SS.ba liga - Glavni Chat

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan

suarez7
Kontakt:

Re: SS.ba liga - Glavni Chat

Post Postao/la suarez7 » 14 sep 2015, 23:10

GracanicaAA je napisao/la:
Eld0rado je napisao/la:ne slažem se sa random :nene:

ima raje koji su zaslužili da igraju i koji se trude koji su aktivni, i glupo je da neki padobranac igra a ozbiljan igrac bude izbacen :stop:
Dobro eto kako ti kazes izvoli izaberi igrace koji ce igrati koji ce biti "Visak".
pa jbt jedan fali ne fali nas deset :D

nacemo jedanog da ga yebes :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 sep 2015, 23:11

Pegi10 je napisao/la:Ako se ne pojavi niko do pocetka, nek se izbaci jedan od ovih sto nisu na forumu. Mislim meni ne smeta nek igra ko god zeli, ali ne uklapaju se u SS.ba ligu kad nisu clanovi SS.ba foruma.
Ovaj moj Huseinagic nisu mu jos Admini odobrili racun, ali tu je...Ali pitanje je sljedece : Tko nije na forumu od ovih ?? Samir ovaj ? Nedzad ?
suarez7 je napisao/la:
nacemo jedanog da ga yebes :D
Pa znam da fali jedan, nego iskreno meni smeta 3 lige eto jer iskreno Ono Gomila nas sve na jednom mjestu od te iste lige, em moras 1000 stvari radit za te 3 lige.

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 14 sep 2015, 23:12

Pegi10 je napisao/la:Ako se ne pojavi niko do pocetka, nek se izbaci jedan od ovih sto nisu na forumu. Mislim meni ne smeta nek igra ko god zeli, ali ne uklapaju se u SS.ba ligu kad nisu clanovi SS.ba foruma.
Ovaj moj Huseinagic nisu mu jos Admini odobrili racun, ali tu je...Ali pitanje je sljedece : Tko nije na forumu od ovih ?? Samir ovaj ? Nedzad ?
samir i huseinagic cekaju odobrenje zato sam ih i stavio ispod crte

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 sep 2015, 23:16

Pa i pitanje je ovo za ove "Tiketaše" Da li su spremni ici do kraja ili da samo imaju jednom ili dva puta tikete i cao. To je pravo pitanje svega ovoga za tri lige eto.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 14 sep 2015, 23:19

Naci cemo jos jednog, valjda :D

gojzerica
Kontakt:

Re: Online Soccer Manager - ss.ba liga

Post Postao/la gojzerica » 14 sep 2015, 23:21

GracanicaAA je napisao/la:Problem je za to sto kada kreiras lige i kupujes crvene tikete dobijas 15 tiketa dok za igranje i kreiranje lige treba ti toliko Crvenih tiketa koliko traje liga. Ili zavisi ako ti nestane tiketa prebacit ce na nekog tko je aktivniji i nece se brisati liga ili nesto vece probleme pravit.
nije tačno. ja sam kreirao ligu bio i nestalo mi tiketa, liga se normalno nastavila.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 14 sep 2015, 23:23

gojzerica je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Problem je za to sto kada kreiras lige i kupujes crvene tikete dobijas 15 tiketa dok za igranje i kreiranje lige treba ti toliko Crvenih tiketa koliko traje liga. Ili zavisi ako ti nestane tiketa prebacit ce na nekog tko je aktivniji i nece se brisati liga ili nesto vece probleme pravit.
nije tačno. ja sam kreirao ligu bio i nestalo mi tiketa, liga se normalno nastavila.
Nestanu ti samo oni "drugi" klubovi na tom acc? Jesam u pravu?

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 sep 2015, 23:23

gojzerica je napisao/la:
Pa sta sam napisao "ako ti nestane tiketa prebacit ce na nekog tko je aktivniji" znam drug ba igram ja ovu igru he hay :kafa:

Ako imas crvene izbrisat ce ti sve ostat ce samo jedan (glavni), dok sa zelenim izbrise ti samo ovaj dole drugi acc.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 14 sep 2015, 23:25

jopaa7 je napisao/la: Nestanu ti samo oni "drugi" klubovi na tom acc? Jesam u pravu?
da.

