FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da je Kokot u posljednjem periodu naš najbolji igrač. Tu su još Đelmić i Aco.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
da se ta utakmica nije dobila i amar bi bio tjeran. a eldin adilović jeste bio tjeran i okarakterisan da nije za želje...I ona prelomna utakmica sa Amarom na klupi kada smo dobili istim rezultatom je bila pod istim pritiskom kao i ova juce. I onda smo odigrali zaista lose, ali od te utakmice sve se promijenilo i napravili smo bum.
Tako jeChWilla je napisao/la:da se ta utakmica nije dobila i amar bi bio tjeran. a eldin adilović jeste bio tjeran i okarakterisan da nije za želje...I ona prelomna utakmica sa Amarom na klupi kada smo dobili istim rezultatom je bila pod istim pritiskom kao i ova juce. I onda smo odigrali zaista lose, ali od te utakmice sve se promijenilo i napravili smo bum.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
a nismo je odigrali ništa bolje nego ovu juče.
Cak sta vise, meni je ta utakmica u top tri odigrane utakmice po katastrofalnoj igri. A eto izvukli smo se i onda krenuli u osvajanje svega i svacega.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ako se dobro sjecam Adilović tada dobio nepotreban crveni ili žuti jer sljedecu smo igrali sa Čelikom ali igra je stvarno bila katstrofa.ChWilla je napisao/la:a nismo je odigrali ništa bolje nego ovu juče.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
bezveze dobio direktan crveni. ali sa čelikom smo igrali prije toga a ne poslije. u prvenstvu, a u kupu im je zabio i došao pod jug i pokazivao obraz 

Nekad imam utisak da bi neki ljudi voljeli da zijanimo samo da bi zadovoljili sujetu.Ne volim ni ja Kokota ali mu nikada ne psujem a obradujem se ko malo dijete kada dadne gol. Isto tako se zgrozavam na ona njegova simuliranja. U ovom trenutku najbitnija je pobjeda i tri boda a vjerujete mi da postoje gore stvari od lose igre naprimjer ovakvi ljudi koji prizeljkuju lose stanje da bi mogli kritizirati valjda navika sta li i nismo odavno.Navijacima preporucujem da se zabave samim sobom odmah ce nam svima biti bolje.
Ko smije kritikovati Beganovica, Memiju, Amira, Hasanovica, Dadu, Hirosa to su nasa dijeca koja su igrala ovu utakmicu i svi su mladji od 21 godine.
Ko smije kritikovati Beganovica, Memiju, Amira, Hasanovica, Dadu, Hirosa to su nasa dijeca koja su igrala ovu utakmicu i svi su mladji od 21 godine.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 15 sep 2015, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
nećemo ga voditi kući da treba da ga volimo. ustvari danas ljudi i brakove sklapaju da se ne vole, a ne kokota da vole, ali nije u tome ni poenta.
Boga mi druze pogledaj snima a evo ti i dokaz da sudija podize zastavicu kada Djelmic suta na gol.godrina je napisao/la:Ofsajd je sviran za igraca koji je uputio loptu ogiju ne sjecam se ko je. Mislim valjda je to jer ogi defonitivno nije u ne dozvoljenoj poziciji.

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
U ovakvom rosteru Kokot je i vise nego ok igrac...
Iako smo pobijedili, Klub se mora žaliti na ovu sudijsku odluku. Kad smo se već upustili u rat saopćenjima, onda ne treba stati.
U kupu igramo protiv Krupe.

Tamam dati priliku mladjim igracima, starije odmoriti
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Prilika za Kjosevskog, Šehića, Hasanovića, Hiroša i ostale. 

Slažem se. Jug katastrofa. Jučer me bilo sramota što sam na jugu. Jest da se dosta raje povuklo i sjelo kad je počelo to prozivanje ali svejedno me bilo sramota. Da se samo osvrnem, govori lik nemojte se ničeg bojati dok sam ja za ovim megafonom, a na poluvremenu ide da prebije onog. I kad je Kokot dao gol, jebu mu sve što neće da dođe do juga. Neka i nije došao, kao da je mene pitao. Tolika dvoličnost od strane navijača, katastrofa.kenan_tm87 je napisao/la:Navijaci u svojoj historiji, NIKAD GORI! Fuj, gadi mi se i pogledati jug. "Igrajte pi*ke???" Pa jeste li vi normalni? Sve dok ne bude pravog juga, bez klosarskih interesa, narkomanskih dealova, licnih obracuna, i slicnih gluposti koje se vec godinama motaju preko juzne tribine, nema prave raje na jugu. Navijaci ne zasluzuju klub, nit' oni imaju za koga da igraju.
Dok je Amar Pašukanović vodio navijanje sve je išlo nabolje. Ako ništa momak je opominjao i galamio onima kad krenu bacati petarde i baklje. Izbor pjesama bio puno bolji, opet se znao neki red. Za mene je neshvatljivo da se već dvije utakmice Grbavica uopće ne pjeva, a one uvrede sramota.
Mene, a i znam još par osoba koje isto misle, jug neće vidjeti dok se Pašukan ne vrati na mjesto koje jedino on zaslužuje. Dotad ćemo jesti košpice i gledati s neke druge tribine. Toliko
Kjosevski ce braniti svaki mec u kupu do kraja sezona i ako Bog da citav drugi dio sezone i u ligi.KLIS je napisao/la:Prilika za Kjosevskog, Šehića, Hasanovića, Hiroša i ostale.

kako igraju "iskusni" mogli bi oni i bolje od njih, isto kao i prošle godine.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
FKZ1921 je napisao/la:Dobro je što brzo kreće kup. Vidjecete problema i kod drugih ekipa...Samo da sastave dvije sedmice zaredom igrati srijeda,subota.
Nažalost, zbog sveprisutnog egoizma od strane nas navijača, zbog sveprisutne histerije koja je upravo nahranjena tim egoizmom, ostale su u sjeni neke dobre stvari. Stvari kojima smo se do nedavno ponosili. Na jučerašnjoj utakmici odigrali su šestorica igrača iz podmlatka,od dvadeset ili manje godina.
Kakvu poruku im šaljemo?
Kakvu poruku šaljemo Amiru Hadziahmetovicu koji ima 18 godina,koji je jedan vaspitan i karakteran momak,koji igra bez odmora 10 mjeseci (prvi tim Želje, juniori Želje, juniorska reprezentacija, mlada reprezentacija...).
Oni koji jebu sve redom sigurno ne znaju.Kad je trebao odmarati, nije htio odmarati,htio je igrati za juniore derbi protiv Sarajeva. I odigrao utakmicu,i razbili pitare...A samo dan ranije je igrao za prvi tim. Ovo se odnosi i na Meniju i Dzenisa...
Al **** to, to se pika dok se pobjedjuje. Čim je kriza, ti isti igrači postadoše narkomani. Kaje opravdanje tražimo za takvo ponašanje navijača? Loši rezultati? Je li to nevjerojatna pojava?Je li se to dešavaju samo nama?
Šta hoćemo? Da bude još gore ili da bude bolje? Jesmo li sigurni šta je odgovor na ovo pitanje?
Hoćemo li se to međusobno, u raji, u školi,u kući, u komsiluku...umjesto :za koga navijaš, pitati: protiv koga navijaš?

Bravo majstore objasnio si

Debilizam na tribini i ono prozivanje je dno dna, Dabogda im glasa nestalo

Isto na temi se svega nakotilo pokušava se nazor neka kriza napraviti u cijelom klubu fuj bas al haj na hajr aBd

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, manijakba i 18 gostiju.