FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
možda da Ahmetović očisti kartone protiv Goražda, bogotac bi trebao rješit' Goražde 

Ma sta ce ih trosit,ubaci sve sa klupe i igraj.Jaka je klupa nasa,mogu se nosit sa njima.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- hule_barca
- Kontakt:
Neće ovo biti nimalo laganih 8-9 dana. Tri gostovanja u tako kratkom periodu od kojih očekujemo mnogo. Prvo idemo trenutno najtvrđoj ekipi u ligi, gdje mislim da kvalitetnom igrom u vezi možemo doći do pobjede, tako da očekujem opet tog extra veznjaka u vidu Sarića. Osigurati posjed pa preko Veselinovića, Zebe i Ordagića upošljavati Ahmeta. Onda gostovanje u kupu prije Širokog. Znamo svi da nam je kup prije početka prvenstva bio i jača opcija od lige, ali nam ovo tvrdo gostovanje kod Sadikovića (ako je i dalje trener Goražda) prije Širokog neće dobro sjesti. Daj šta daš, bolje i Goražde nego neki premijerligaš. Tu je bitno staviti dobru odbranu, da se ne primi neki gol, a u početku dati šansu nekim rezervama, pa ako bude zatrebalo ubaciti najjače. Šteta će biti ako se previše istrošimo pred Široki.
Mes Que Un Club
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hamzabegovic-Skahic-Moranjkic-Salihovic-Ivetic-Kiso-Ordagic-Prses-Mehidic-Krpic-Saric
I onda po potrebi ubaciti Veselinovica, Zebu i Stjepanovica. A mozda i da Ahmetovic dobije lagano zuti protiv Mladosti namjerno pa da ocisti kartone da moze biti za Siroki u sastavu, da se ne desi nesto glupo pa da igramo protiv Sirokog bez Ahmetovica
I onda po potrebi ubaciti Veselinovica, Zebu i Stjepanovica. A mozda i da Ahmetovic dobije lagano zuti protiv Mladosti namjerno pa da ocisti kartone da moze biti za Siroki u sastavu, da se ne desi nesto glupo pa da igramo protiv Sirokog bez Ahmetovica
-
- Kontakt:
Nije Sadiković više tamo trener a čini mi se da su prošle sezone kada su vidjeli da nemaju šanse za PLBiH otpustili sve bolje igrače
http://sportsport.ba/bh_fudbal/gorazde- ... onu/166694
http://sportsport.ba/bh_fudbal/gorazde- ... onu/166694
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- hule_barca
- Kontakt:
Ako nema Sadika, onda bi to ipak moglo biti lakše od očekivanog. Odmah će jedan od favorita ispasti Zrinjski/Sarajevo 

Mes Que Un Club
Napravit' web stranicu i lagano bez login-a ne može niko uć' na nju. Ko uplati, dobije svoje login podatke, znači svako ima posebno. Relativno lagan posao.Tuzlak04 je napisao/la:Za eventualni stream, plaćanje svima ko hoće. Dijaspori to neće biti puno, a ovim našim domaćim, ko je "lud" nek plaća . . .
. . problem bi bio kako ograničit stream samo na određenu IP adresu bez da se "kod" širi na net-u, jer sve ovo ne bi imalo smisla . . . kad bi postojala mogućnost, ekstra stvar, jer imaš tuzlansku dijasporu i protivničke navijače koji nisu spremni doći na Tušanj i odgledati tekmu . . .

gorazde je u rasulu,neznam zasto se zamarate sa tim...njima je bitniji opstanak u federalnoj nego kup,sta vam je.
i opet gledam,rjesicemo se zrinje ili sarajeva,ima tu jos dobrih parova par ekipa iz pl bi moglo aut
zeljeznicar,siroki,pite ili zrinja....to ostaje za sledeci krug,uz malo srece da ih izbjegnemo,ja bi izbjegao pite ili zrinju,
sa ostalima u dvije utakmice mozemo svakog izbaciti
jaooo kakva sezona za nas,pa sve nam ide na ruku

i opet gledam,rjesicemo se zrinje ili sarajeva,ima tu jos dobrih parova par ekipa iz pl bi moglo aut

zeljeznicar,siroki,pite ili zrinja....to ostaje za sledeci krug,uz malo srece da ih izbjegnemo,ja bi izbjegao pite ili zrinju,
sa ostalima u dvije utakmice mozemo svakog izbaciti

jaooo kakva sezona za nas,pa sve nam ide na ruku

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sa dodatnim pojačanjima do duple krune!solinas je napisao/la:gorazde je u rasulu,neznam zasto se zamarate sa tim...njima je bitniji opstanak u federalnoj nego kup,sta vam je.
i opet gledam,rjesicemo se zrinje ili sarajeva,ima tu jos dobrih parova par ekipa iz pl bi moglo aut![]()
sa ostalima u dvije utakmice mozemo svakog izbaciti![]()
jaooo kakva sezona za nas,pa sve nam ide na ruku![]()
![]()

treba malo ekipu pojačat' na polusezoni, čisto da napravimo nešto od ove sezone 

mah de sta ti je kazem zaboravio sam,jel se igra jos jedno kolo kupa do pauze ili....
i ptice na grani znaju kako stoje stvari u slobodi,i sta ce biti,u zavisnosti od plasmana na polusezoni na oba fronta...
prvi put,kako znam za sebe,svi su pod ugovorom,vecinom profesionalnim,i dugogodisnjim.....
ordagic,zeba,ahmetovic,saric,govedarica,kostic,skahic,piric,ivetic,veselinovic,moranjkic...ko ide na polusezoni,NIKOO
jedino u slucaju dobre ino ponude..
jaooo kako cemo se pojacati akobogdaa

i ptice na grani znaju kako stoje stvari u slobodi,i sta ce biti,u zavisnosti od plasmana na polusezoni na oba fronta...
prvi put,kako znam za sebe,svi su pod ugovorom,vecinom profesionalnim,i dugogodisnjim.....