@gračanica, ti si napisao da ti treba tiketa onoliko koliko i traje liga, to nije tačno. to ostalo jest' tako.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 sep 2015, 23:28

gojzerica je napisao/la:
jopaa7 je napisao/la: Nestanu ti samo oni "drugi" klubovi na tom acc? Jesam u pravu?
da.

@gračanica, ti si napisao da ti treba tiketa onoliko koliko i traje liga, to nije tačno. to ostalo jest' tako.

Nego vidim da opet nisi u pravu prije kada se igralo (jer vidim da ne znas) si moramo imati isto toliko tiketa ako si zelio otvoriti ligu. Sada od 2013 je drugacija stvar sada mozes imati i 1 tiket (Crveni) i mozes otvoriti ligu.

Dakle ako sam htjeo da otvorim ligu od 10 klubova morao sam imati 22 tiketa jer inace ti nece otvoriti tu ligu sa 10 klubova.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 14 sep 2015, 23:30

u prošlosti živiš dečko?

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 sep 2015, 23:31

gojzerica je napisao/la:u prošlosti živiš dečko?
Nego govorim ti kako je prije bilo da znas.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 14 sep 2015, 23:33

nebitno je to

3 lige po 10 klubova, biće mnogo zanimljivije i svi će se boriti do zadnjeg kola.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 sep 2015, 23:44

gojzerica je napisao/la:nebitno je to

3 lige po 10 klubova, biće mnogo zanimljivije i svi će se boriti do zadnjeg kola.
Ma Cool je :zviz: Ma doce neko do Srijede ha ya kad je se prijavilo preko 29 zasto onda i nece i taj jos jedan :kafa:

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 15 sep 2015, 01:15

Ako cemo ici na ovaj random i ovo onda ja ne zelim to da igram... boli me neka stvar za vasa poznanstva sa OSMa jer vidim da je fin broj igraca tako poceo da upada u ligu pa onda sad neko izvalcenje da se anonimusi neku ubace u prvu ligu. NIsmo djaba igrali ovu ligu od 24 igraca... 46 kola da bi na kraju neki anonimusi igrali iduce sezone... Ima tabela fino ljudi koji su aktivni i fino ako je liga od 14 onda 14 pvih ako je liga od 12 onda 12 prvih i tako dalje svi koji do sad nisu igrali fino u drugu ili trecu ligu kakvi god igraci bili i koliko god dugo igrali...

Ako cemo da pravimo da valja onda neka se i radi tako a ne da se izmislja topla voda....
Mes Que Un Club

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 sep 2015, 12:57

amertiger je napisao/la:Ako cemo ici na ovaj random i ovo onda ja ne zelim to da igram... boli me neka stvar za vasa poznanstva sa OSMa jer vidim da je fin broj igraca tako poceo da upada u ligu pa onda sad neko izvalcenje da se anonimusi neku ubace u prvu ligu. NIsmo djaba igrali ovu ligu od 24 igraca... 46 kola da bi na kraju neki anonimusi igrali iduce sezone... Ima tabela fino ljudi koji su aktivni i fino ako je liga od 14 onda 14 pvih ako je liga od 12 onda 12 prvih i tako dalje svi koji do sad nisu igrali fino u drugu ili trecu ligu kakvi god igraci bili i koliko god dugo igrali...

