Treba napraviti transparent Forumaši i majice uradit, da se skupljamo u sektoru A. Naravno, bez Aldina

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Evo najjednostavnijebordobijeli je napisao/la:nisam na to mislio nego koje natjecanje igraju ,posto vidim da ova juniorska liga prvaka igraju isti timovi kao sto su im i prve ekipe ,cak su i grupe iste ,samo igraju ranije u tooku dana a ovi seniori navece .Guvo88 je napisao/la:Nisu prijavljeni Memija, Beganovic i Amir. Hiros. Sehic ce igrati.bordobijeli je napisao/la:odma da napisem da nije provokacija ,vidim sutra igraju juniori ligu prvaka . sta i kako i kad igraju juniori zelje ? znam da se nesto spominjalo dace igrati neke kvalifikacije
da ovo sto zeljo igra vjerovatno igraju prvaci drzava a ovo sto sutra igraju i to je neka LP al igraju ovi sto su im i prve ekipe u Lp ,steta ove vise medijski forsiraju cak bude prijenos i na euro sportJoseMourinho je napisao/la:Evo najjednostavnijebordobijeli je napisao/la:nisam na to mislio nego koje natjecanje igraju ,posto vidim da ova juniorska liga prvaka igraju isti timovi kao sto su im i prve ekipe ,cak su i grupe iste ,samo igraju ranije u tooku dana a ovi seniori navece .Guvo88 je napisao/la: Nisu prijavljeni Memija, Beganovic i Amir. Hiros. Sehic ce igrati.
32 ekipe iz LP igraju normalno grupe, prvi ide u 1/8 finala, drugoplasirani u playoff
32 druge ekipe (npr. Šampion spanije villareal mladih jer nema villarreala u LP igra vamo) i ostale zemlje po rejtingu koje nemaju klub u LP(tu spada o mi) igraju knock-out 1/16 i 1/8 i tu ostaje 8 ekipa
E sad tih 8 ekipa igra sa 8 drugoplasiranih i onda imaš 8 pobjednika + 8 prvoplasiranih igraju knock-out za pobjednika LP
Ovdje je postalo moderno nazivati Aldinom svakoga s kim se ne slažemo.Olympique je napisao/la:Aldine odmori.
Dosta te vala Aldine.KLIS je napisao/la:Ovdje je postalo moderno nazivati Aldinom svakoga s kim se ne slažemo.Olympique je napisao/la:Aldine odmori.
Dobro.Minjore je napisao/la:Dosta te vala Aldine.KLIS je napisao/la:Ovdje je postalo moderno nazivati Aldinom svakoga s kim se ne slažemo.Olympique je napisao/la:Aldine odmori.
KLIS je napisao/la:Dobro.Minjore je napisao/la:Dosta te vala Aldine.KLIS je napisao/la: Ovdje je postalo moderno nazivati Aldinom svakoga s kim se ne slažemo.
