Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Juventus FC
a jbg u ovoj situaciji nema dovoljno igraca da igra sa 4 vezna (Lemina, Sturaro, Hernanes - sta koji q
)
dok nema mu.da za 4-3-3..valjda sabere nedje te hrabrosti pa bolje casno "izginut" sa 4-3-3 nego izgubit 1-o u 3-5-2, a dva put cestito prec centar
sto se prije pomirite sa cinjenicom da nam je vezni red ko q, lakse ce vam biti...taj Lemina i Hernanes, pa i Sturaro, ne bi poceli utakmicu u startnih 11 da sutra Marsej ili Inter igraju protiv Sitija, a mi imamo neka vanserijska ocekivanja od njih

dok nema mu.da za 4-3-3..valjda sabere nedje te hrabrosti pa bolje casno "izginut" sa 4-3-3 nego izgubit 1-o u 3-5-2, a dva put cestito prec centar
sto se prije pomirite sa cinjenicom da nam je vezni red ko q, lakse ce vam biti...taj Lemina i Hernanes, pa i Sturaro, ne bi poceli utakmicu u startnih 11 da sutra Marsej ili Inter igraju protiv Sitija, a mi imamo neka vanserijska ocekivanja od njih
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Sa tom 4-3-3 formacijom mi uopste nebi imali vezni red na terenu pored njihovog i napad bi bio skroz odjsecen. I 3-5-2 je vjerovatno recept za poraz jer cemo kao i obicno stati nazad a ipak nismo toliko kvalitetni da 90 min. izdrzimo napade sa bokova gdje zuje Sterling i Navas ali opet mnogo vise mozes pruzit sa taktickog nivoa u toj formaciji nego li u 4-3-3 koju ja uopste ne mogu ni zamislit kako bi sutra funkcionisala.ultrasstyle_tz je napisao/la:a jbg u ovoj situaciji nema dovoljno igraca da igra sa 4 vezna (Lemina, Sturaro, Hernanes - sta koji q)
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a to jest, kako god okrenes fali jedan kvalitetan vezni (mimo Markizija) da taj vezni red ima kakav-takav oblik
ja sam se vodio tim da Kvadrado sigurno puno trci i pomaze bekovima tako da bi opet imali dupliranje..dok sutra ,ako im krila krenu visoko kao i uvijek sto rade, bojim se scenrija "Bajern" gdje to nece biti 3-5-2, nego 5-3-2 sa pet igraca u nasih 16 metara ...posebno ako startni bekovi budu Listajner i Evra- mislim da onda nemamo apsolutno nikakvih napadackih opcija
ja sam se vodio tim da Kvadrado sigurno puno trci i pomaze bekovima tako da bi opet imali dupliranje..dok sutra ,ako im krila krenu visoko kao i uvijek sto rade, bojim se scenrija "Bajern" gdje to nece biti 3-5-2, nego 5-3-2 sa pet igraca u nasih 16 metara ...posebno ako startni bekovi budu Listajner i Evra- mislim da onda nemamo apsolutno nikakvih napadackih opcija
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Proteklih sezona nam je vezni red bio najjaci dio tima..ove sezone je sto zbog prodaja, povreda..spleta raznih okolnosti najslabiji..to se osjeti itekako na terenu.
Nije dovedena dostojna zamjena ni za pirla ni za vidala.
#ALLEGRIOUT
JuventinoVero je napisao/la:Proteklih sezona nam je vezni red bio najjaci dio tima..ove sezone je sto zbog prodaja, povreda..spleta raznih okolnosti najslabiji..to se osjeti itekako na terenu.
Brate to mi pricamo citavo ljeto da nismo doveli dostojne zamjene i sad ima to sto imamo vidjet cemo sta ce biti
Sa 3-5-2 sutra ne ocekujem nista pozitivno jer ne mozemo se citavu utakmicu braniti protiv Citya jer su previse kvalitetni u veznom redu i napadu da necemo primiti makar jedan gol
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa ja vjerujem da ce tako i bit ukoliko naravno bude 3-5-2 odnosno sto kazes 5-3-2, jedino na sto bi se tu mogli osloniti jesu kontra napadi gdje bi Cuadrado bio odlican izbor sa klupe ako sacuvamo mrezu do tog dijela utakmice.ultrasstyle_tz je napisao/la:a to jest, kako god okrenes fali jedan kvalitetan vezni (mimo Markizija) da taj vezni red ima kakav-takav oblik
Alessandro Del Piero !
-
- Kontakt:
Izgleda da smo se i mi pojedini sa foruma a i uprava precijenila po pitanju nasih veznjaka..morao se bar jedan kvalitetan veznjak dovesti..mislio sam da ce gubitak u veznom biti nadoknadjen u napadu kao i u odbrani(u odbrani jeste, tu sam zadovoljan kao i ostali mislim).
Ali Zaza i mandza, posebno ovaj prvi iz ove sad perspektive ne djeluji kao dobra kupovina..tu je baceno 35mill a u veznom redu smo previse nazadovali..
Ocekivao sam tog amc-a medjutim to se nije desilo..
Trebace vremena da se svi igraci oporave, nadje pravi sistem, uigra ekipa i najvaznije po meni da pronadjemo dobitnu formaciju.
Trebace zivaca i strpljenja ovu sezonu braco juventini
Ali Zaza i mandza, posebno ovaj prvi iz ove sad perspektive ne djeluji kao dobra kupovina..tu je baceno 35mill a u veznom redu smo previse nazadovali..
Ocekivao sam tog amc-a medjutim to se nije desilo..
Trebace vremena da se svi igraci oporave, nadje pravi sistem, uigra ekipa i najvaznije po meni da pronadjemo dobitnu formaciju.
Trebace zivaca i strpljenja ovu sezonu braco juventini

#ALLEGRIOUT
Juventus FC
Marchisio mjesec out. 
Aguero propusta ako je utjeha.
Nema hajra pa hajd'.
Ne vidim ja toliki problem u 3-5-2 koliko vidim problem u bekovima koji će igrati (Licht-Evra), taj sistem s Cuadradom i Sandrom dobija potpuno drugu dimenziju, bar jedan bi valjalo da počne, ali znamo da neće. Kako god, vidim opet istu sliku, loš početak pa izmjene koje donesu napredak u igri, do sada nam to nije rezultatski ništa donijelo.

