GracanicaAA je napisao/la:amertiger je napisao/la:
Ne znam... ovdje se vas pola hvali kako dovodi neke likove sa OSMa koji imaju tikete pa nek i otvore ligu kad dolaze da igraju... a u krajnjem slucaju ako nece niko da uzme od ovih iz druge lige skupit cemo nekom koliko treba... 2,5 KM-3 KM.....
Sta cemo ako izucemo random sve ekipe sa tiketima u prvu ligu.. ko ce onda napraviti ligu.. ili onda opet idemo da izvlacimo dok neko ne popusi...
Ja sam predlozio da se mi koji imamo TIkete izbacimo da vi ostanete i onda da se mi samo nadopunimo i to je to, ali niko nije nista reko tako da.
Kakve ba likove sa OSM ? Lik prati ovaj forum imao je prije profil ovdje zaboravio je sifru i sad ima novi profil koji ceka da mu admin odobri i kakvi su to likovi ?
Nisam ja mislio na tebe kad sam rekao za te likove nego vidim da ima nekih momaka koji dolaze kao momci koji igraju OSM dugo i koji imaju tikete tako se pisalo, ne mislim vala istrazivati ko je pisao i za koga tacno.
Ali realno 2,34 KM mozemo skupiti bilo kome da posaljemo, ima momaka koji su ativni ovdje trenutno na forumu a npr. nisu medju tih 14 ili 12 ili npr. 10 prvih trenutno.
Mislim da je puno bolje da definisemo sa koliko igaca idemo u prvu ligu. Treba uzeti u obzir da prva i druga liga ili cak i treca ne moraju imati isti broj ekipa. Zbog zavrsetka lige nije bas idealno ali razlika od nekih 4-5 dana je i prihvatljiva da se momci odmore malo
Mislim da je pravljene tri lige vec proseravanje... mislim da je bolje dvije po 14-15(ako moze) nego tri po 10... Previse su tri lige za sada bar je to neko moje misljenje.