FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Choks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Choks » 15 sep 2015, 00:22

Hahaah okej iduci put dolazimo u kalošama da budemo upečatljivi .
Treba napraviti transparent Forumaši i majice uradit, da se skupljamo u sektoru A. Naravno, bez Aldina :urnebes:
:lol: :lol: kralju hahaahha :)
Brkica

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 15 sep 2015, 00:27

Tek sad stigoh da dam svoje vidjenje tekme danas. Prvo poluvrijeme mi izgledalo nekako obečavajuće s obzirom na rezultatsku krizu i novog trenera. Ima tu još mnogo da se radi kako i Vlado reče, ali svidja mi se ova formacija sa 2 napadača! Jedan drugog rasterečuju pa je to problem za protivnicke odbrane, bilo je nekih ubacivanja i pokušaja! Djelmić danas dosta agilan i opet je odigrao dobru utakmicu. Mladenovic je po meni dobar bio, na pocetku tekme je imao dobru reakciju kad je sam ostao i presjekao pokušaj dodavanja gdje je njihov igrac sam bio. Kokot mangupski igrao, sa dosta nekih gestikulacija i "premier ligaskih" fora!
Drugo poluvrijeme smo stali, puštali smo neke šuteve i nismo bili dovoljno agresivni! Pohvala za potez uvodjenja mladog igrača, nadam se da ce tako nastaviti i ubuduće!
Sve u svemu, ovdje se dosta ima još raditi i ima kapaciteta za napredak! Bitna su nam ova 3 boda, sad to ovjeriti na Grbavici i aBd do derbija uzet 6 bodova!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 15 sep 2015, 00:28

bordobijeli je napisao/la:
Guvo88 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:odma da napisem da nije provokacija ,vidim sutra igraju juniori ligu prvaka . sta i kako i kad igraju juniori zelje ? znam da se nesto spominjalo dace igrati neke kvalifikacije
Nisu prijavljeni Memija, Beganovic i Amir. Hiros. Sehic ce igrati.
nisam na to mislio nego koje natjecanje igraju ,posto vidim da ova juniorska liga prvaka igraju isti timovi kao sto su im i prve ekipe ,cak su i grupe iste ,samo igraju ranije u tooku dana a ovi seniori navece .
Evo najjednostavnije
32 ekipe iz LP igraju normalno grupe, prvi ide u 1/8 finala, drugoplasirani u playoff
32 druge ekipe (npr. Šampion spanije villareal mladih jer nema villarreala u LP igra vamo) i ostale zemlje po rejtingu koje nemaju klub u LP(tu spada o mi) igraju knock-out 1/16 i 1/8 i tu ostaje 8 ekipa
E sad tih 8 ekipa igra sa 8 drugoplasiranih i onda imaš 8 pobjednika + 8 prvoplasiranih igraju knock-out za pobjednika LP ;)

bordobijeli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la bordobijeli » 15 sep 2015, 00:32

JoseMourinho je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Guvo88 je napisao/la: Nisu prijavljeni Memija, Beganovic i Amir. Hiros. Sehic ce igrati.
nisam na to mislio nego koje natjecanje igraju ,posto vidim da ova juniorska liga prvaka igraju isti timovi kao sto su im i prve ekipe ,cak su i grupe iste ,samo igraju ranije u tooku dana a ovi seniori navece .
Evo najjednostavnije
32 ekipe iz LP igraju normalno grupe, prvi ide u 1/8 finala, drugoplasirani u playoff
32 druge ekipe (npr. Šampion spanije villareal mladih jer nema villarreala u LP igra vamo) i ostale zemlje po rejtingu koje nemaju klub u LP(tu spada o mi) igraju knock-out 1/16 i 1/8 i tu ostaje 8 ekipa
E sad tih 8 ekipa igra sa 8 drugoplasiranih i onda imaš 8 pobjednika + 8 prvoplasiranih igraju knock-out za pobjednika LP ;)
da ovo sto zeljo igra vjerovatno igraju prvaci drzava a ovo sto sutra igraju i to je neka LP al igraju ovi sto su im i prve ekipe u Lp ,steta ove vise medijski forsiraju cak bude prijenos i na euro sport

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 15 sep 2015, 00:40

Olympique je napisao/la:Aldine odmori.
Ovdje je postalo moderno nazivati Aldinom svakoga s kim se ne slažemo.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 15 sep 2015, 00:44

Buraz nisam mislio bosnjak musliman za mene je bosnjo svaki građanin BIH i nisam mislio samo na tebe nego na svakog od nas tvoje mišljenje je svakom navijaču prošlo kroz glavu u to sam siguran, ali ja vjerujem da to nije tako naša djeca su nas u to uvjerila i nemoj da sve ovo dobro pokvarimo pile je u pravu već dva mjeseca truni da nemamo zamjenu da naša djeca nisu imali odmora nikako plus smo prodali dva najbolja igrača i dosta stvari se okrenulo protiv nas