ordagic,zeba,ahmetovic,saric,govedarica,kostic,skahic,piric,ivetic,veselinovic,moranjkic...ko ide na polusezoni,NIKOO

jedino u slucaju dobre ino ponude..
jaooo kako cemo se pojacati akobogdaa

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo sada protiv Mladosti i Sirokog nam je prekretnica u sezoni, ako to prodjemo guramo ovih 18 kola lagano..
- hule_barca
- Kontakt:
aha,hvala,odavno nepratim kup,kako nema nas tamo,slabohule_barca je napisao/la:@solinas
igra se još jedna runda kako ja znam

pokusat izbjeci zrinju-sarajevo,ili siroki ako se moze,ako ne,onda makar prvu kuci

izdrzati do polusezone i pojacanja nekako...
ali prvo gorazde,sto nece biti problem,cak ni za nas drugi tim.
i pokusati pobjediti mladost...
kada bi tu ostvarili dvije pobjede potpisujem poraz od sirokog,jer bi nas dole i poraz onda ostavio u prva tri

a onda standard,kuci,gosti,zatim dva puta,pazi dva puta igras dvije zaredom kuci do kraja sezone

jel bio ko od nasih na izvlacenju,vidim opet svi daju izjavu,samo nas ni na mapi
Kup je lutrija i ja bih ga odmah prepustio drugima.Samo džaba zamarati igrače, izlagati ih povredama i kartonima.Na kraju ostanemo i bez Kupa i bez plasmana u Euro- kupove.
Protiv ekipe Mladosti Sloboda je" papirnati" favorit ali i više od toga.Tamo igra 6 momaka koji su igrali za Slobodu.Hadžić, Rizvanović, Čović,Šišić,Husić Edin i Hasić Šerif.Možda ima još neko.Dobro je da se odustalo od termina u petak, tako da u nedelju Slobodaši mogu doći na Kamberovića polje i podržati Slobodu.Trener Rahimić poput Musemića traži trčanje i maksimalno zalaganje cijelu utakmicu.Realno po igračkom fondu su tanji od nas.Uvjeren sam da će naši momci od prve minute nametnuti svoju igru i već u ranoj fazi riješiti utakmicu u našu korist.Ne bi bilo dobro da se upuštamo u "borbu"i da neizvjesnost bude do kraja utakmice.Obzirom da Zrinjski gostuje u Banja Luci očekujem njihov prvi poraz i da se izjednačimo na prvom mjestu .Biće dupli Bajram ako Bog da.
p.s. Ako Bog da, od sutra je ŠKAHIĆ SLOBODIN IGRAČ. On će ako Bog da igrati protiv Mladosti.
Protiv ekipe Mladosti Sloboda je" papirnati" favorit ali i više od toga.Tamo igra 6 momaka koji su igrali za Slobodu.Hadžić, Rizvanović, Čović,Šišić,Husić Edin i Hasić Šerif.Možda ima još neko.Dobro je da se odustalo od termina u petak, tako da u nedelju Slobodaši mogu doći na Kamberovića polje i podržati Slobodu.Trener Rahimić poput Musemića traži trčanje i maksimalno zalaganje cijelu utakmicu.Realno po igračkom fondu su tanji od nas.Uvjeren sam da će naši momci od prve minute nametnuti svoju igru i već u ranoj fazi riješiti utakmicu u našu korist.Ne bi bilo dobro da se upuštamo u "borbu"i da neizvjesnost bude do kraja utakmice.Obzirom da Zrinjski gostuje u Banja Luci očekujem njihov prvi poraz i da se izjednačimo na prvom mjestu .Biće dupli Bajram ako Bog da.
p.s. Ako Bog da, od sutra je ŠKAHIĆ SLOBODIN IGRAČ. On će ako Bog da igrati protiv Mladosti.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 15 sep 2015, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
- hule_barca
- Kontakt:
@solinas
kad predsjedniku najviše treba podrška ti mijenjaš avatar
kad predsjedniku najviše treba podrška ti mijenjaš avatar

Mes Que Un Club
imam neki filing za osjecaj da ce protiv mladosti i sirokog ovaj covjek odigrati utakmice zivota 

Interesantno ,Zeba je rodom iz Goražda.solinas je napisao/la:jel bio ko od nasih na izvlacenju,vidim opet svi daju izjavu,samo nas ni na mapi
Ja volim FK Tuzla City
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vidis da ipak moze.fukara87 je napisao/la:Ne mozes igrat kod kuce sa drugoligasemNYKnicks Fan je napisao/la:Ma neki drugoligas kod kuce, i to je to.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.