Valjda ce kv1 staviti uskoro
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mora biti odgodjena kad sam ja ispratio listicado899 je napisao/la:Utakmica odgodzena, na 15 cu dobiti 4![]()
Htio sam to napisati reko da ne zezamEmirTM87 je napisao/la:Mora biti odgodjena kad sam ja ispratio listicado899 je napisao/la:Utakmica odgodzena, na 15 cu dobiti 4![]()
Nemas sta zezati, dok ti ja pratim listice nema vise para za tebeado899 je napisao/la:Htio sam to napisati reko da ne zezamEmirTM87 je napisao/la:Mora biti odgodjena kad sam ja ispratio listicado899 je napisao/la:Utakmica odgodzena, na 15 cu dobiti 4![]()
EmirTM87 je napisao/la: Nemas sta zezati, dok ti ja pratim listice nema vise para za tebe
I ja se ponadao, rekoh evo ga bice golova kad qrac ostade 1:0.Torres_9 je napisao/la:Glupi rusi zabiju u 13 min i do kraja ne moze pasti jos 1 go cc
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nece, ja sam to igrao.zgmiky je napisao/la:hoće li ovi austrijanci uvaljati bar jedan gol u 1.pol. yebem im loptu
kv 9 da obrćuOkolele je napisao/la:Hajde Wisla navali
Statistika u drugomzgmiky je napisao/la:kv 9 da obrćuOkolele je napisao/la:Hajde Wisla navali![]()
E sto si to morao napisat samo se vise nasekiram cc cigani poljskiOkolele je napisao/la:Penal Wisla fulila pu jbt
i biti će x 1-1 u 90-ojTorres_9 je napisao/la:bas jebote wisla,ja x igro cc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.