

imam neki filing za osjecaj da ce protiv mladosti i sirokog ovaj covjek odigrati utakmice zivota :kafa:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 sep 2015, 14:38

solinas je napisao/la:jel bio ko od nasih na izvlacenju,vidim opet svi daju izjavu,samo nas ni na mapi
Interesantno ,Zeba je rodom iz Goražda.
Ja volim FK Tuzla City

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 15 sep 2015, 15:03

fukara87 je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Ma neki drugoligas kod kuce, i to je to. :)
Ne mozes igrat kod kuce sa drugoligasem ;)
Vidis da ipak moze. :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Malilav i 8 gostiju.