Vjerujem da si ovo za Zukanovica pogrijesio. Inace se ne isplati ni komentirati.Elegant je napisao/la:Budite malo realni po pitanju Cimirota i drugih igraca iz PL BiH, tek je presao u novi tim nije potrcao kako treba povrjedio se a treba da igra kljucne utakmice reprezentacije. Isto vazi za Bajica, Kvesica i sve ostale svježe sto su tek presli iz najlosije lige europe u bolje timove.
Neka se malo uigravaju tamo, dizu formu, igraju na jacem nivou a onda tek nakon nekog vremena ako zasluze u reprezentaciju pozvati.
Nama vecina igraca iz sadasnjih prvih 11. muku muci sa igrama i formom, a treba da nas pojacavaju novi koji nisu ni provjereni ili ovi bivsi tipa Zukanovica, Stevanovica, sta vam je ljudi dođite malo sebi.
Pjanci u losoj formi a treba da nam igra Cimirot koji je promjenio klub prije mjesec dana i odmah se povrjedio.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Reprezentacija je jedno, a klub sasvim nesto drugo. Niti Grahovac, a jos manje Cimirot jos nista nisu u klubovima ni dokazali. Grahovac grijao klupu sve do skorasnje povrede Pestosa, a da li je kvalitet vidjecemo u buducnosti hoce li moci iskoristiti povredu Pestosa. Cimirot je tek dosao u jak klub, a da li ce nesto uraditi to cemo vidjeti.dubrovnik je napisao/la: Kakav Zaha covjece i dokazivanje. Pa gdje se on u zivotu dokazao. Lako je trckarati uz Rahimica. Sto se nije u nijednom klubu u zivotu dokazao. Svaki transfer sve gori i gori. Grahovac i Cimirot igraju u dobrim klubovima u EL a ovaj izmedju granata trckara na trening. Ja ozbiljno bez transfermarkta nikad ne bi znao u kojem klubu uopce Zahirovic igra. Sta ce mu agresivnost kad ne zna. Mogu onda i Vranjesa na DM i on lampa i agresivan je. Znanje je preduvjet makar bazicno a to Zaha nema. Pa to mu je trener u cvajti rekao.
Ovo da je lahko trcati uz Rahimica necu shvatiti za ozbiljno.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Shvati ti kako hoces a dokaz toj teoriji je propast u svim klubovima u kojim je igrao a nisu bili na nekom nivou ako cemo posteno. Ne vjerujem u profesionalne reprezentativce jer ih ne postoji ni u jednoj reprezentaciji vrijednoj spomena. I Hadzic bi solidno izgledao da stavis Rahimica uz njega. U ovo sam i te kako siguran. Opet cu ti napisati sto i prije 2 dana Grahovcu je konkurent reprezentativac a tko je Zahi. Nekome tko prati sport to je dovoljno. DM za nasu repku po meni Besic, Grahovac, Cimirot, Zolotic.emir79 je napisao/la:Reprezentacija je jedno, a klub sasvim nesto drugo. Niti Grahovac, a jos manje Cimirot jos nista nisu u klubovima ni dokazali. Grahovac grijao klupu sve do skorasnje povrede Pestosa, a da li je kvalitet vidjecemo u buducnosti hoce li moci iskoristiti povredu Pestosa. Cimirot je tek dosao u jak klub, a da li ce nesto uraditi to cemo vidjeti.dubrovnik je napisao/la: Kakav Zaha covjece i dokazivanje. Pa gdje se on u zivotu dokazao. Lako je trckarati uz Rahimica. Sto se nije u nijednom klubu u zivotu dokazao. Svaki transfer sve gori i gori. Grahovac i Cimirot igraju u dobrim klubovima u EL a ovaj izmedju granata trckara na trening. Ja ozbiljno bez transfermarkta nikad ne bi znao u kojem klubu uopce Zahirovic igra. Sta ce mu agresivnost kad ne zna. Mogu onda i Vranjesa na DM i on lampa i agresivan je. Znanje je preduvjet makar bazicno a to Zaha nema. Pa to mu je trener u cvajti rekao.
Ovo da je lahko trcati uz Rahimica necu shvatiti za ozbiljno.