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 15 sep 2015, 00:52

KLIS je napisao/la:
Dosta te vala Aldine.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 15 sep 2015, 00:53

Minjore je napisao/la:
KLIS je napisao/la:
Dosta te vala Aldine.
Dobro. :kafa:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 15 sep 2015, 00:59

KLIS je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
KLIS je napisao/la: Ovdje je postalo moderno nazivati Aldinom svakoga s kim se ne slažemo.
Dosta te vala Aldine.
Dobro. :kafa:
:urnebes: ziv mi bio druze, neka zdrave zezancije na forumu :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 15 sep 2015, 01:01

Minjore je napisao/la: :urnebes: ziv mi bio druze, neka zdrave zezancije na forumu :thumbup:
Naravno, druže, uvijek sam za. :D

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 15 sep 2015, 01:51

Navijaci u svojoj historiji, NIKAD GORI! Fuj, gadi mi se i pogledati jug. "Igrajte pi*ke???" Pa jeste li vi normalni? Sve dok ne bude pravog juga, bez klosarskih interesa, narkomanskih dealova, licnih obracuna, i slicnih gluposti koje se vec godinama motaju preko juzne tribine, nema prave raje na jugu. Navijaci ne zasluzuju klub, nit' oni imaju za koga da igraju.
FORZA ZELJO

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 15 sep 2015, 03:00

Navijaci su nas veliki problem,posebno ove sezone. Znaci yebeno bas . Nema juga I Zeljo igra 50 % slabije nije bitno ko je u timu.
izbor pjesama wtf ba,znam furku I sve ali kur@c ce oni igrati kad se yebe sve I kad ih nazivamo pyckicama .

Igraci ko da su ograjisali, zovI hodžu,popa,fratra itd. Sta negativna energija radi vau.
Losa forma lose igre ,nezna se ko sta igra. Ne mogu poznati Amira,Blagojevica,Sadikovica ozbiljno. Stokic samopouzdanje 0. Kokot se trudi I mangupski je do onaj gol ali zato sta je profulio na asistenciju od onog ja mislim malog Hasanovica,ono je zalosno.
stvarno **** ti formaciju 4-2-3-1 ili 4-5-1 daj barem jednom 4-4-2 .
Koliko Zelji znaci Amar .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

KGB
Kontakt:

Post Postao/la KGB » 15 sep 2015, 03:24

Godinama navijaci nisu imali nikakvih sukoba niti sa igracima niti sa ljudima u klubu, sve se svodilo na prozivanje, niti su samarali igrace, niti im ulijetali na treninge, niti im lupali auta na parkingu kao neki.
Sasvim je normalno i ocekivano da navijaci prozivaju igrace pa i vrijedjaju jer igraju ocajno, ne daju max. na terenu, rezultati totalno losi, mislim sta ocekivati od njih !? dugo su trpili i podrzavali kada nije islo, i debakla u evropi iz godine u godinu, i kada nije islo u PL., ovo je trenutna faza koja ce sa boljim rezultatima proci, navijaci su se mnogo puta dokazali sa svojom podrskom, sada je sve do igraca.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 15 sep 2015, 07:52

CARSON je napisao/la:Buraz nisam mislio bosnjak musliman za mene je bosnjo svaki građanin BIH i nisam mislio samo na tebe nego na svakog od nas tvoje mišljenje je svakom navijaču prošlo kroz glavu u to sam siguran, ali ja vjerujem da to nije tako naša djeca su nas u to uvjerila i nemoj da sve ovo dobro pokvarimo pile je u pravu već dva mjeseca truni da nemamo zamjenu da naša djeca nisu imali odmora nikako plus smo prodali dva najbolja igrača i dosta stvari se okrenulo protiv nas
sve to stoji, prosli smo ta dva kruga u evropi, pa kako god... pobjede se pisu i hvala im na radosti koju su nam pruzili. ali, opet pitam, sta i kako dalje? jesi li ti zadovoljan igrom koju prikazujemo? sada, od 23.09., idu i kup utakmice, gdje ce se ekipa dodatno fizicki trositi. ove godine ne moze niko reci da ce sve snage i ambicije baciti na osvajanje kupa, ispada 6 ekipa i mora se max ozbiljno igrati prvenstvo, jer svaki kiks te dovodi u opasnu zonu. bit ce velikog umora, pauziranja zbog kartona (ne daj Boze povreda). bez solidne, da ne kazem jake, klupe, a pogotovo jakih prvih 11 u timu, tesko da ce iko, ista, ozbiljnije uraditi, pa ni mi. opet kazem, niko sretniji od mene da me situacija na tabeli, na kraju prvenstva, demantuje. pogotovo zbog kratkog proljetnog dijela. morat cemo se muski pobiti za izlazak u evropu. naredne dvije utakmice bi, po svim rezonima, mogli i trebali rjesiti u nasu korist, sto bi donijelo veliku dozu mirnoce pred derbi, a tada sta bude. oni ce vjerovatno napasti, pa imamo sansu odigrati kao u evropi, na kontre. uostalom, veliki broj forumasa se slaze da je prelazni rok katastrofalno odradjen i to je ono o cemu ja govorim. ko je kriv za to? ja ne znam, nisam insajder, a ovdje se danas krivi jedna osoba, sutra druga. ne krivim, niti prozivam, a pogotovo ne pljujem nikoga direktno. postoje strukture u klubu koje trebaju misliti o tim stvarima i postavljati prave osobe na pozicije. kod mene u firmi svi odgovaramo, pojedinacno, za svoje rezultate rada. i to je meni ok, tako bi trebala funkcionisati svaka ozbiljna firma, koja zeli biti uspjesna, pa tako i FKZ.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Sema1988
Kontakt:

Post Postao/la Sema1988 » 15 sep 2015, 08:46

Kokot nije uopce los igrac , kako se moze procitati iz ovih par postova, ali ne treba mu ono da glumi neku povredu pred kraj svake utakmice u kojoj vodimo, i jos pri tome u svom teatralnom padu i trazenju medicinske pomoci baci kostobran od sebe 5-10 metara.. To je bas nidje veze , treb'o bi mu neko reci da to nije Zeljo, da ovdje ne moze to raditi..Ali generalno donio nam je haman najvise bodova ove sezone , sto golovima sto asistencijama, pa je vodeci se ovom statistikom nas najkorisniji igrac dosadasnjeg dijela sezone.
Sto se tice navijaca i pjevanja - igrajte pickice - pa sve po zasluzi ;) Odem na sjever tamo u 2. minuti vec pocinju psovati igracima - prvi Dado na dnevnom redu, pa Mladenovic , Kokot , cak protiv Slobode psuju Antolovicu , bez ikakve potrebe
Na jugu , onom dijelu prema lokomotivi ista situacija
A zahvaljujuci ovim navijacima ( koji su po meni opravdano prozivali igrace , jer i njima je dosta nehtijenja , uspavanosti) imamo ovoliko bodova, da se nisu skupili na jugu onako protiv Veleza nikad mi ne bi uvaljali onaj drugi gol

Sent from my iPhone using Tapatalk

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 15 sep 2015, 08:51

Dobro je što brzo kreće kup. Vidjecete problema i kod drugih ekipa...Samo da sastave dvije sedmice zaredom igrati srijeda,subota.
Nažalost, zbog sveprisutnog egoizma od strane nas navijača, zbog sveprisutne histerije koja je upravo nahranjena tim egoizmom, ostale su u sjeni neke dobre stvari. Stvari kojima smo se do nedavno ponosili. Na jučerašnjoj utakmici odigrali su šestorica igrača iz podmlatka,od dvadeset ili manje godina.
Kakvu poruku im šaljemo?
Kakvu poruku šaljemo Amiru Hadziahmetovicu koji ima 18 godina,koji je jedan vaspitan i karakteran momak,koji igra bez odmora 10 mjeseci (prvi tim Želje, juniori Želje, juniorska reprezentacija, mlada reprezentacija...).
Oni koji jebu sve redom sigurno ne znaju.Kad je trebao odmarati, nije htio odmarati,htio je igrati za juniore derbi protiv Sarajeva. I odigrao utakmicu,i razbili pitare...A samo dan ranije je igrao za prvi tim. Ovo se odnosi i na Meniju i Dzenisa...
Al **** to, to se pika dok se pobjedjuje. Čim je kriza, ti isti igrači postadoše narkomani. Kaje opravdanje tražimo za takvo ponašanje navijača? Loši rezultati? Je li to nevjerojatna pojava?Je li se to dešavaju samo nama?
Šta hoćemo? Da bude još gore ili da bude bolje? Jesmo li sigurni šta je odgovor na ovo pitanje?
Hoćemo li se to međusobno, u raji, u školi,u kući, u komsiluku...umjesto :za koga navijaš, pitati: protiv koga navijaš?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 sep 2015, 08:57

kokot ima dva gola u dvije pobjede po jedan razlike (pobjedu dva razlike još uvijek nemamo), jednu asistenciju u još jednoj pobjedi jedan razlike, te još jednu u neriješenoj u širokom. cifre ne lažu koliko god nervirao raju.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 15 sep 2015, 09:19

Sve utakmice ove sezone smo dobili jer smo mi Zeljo, ako me razumijete sta sam htio reci. ;)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 15 sep 2015, 09:28

Čestitke Čapljiću na formaciji i taktici i igračima na borbenosti.