Naravno, druže, uvijek sam za.Minjore je napisao/la:ziv mi bio druze, neka zdrave zezancije na forumu
sve to stoji, prosli smo ta dva kruga u evropi, pa kako god... pobjede se pisu i hvala im na radosti koju su nam pruzili. ali, opet pitam, sta i kako dalje? jesi li ti zadovoljan igrom koju prikazujemo? sada, od 23.09., idu i kup utakmice, gdje ce se ekipa dodatno fizicki trositi. ove godine ne moze niko reci da ce sve snage i ambicije baciti na osvajanje kupa, ispada 6 ekipa i mora se max ozbiljno igrati prvenstvo, jer svaki kiks te dovodi u opasnu zonu. bit ce velikog umora, pauziranja zbog kartona (ne daj Boze povreda). bez solidne, da ne kazem jake, klupe, a pogotovo jakih prvih 11 u timu, tesko da ce iko, ista, ozbiljnije uraditi, pa ni mi. opet kazem, niko sretniji od mene da me situacija na tabeli, na kraju prvenstva, demantuje. pogotovo zbog kratkog proljetnog dijela. morat cemo se muski pobiti za izlazak u evropu. naredne dvije utakmice bi, po svim rezonima, mogli i trebali rjesiti u nasu korist, sto bi donijelo veliku dozu mirnoce pred derbi, a tada sta bude. oni ce vjerovatno napasti, pa imamo sansu odigrati kao u evropi, na kontre. uostalom, veliki broj forumasa se slaze da je prelazni rok katastrofalno odradjen i to je ono o cemu ja govorim. ko je kriv za to? ja ne znam, nisam insajder, a ovdje se danas krivi jedna osoba, sutra druga. ne krivim, niti prozivam, a pogotovo ne pljujem nikoga direktno. postoje strukture u klubu koje trebaju misliti o tim stvarima i postavljati prave osobe na pozicije. kod mene u firmi svi odgovaramo, pojedinacno, za svoje rezultate rada. i to je meni ok, tako bi trebala funkcionisati svaka ozbiljna firma, koja zeli biti uspjesna, pa tako i FKZ.CARSON je napisao/la:Buraz nisam mislio bosnjak musliman za mene je bosnjo svaki građanin BIH i nisam mislio samo na tebe nego na svakog od nas tvoje mišljenje je svakom navijaču prošlo kroz glavu u to sam siguran, ali ja vjerujem da to nije tako naša djeca su nas u to uvjerila i nemoj da sve ovo dobro pokvarimo pile je u pravu već dva mjeseca truni da nemamo zamjenu da naša djeca nisu imali odmora nikako plus smo prodali dva najbolja igrača i dosta stvari se okrenulo protiv nas
Slažem se sa svakim slovom što si napisao, dajte raja popustite igrače, dobili su poruku vjerovatno su je shvatili nisu toliki levati... Idemo dalje, od utakmice do utakmice,, jedna teška utakmica je iza nas, dobar protivnik, malo se diglo samopouzdanje kod igrača u jako bitnom momentu, Čapljić je imao malo vremena da vidi s čim raspolaže, uvidio je jučer da imamo problema, da ne izgledamo dobro na terenu i jako cijenim što je to rekao jer je to tako. VTŽFKZ1921 je napisao/la:Dobro je što brzo kreće kup. Vidjecete problema i kod drugih ekipa...Samo da sastave dvije sedmice zaredom igrati srijeda,subota.
Nažalost, zbog sveprisutnog egoizma od strane nas navijača, zbog sveprisutne histerije koja je upravo nahranjena tim egoizmom, ostale su u sjeni neke dobre stvari. Stvari kojima smo se do nedavno ponosili. Na jučerašnjoj utakmici odigrali su šestorica igrača iz podmlatka,od dvadeset ili manje godina.
Kakvu poruku im šaljemo?
Kakvu poruku šaljemo Amiru Hadziahmetovicu koji ima 18 godina,koji je jedan vaspitan i karakteran momak,koji igra bez odmora 10 mjeseci (prvi tim Želje, juniori Želje, juniorska reprezentacija, mlada reprezentacija...).
Oni koji jebu sve redom sigurno ne znaju.Kad je trebao odmarati, nije htio odmarati,htio je igrati za juniore derbi protiv Sarajeva. I odigrao utakmicu,i razbili pitare...A samo dan ranije je igrao za prvi tim. Ovo se odnosi i na Meniju i Dzenisa...
Al **** to, to se pika dok se pobjedjuje. Čim je kriza, ti isti igrači postadoše narkomani. Kaje opravdanje tražimo za takvo ponašanje navijača? Loši rezultati? Je li to nevjerojatna pojava?Je li se to dešavaju samo nama?
Šta hoćemo? Da bude još gore ili da bude bolje? Jesmo li sigurni šta je odgovor na ovo pitanje?
Hoćemo li se to međusobno, u raji, u školi,u kući, u komsiluku...umjesto :za koga navijaš, pitati: protiv koga navijaš?
Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, Albas1921, Argentina, bablaz1, Cwirek, Hansestadt, Kajkutenjoyer, Lynx, Napaceni87, Taree i 133 gosta.