Zahirovic ima 20 utakmica za A reprezentaciju i sigurno ih je 17 odigrao na vrhunskom nivou, nije on neki igrac ni klasa, ali uvijek je bio igrac od zadatka, on i Pjanic u veznom redu kad god su igrali mi smo dobijali utakmice. Nemamo trenutno rijesenja na toj poziciji, dolazi nam Bale, Ramsey i jos opasnih igraca, treba nam defanzivni vezni, a to nije ni Grahovac jer je previse mekan. Cimirot je ekstra, ali je povrijedjen, tako da Zahirovicu treba dati sansu igra standardno u Izraelu, gdje je svojevremeno klupu grijao Medunjanin pa je opet pozivan u repku
Limvo Likce
Ocigledno da nisi bas najbolje pratio Zahirovica u reprezentaciji. Pogledaj drugo poluvrijeme u Zilinidubrovnik je napisao/la:Kakav Zaha covjece i dokazivanje. Pa gdje se on u zivotu dokazao. Lako je trckarati uz Rahimica. Sto se nije u nijednom klubu u zivotu dokazao. Svaki transfer sve gori i gori. Grahovac i Cimirot igraju u dobrim klubovima u EL a ovaj izmedju granata trckara na trening. Ja ozbiljno bez transfermarkta nikad ne bi znao u kojem klubu uopce Zahirovic igra. Sta ce mu agresivnost kad ne zna. Mogu onda i Vranjesa na DM i on lampa i agresivan je. Znanje je preduvjet makar bazicno a to Zaha nema. Pa to mu je trener u cvajti rekao.emir79 je napisao/la:To moraju da dokazu obojica u reprezentaciji, inace je u svakom slucaju Zaha ispred jer nikada losu partiju u reprezentaciji nije pruzio. Agresivnost i trku koju ima Zahirovic nemaju ni Cimirot, a pogotovo Grahovac ni blizu.dubrovnik je napisao/la: Grahovca i Cimija care ako bude ok. Tek onda Zaha.

Jasno je da Zahirovic nece dobiti poziv, ali treba postovati ono sto je uradio u reprezentaciji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ocigledno da je zaboravio ko je stavio u dzep igraca koji nam je pravio probleme 3 poluvremena, tacnije Weissa, koji je morao biti zamjenjen jer ga je Zaha stavio u dzep. Ali ovo je samo jedna u nizu Zahinih dobrih partija.Virtu4l je napisao/la:
Ocigledno da nisi bas najbolje pratio Zahirovica u reprezentaciji. Pogledaj drugo poluvrijeme u Zilini
Jasno je da Zahirovic nece dobiti poziv, ali treba postovati ono sto je uradio u reprezentaciji.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
@Virtual
Sve sto sam imao napisati na njegovu temu sam napisao. Neki kazu da je i Hadzic super odigrao stopera. Nemojte vise molim vas. Covjek nije mogao u cvajti. Cesto je i na tribinama bio. Svaka mu cast ali ja ga ne zelim. Ako Mesa misli kao i vi ima telefon. Mislim da smo ja i ti jednom pisali vec o njemu i ne zelim da mi sada opet trazis krive navode.
Sve sto sam imao napisati na njegovu temu sam napisao. Neki kazu da je i Hadzic super odigrao stopera. Nemojte vise molim vas. Covjek nije mogao u cvajti. Cesto je i na tribinama bio. Svaka mu cast ali ja ga ne zelim. Ako Mesa misli kao i vi ima telefon. Mislim da smo ja i ti jednom pisali vec o njemu i ne zelim da mi sada opet trazis krive navode.
Nikakvi krivi navodi, Zahirovic je jedan od najzasluznijih za plasman na SP i treba ga tretirati kako zasluzuje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tretiran je kako zasluzuje. Privatni sportski kolektivi uvijek rade tako. Pogotovu oni u Njemackoj. Tamo nema po zaslugama iz proslosti. Vidi slucaj Ibisevic. Ili jesi, ili nisi. Ako nemas sto klub trazi. Caos. Sto bi Djuro rekao.Virtu4l je napisao/la:Nikakvi krivi navodi, Zahirovic je jedan od najzasluznijih za plasman na SP i treba ga tretirati kako zasluzuje.
Sad Zahirović ispade Makalele, a nije baš tako.