Aguero propusta ako je utjeha.
Nema hajra pa hajd'.
Ne vidim ja toliki problem u 3-5-2 koliko vidim problem u bekovima koji će igrati (Licht-Evra), taj sistem s Cuadradom i Sandrom dobija potpuno drugu dimenziju, bar jedan bi valjalo da počne, ali znamo da neće. Kako god, vidim opet istu sliku, loš početak pa izmjene koje donesu napredak u igri, do sada nam to nije rezultatski ništa donijelo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trebaće Persena ovu sezonu...
A i biće razbijenog pokućstva...
Nakon četiri godine moralo je doći do pada... to je život...
Rano je još o bilo kakvom otkazu govoriti.
FINO ALLA FINE

A i biće razbijenog pokućstva...
Nakon četiri godine moralo je doći do pada... to je život...

Rano je još o bilo kakvom otkazu govoriti.
FINO ALLA FINE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
ma rano je jos za prognoze da je sezona gotova mozda je jos osjeti umor od priprema a i vidi se po Marchisiu
Za sutra imam osjecaj 2:0 za nas Glat
Za sutra imam osjecaj 2:0 za nas Glat
sjeti se prosle sezone povrede na pocetku i finisa od tih priprema
Ko zna sta je Alegri radio na pripremama, negdje sam procitao da su zahtjevnije od Conteovih. Morali bi detaljno pratit pa sudit, mada mogu neadekvatne pripreme umorit igrace hladno, opterecenja koja mozda u pocetku sezone nisu potrebna pa dodju i povrede.Svaka igrac drugacije reaguje na promjene u treninzima.Conte je volio pripremit ih da jedu travu tamo pred kraj sezone, kod Alegrija je mozda suprotno.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Sky sastav za sutra jedino nije sigurno Lemina ili Sturaro
Juventus (3-5-2): Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Lemina(Sturaro), Hernanes, Pogba, Evra; Mandzukic, Morata
Bice to grcevito branjenje sutra sa ovim sastavom
Juventus (3-5-2): Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Lemina(Sturaro), Hernanes, Pogba, Evra; Mandzukic, Morata
Bice to grcevito branjenje sutra sa ovim sastavom
Licht i Evra, auuu hiljade i hiljade preciznih centarsuteva na Maria, uh bice veselo.
p.s. pocinje Alegri pomalo ici na zivce
p.s. pocinje Alegri pomalo ici na zivce

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mah, baš kao protiv Rome, kada vidiš 3-4 ofanzivna igrača znaš da se ne trebaš puno nadati. Ali hajde, sutra trebaju imati malo inata i karaktera i odigrati kao viceprvak Evrope, a ne ovo što gledamo.
Kao što rekoh već, opet očekivati loš uvod pa onda buđenje s izmjenama, ne znam što nam to treba da neke bolje igrače ostavljamo na klupi, ovi bekovi nemaju šta raditi u ofanzivi, a samim tim ni Mandžukić koji živi od lopti u prostor i centaršuteva, kada on igra treba da igra bar jedan od Sandro/Cuadrado.
Baš formacija zatvorena i onda daj šta daš u napadu, neki prekid ili lopta na Mandžu. Spominjao sam to, autodestruction mode on, ne treba nam to, viceprvak smo Evrope, a ne buranija neka.
EDIT: Max reče da neće otkriti formaciju do sutra, možda nas iznenadi.
Ipak zadnje vijesti kažu:
(3-5-2): Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Lemina, Hernanes, Pogba, Evra; Mandzukic, Morata.
Iznenađen sam kako Barzu "ne vidi" u zadnje vrijeme.
Kao što rekoh već, opet očekivati loš uvod pa onda buđenje s izmjenama, ne znam što nam to treba da neke bolje igrače ostavljamo na klupi, ovi bekovi nemaju šta raditi u ofanzivi, a samim tim ni Mandžukić koji živi od lopti u prostor i centaršuteva, kada on igra treba da igra bar jedan od Sandro/Cuadrado.
Baš formacija zatvorena i onda daj šta daš u napadu, neki prekid ili lopta na Mandžu. Spominjao sam to, autodestruction mode on, ne treba nam to, viceprvak smo Evrope, a ne buranija neka.
EDIT: Max reče da neće otkriti formaciju do sutra, možda nas iznenadi.
Ipak zadnje vijesti kažu:
(3-5-2): Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Lemina, Hernanes, Pogba, Evra; Mandzukic, Morata.
Iznenađen sam kako Barzu "ne vidi" u zadnje vrijeme.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Sasvim logičan i pametan izbor formacije. Jedino mi se izbor igrača ne sviđa, ali promijenit će se to do sutra.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Zašto smo mi uopšte vraćali Rugania? Jbni Caceres prije njega na traci. Ako bude igrao sutra primamo gol nakon njegove greške 99%.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- 10DelPiero
- Kontakt:
U ovakvoj utakmici sa ovakvim protivnikom realno i ne moze starter bit.L'Avvocato je napisao/la:Zašto smo mi uopšte vraćali Rugania? Jbni Caceres prije njega na traci. Ako bude igrao sutra primamo gol nakon njegove greške 99%.
Alessandro Del Piero !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.