Prvi put, nakon dugo vremena, smo počeli u formaciji 4-4-2. Sa Kokotom i Jocom u vrhu napada. Đelmić i D. Sadiković su bili krilni vezni, a u vezi Blagojević i Amir. Bekovima je "naređeno" da ne idu previše naprijed, prvenstveno zbog značaja utakmice i samog rezultata. Memija je u ranijim utakmicama išao previše u napad i nije mogao stizati da pokrije nastalu šupljinu u odbrani. Nakon što smo dali gol, vratili smo se u formaciju 4-2-3-1 sa Kokotom na krilu, Jocom u špicu i Dadom na svojoj poziciji. To je na kraju dalo i rezultat, koji je bio najvažniji u ovoj utakmici. Poništen nam je čist gol i to je uticalo na ostatak utakmice, jer smo bili pod imperativom pobjede.

Ulaskom Dine Hasanovića na zadnjeg veznog (destruktivca), Amir je prekomandovan iza Dženisa koji je u tim trenutcima bio naš najistureniji igrač. Čestitam Čapljiću što je u ovako važnoj utakmici imao hrabrosti da isproba više formacija, a pritom i isprobati i neke igrače na drugim pozicijama.

Najlošiji dio Želje na ovoj utakmici su bili navijači, koji su tokom cijele utakmice vršili pritisak na igrače. Izgleda da se samo čekao negativan rezultat, kako bi mogli doći na svoje. Takvi navijači i nisu iskreni navijači Želje, jer su sebe stavili ispred svetinje i pokušavali su joj da odmognu. Većini pravih navijača čestitke na podršci.

Kokot je napravio pravi potez čisteći kartone, pred nešto teže protivnike. Drinu bi trebali uzeti i bez Kokota.

Nadam se da ćemo i protiv Drine početi u formaciji 4--4-2.

Oni koji su priželjkivali poraz, mogu ga samo flautati. Takvi čekaju kao zapete puške naredni kiks. VTŽ.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 15 sep 2015, 09:32

FKZ1921 je napisao/la:Dobro je što brzo kreće kup. Vidjecete problema i kod drugih ekipa...Samo da sastave dvije sedmice zaredom igrati srijeda,subota.
Nažalost, zbog sveprisutnog egoizma od strane nas navijača, zbog sveprisutne histerije koja je upravo nahranjena tim egoizmom, ostale su u sjeni neke dobre stvari. Stvari kojima smo se do nedavno ponosili. Na jučerašnjoj utakmici odigrali su šestorica igrača iz podmlatka,od dvadeset ili manje godina.
Kakvu poruku im šaljemo?
Kakvu poruku šaljemo Amiru Hadziahmetovicu koji ima 18 godina,koji je jedan vaspitan i karakteran momak,koji igra bez odmora 10 mjeseci (prvi tim Želje, juniori Želje, juniorska reprezentacija, mlada reprezentacija...).
Oni koji jebu sve redom sigurno ne znaju.Kad je trebao odmarati, nije htio odmarati,htio je igrati za juniore derbi protiv Sarajeva. I odigrao utakmicu,i razbili pitare...A samo dan ranije je igrao za prvi tim. Ovo se odnosi i na Meniju i Dzenisa...
Al **** to, to se pika dok se pobjedjuje. Čim je kriza, ti isti igrači postadoše narkomani. Kaje opravdanje tražimo za takvo ponašanje navijača? Loši rezultati? Je li to nevjerojatna pojava?Je li se to dešavaju samo nama?
Šta hoćemo? Da bude još gore ili da bude bolje? Jesmo li sigurni šta je odgovor na ovo pitanje?
Hoćemo li se to međusobno, u raji, u školi,u kući, u komsiluku...umjesto :za koga navijaš, pitati: protiv koga navijaš?
Slažem se sa svakim slovom što si napisao, dajte raja popustite igrače, dobili su poruku vjerovatno su je shvatili nisu toliki levati... Idemo dalje, od utakmice do utakmice,, jedna teška utakmica je iza nas, dobar protivnik, malo se diglo samopouzdanje kod igrača u jako bitnom momentu, Čapljić je imao malo vremena da vidi s čim raspolaže, uvidio je jučer da imamo problema, da ne izgledamo dobro na terenu i jako cijenim što je to rekao jer je to tako. VTŽ

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.