Da je ugradio svoje ime odlazak na SP jeste, koliko toliko, da je jedan od najvažnijih, vala i nije.
Da je ugradio svoje ime odlazak na SP jeste, koliko toliko, da je jedan od najvažnijih, vala i nije.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Zahirovic je je.bena masina, i svakako jedan od najzasluznijih i za SP i za kvalifikacije prije toga koje su donekle bile uspjesne. E sad sta s s momkom dogadja u klubovima to stvarno ne shvatam 

This time next year we'll be millionaires.
To sto si napisao nema nikakve veze sa diskusijom.dubrovnik je napisao/la:Tretiran je kako zasluzuje. Privatni sportski kolektivi uvijek rade tako. Pogotovu oni u Njemackoj. Tamo nema po zaslugama iz proslosti. Vidi slucaj Ibisevic. Ili jesi, ili nisi. Ako nemas sto klub trazi. Caos. Sto bi Djuro rekao.Virtu4l je napisao/la:Nikakvi krivi navodi, Zahirovic je jedan od najzasluznijih za plasman na SP i treba ga tretirati kako zasluzuje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zaha je primjer pravog reprezentativca, koji je manjak kvaliteta nadoknadjivao velikom borbenoscu na terenu, nikada se nije bunio iako ga je Pape prekrzio da bi poveo pjevaca himne i svoju adzinu jabuku
Limvo Likce
Ne znam kakvu ti diskusiju zelis voditi na ovoj temi. Ali ja sam sa ovim zelio reci da momak koji je nerijetko grijao tribine u Bochumu nema sta da radi u reprezentaciji BiH. Vrlo je simptomaticno da nekolicini koji zmire na Zahirovicevu propast u Cvajti i nerijetko grijanje tribina to nije bitno a u isto vrijeme Prcic je propao jer grije klupu dobrih klubova liga 5. Ili smo slijepi mi kao forumasi ili uprava i sportski dio recenih klubova. Igranje u klubu i to ne bilo kojem klubu bi po meni bio uvjet poziva u reprezentaciju. Klubovi tipa ovog Zahirovicevog se po meni ne bi ni trebali uzimati u obzir. Pa ja sam uvjeren da je i Zola sada ispred njega. Ali ajde necu vise pisati o ovom momku a kako se u nas uvijek vrte neki cudni standardi za poziv ne bi me zacudilo da se Zahirovic nadje na spisku. U sustini koliko nam je dobar jedini DM kojeg trenutno imamo u rosteru i ovaj momak cija je karijera mogu reci skoro propala je korak naprijed. E to je ono na sta su nas nasi vrli selektori doveli. Da radim njihov posao bilo bi me sram. U stvari moj gazda koji je Svabski Zidov bi mi zabio nogu u guzicu i poslao me kuci u Dubrovnik da prodajem pomadore na pjaci. Eto toliko care od mene.Virtu4l je napisao/la:To sto si napisao nema nikakve veze sa diskusijom.dubrovnik je napisao/la:Tretiran je kako zasluzuje. Privatni sportski kolektivi uvijek rade tako. Pogotovu oni u Njemackoj. Tamo nema po zaslugama iz proslosti. Vidi slucaj Ibisevic. Ili jesi, ili nisi. Ako nemas sto klub trazi. Caos. Sto bi Djuro rekao.Virtu4l je napisao/la:Nikakvi krivi navodi, Zahirovic je jedan od najzasluznijih za plasman na SP i treba ga tretirati kako zasluzuje.
Zolotic je bio do povrede najbolje rijesenje, ali sad nije standardan u prosjecnom hrvatskom klubu nazalost. Zaha se namece kao rijesenje, bolji je u defanzivi od Hadzica, a to nam i treba, u napadu imamo dobre opcije valja nam zaustaviti njihove ofanzivce
Limvo Likce
- Gabon
- Kontakt:
Cvajta bila prejaka za ovog trkaca, agresivca..emir79 je napisao/la:To moraju da dokazu obojica u reprezentaciji, inace je u svakom slucaju Zaha ispred jer nikada losu partiju u reprezentaciji nije pruzio. Agresivnost i trku koju ima Zahirovic nemaju ni Cimirot, a pogotovo Grahovac ni blizu.dubrovnik je napisao/la: Grahovca i Cimija care ako bude ok. Tek onda Zaha.