Ako cemo da pravimo da valja onda neka se i radi tako a ne da se izmislja topla voda....
Ako je po tvojoj i drugoj logici da igramo prvih 14 tko ce onda napraviti ligu ? Ako cemo tako prvih 14 da igra eto molim te daj mi odgovor na to. Nemoj mi pisat pa vi cete praviti ligu necete vi bit u top 14. :facepalm:

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 15 sep 2015, 13:49

amertiger je napisao/la:Ako cemo ici na ovaj random i ovo onda ja ne zelim to da igram... boli me neka stvar za vasa poznanstva sa OSMa jer vidim da je fin broj igraca tako poceo da upada u ligu pa onda sad neko izvalcenje da se anonimusi neku ubace u prvu ligu. NIsmo djaba igrali ovu ligu od 24 igraca... 46 kola da bi na kraju neki anonimusi igrali iduce sezone... Ima tabela fino ljudi koji su aktivni i fino ako je liga od 14 onda 14 pvih ako je liga od 12 onda 12 prvih i tako dalje svi koji do sad nisu igrali fino u drugu ili trecu ligu kakvi god igraci bili i koliko god dugo igrali...

Ako je po tvojoj i drugoj logici da igramo prvih 14 tko ce onda napraviti ligu ? Ako cemo tako prvih 14 da igra eto molim te daj mi odgovor na to. Nemoj mi pisat pa vi cete praviti ligu necete vi bit u top 14. :facepalm:
Ne znam... ovdje se vas pola hvali kako dovodi neke likove sa OSMa koji imaju tikete pa nek i otvore ligu kad dolaze da igraju... a u krajnjem slucaju ako nece niko da uzme od ovih iz druge lige skupit cemo nekom koliko treba... 2,5 KM-3 KM.....

Sta cemo ako izucemo random sve ekipe sa tiketima u prvu ligu.. ko ce onda napraviti ligu.. ili onda opet idemo da izvlacimo dok neko ne popusi...
Mes Que Un Club

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 sep 2015, 13:52

amertiger je napisao/la:
Ne znam... ovdje se vas pola hvali kako dovodi neke likove sa OSMa koji imaju tikete pa nek i otvore ligu kad dolaze da igraju... a u krajnjem slucaju ako nece niko da uzme od ovih iz druge lige skupit cemo nekom koliko treba... 2,5 KM-3 KM.....

Sta cemo ako izucemo random sve ekipe sa tiketima u prvu ligu.. ko ce onda napraviti ligu.. ili onda opet idemo da izvlacimo dok neko ne popusi...

Ja sam predlozio da se mi koji imamo TIkete izbacimo da vi ostanete i onda da se mi samo nadopunimo i to je to, ali niko nije nista reko tako da.
Kakve ba likove sa OSM ? Lik prati ovaj forum imao je prije profil ovdje zaboravio je sifru i sad ima novi profil koji ceka da mu admin odobri i kakvi su to likovi ?

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 15 sep 2015, 14:03

amertiger je napisao/la:

Ja sam predlozio da se mi koji imamo TIkete izbacimo da vi ostanete i onda da se mi samo nadopunimo i to je to, ali niko nije nista reko tako da.
Kakve ba likove sa OSM ? Lik prati ovaj forum imao je prije profil ovdje zaboravio je sifru i sad ima novi profil koji ceka da mu admin odobri i kakvi su to likovi ?
Nisam ja mislio na tebe kad sam rekao za te likove nego vidim da ima nekih momaka koji dolaze kao momci koji igraju OSM dugo i koji imaju tikete tako se pisalo, ne mislim vala istrazivati ko je pisao i za koga tacno.

Ali realno 2,34 KM mozemo skupiti bilo kome da posaljemo, ima momaka koji su ativni ovdje trenutno na forumu a npr. nisu medju tih 14 ili 12 ili npr. 10 prvih trenutno.

Mislim da je puno bolje da definisemo sa koliko igaca idemo u prvu ligu. Treba uzeti u obzir da prva i druga liga ili cak i treca ne moraju imati isti broj ekipa. Zbog zavrsetka lige nije bas idealno ali razlika od nekih 4-5 dana je i prihvatljiva da se momci odmore malo :D

Mislim da je pravljene tri lige vec proseravanje... mislim da je bolje dvije po 14-15(ako moze) nego tri po 10... Previse su tri lige za sada bar je to neko moje misljenje.
Mes Que Un Club

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 15 sep 2015, 14:15

eto anketa pa neko svako da svoje mišljenje

Odgovori

Natrag na “OSM SS.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.