Cimirot i Grahovac nisi kompetentan da pricas o njihovom kvalitetu.

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Zolotic je do kartona odigrao svaki minut u svom klubu, koji nije na nekom nivou naravno. Ali uopce ne igra lose. Naravno Istru rijetki prate a Zahin klub zasigurno niko.bagra je napisao/la:Zolotic je bio do povrede najbolje rijesenje, ali sad nije standardan u prosjecnom hrvatskom klubu nazalost. Zaha se namece kao rijesenje, bolji je u defanzivi od Hadzica, a to nam i treba, u napadu imamo dobre opcije valja nam zaustaviti njihove ofanzivce
Ponovo si odlutao od teme. Niko ne osporava njegovu klupsku propast, samo se prisjećamo njegovih odličnih partija u dva ciklusa kada smo imali dobre rezultate i kako bi nam pravi Zahirović sad dobro došao.dubrovnik je napisao/la:Ne znam kakvu ti diskusiju zelis voditi na ovoj temi. Ali ja sam sa ovim zelio reci da momak koji je nerijetko grijao tribine u Bochumu nema sta da radi u reprezentaciji BiH. Vrlo je simptomaticno da nekolicini koji zmire na Zahirovicevu propast u Cvajti i nerijetko grijanje tribina to nije bitno a u isto vrijeme Prcic je propao jer grije klupu dobrih klubova liga 5. Ili smo slijepi mi kao forumasi ili uprava i sportski dio recenih klubova.
Prcić, Cimirot ili Grahovac nemaju veze sa tim, iako je Zaha u njihovim godinama bio nezamjenjivi član prve postave, u eri kada smo igrali najbolji fudbal od kako postojimo i bio bih prezadovoljan kad bi bar jedan od njih igrao za repku kao Zahirović.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja se uopce nisam prisjecao Zahirovica i to mi ne pada na pamet vec sam bh sportu odgovorio na njegovu ideju o pozivu Zahirovicu sa sugestijom za poziv drugoj dvojici igraca. Na osnovu toga se rasprava rasirila. Ako se ti prisjecas njegovih super igara u dresu reprezentacije oprosti sto smetam. Nisam stvarno imao namjere da ti smetam u tome. Ja sam samo iznosio svoje misljenje o njemu kao mogucem reprezentativcu u ovom momentu i bliskoj buducnosti. Njegovo igranje u reprezentaciji na ustrb Besica pa cak i Salatica meni nije bio bas bistar potez. Nekolicina navijaca ga postuje i ocito i ti medju njima a ja ti stvarno necu oponirati u tome. Nema u tome nikakva smisla.Virtu4l je napisao/la:Ponovo si odlutao od teme. Niko ne osporava njegovu klupsku propast, samo se prisjećamo njegovih odličnih partija u dva ciklusa kada smo imali dobre rezultate i kako bi nam pravi Zahirović sad dobro došao.dubrovnik je napisao/la:Ne znam kakvu ti diskusiju zelis voditi na ovoj temi. Ali ja sam sa ovim zelio reci da momak koji je nerijetko grijao tribine u Bochumu nema sta da radi u reprezentaciji BiH. Vrlo je simptomaticno da nekolicini koji zmire na Zahirovicevu propast u Cvajti i nerijetko grijanje tribina to nije bitno a u isto vrijeme Prcic je propao jer grije klupu dobrih klubova liga 5. Ili smo slijepi mi kao forumasi ili uprava i sportski dio recenih klubova.
Prcić, Cimirot ili Grahovac nemaju veze sa tim, iako je Zaha u njihovim godinama bio nezamjenjivi član prve postave, u eri kada smo igrali najbolji fudbal od kako postojimo i bio bih prezadovoljan kad bi bar jedan od njih igrao za repku kao Zahirović.
Nekolicina ga NE poštuje, iz samo njima poznatih razloga, a ogromna većina ga poštujedubrovnik je napisao/la:Nekolicina navijaca ga postuje i ocito i ti medju njima a ja ti stvarno necu oponirati u tome.

Samo ono što je uradio u Žilini je dovoljno da mu se skine kapa, a kamoli prethodni nastupi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.